DI > Ekonomi

Tuesday, 23 July, 00:41

DI - 12 jul 19 kl. 12:03

Svagare resultat för Bong i andra kvartaletKuvert- och specialförpackningsföretaget Bong redovisar ett rörelseresultat före avskrivningar om 19 miljoner kronor, vilket kan jämföras med 21 Mkr i andra kvartalet i fjol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bong, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svagare, resultatför , Bongi andra kvartalet
Affärsvärlden - 04 apr 14 kl. 11:06

Storbankerväntas redovisa svagare resultat

Amerikanska storbanker väntas redovisa svagare resultat för årets första kvartal i spåren av svagare intäkter kring trading och bolån, skriver The Wall Street Journal i en artikel..

Realtid - 14 nov 17 kl. 08:54

Svagare resultat i Ratos portfölj

Under tredje kvartalet uppvisade Ratos portfölj ett svagare resultat och omsättning..

DI - 15 aug 18 kl. 08:57

Lägre intäkter och svagare resultat för Sprint Bioscience

Sprint Bioscience redovisar klart lägre intäkter och ett svagare resultat för det andra kvartalet, jämfört både med samma kvartal i fjol och med det första kvartalet. Oregelbundna utbetalningar av delmålsbetalningar ligger bakom raset, enligt bolagsledningen..

DI - 06 nov 15 kl. 08:22

Svagare resultat av Catena

Fastighetsbolaget Catena redovisar ett resultat efter skatt på 52,3 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2015 (263), vilket motsvarar ett resultat per aktie om 2:00 kronor (10:30)..

Helsingborgs Dagblad - 06 apr 11 kl. 14:57

Svagare resultat för CMP

Copenhagen Malmö Port (CMP) omsatte förra året 675 miljoner kronor. Det är en minskning från 733 miljoner kronor året innan. Rörelseresultatet blev 116 miljoner (128).

DI - 24 jan 12 kl. 08:23

Investor höjer utdelningen - trots svagare resultat

Investmentbolaget Investor, med vd Börje Ekholm, redovisar ett resultat efter skatt på 12,3 miljarder kronor för det fjärde kvartalet 2011 (17,5)..

E24 - 28 mar 12 kl. 20:36

Beijer alma: spÅr svagare resultat 1h 2012 jmf 1h 2011 - vd

Beijer Alma förväntar sig ett lägre resultat under första halvåret 2012 jämfört med samma period 2011..

DI - 18 feb 15 kl. 14:35

Svagare resultat för Havsfrun

Investmentföretaget Havsfrun redovisar ett resultat efter finansnetto på 9 miljoner kronor (12) för fjärde kvartalet 2014..

DI - 28 jan 16 kl. 15:15

Svagare resultat för SSAB-konkurrent

Den amerikanska stålproducenten Nucor, en konkurrent till SSAB i USA, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:46 dollar för det fjärde kvartalet 2015, ned från 0:65 dollar per aktie för samma period i fjol..

DI - 01 feb 17 kl. 12:44

Svagare resultat än väntat för Ingersoll-Rand

Den amerikanska verkstadskoncernen Ingersoll-Rand, som bland annat konkurrerar med Atlas Copco, redovisar ett justerat resultat per aktie på 0:84 dollar för det fjärde kvartalet 2016..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Ford stäms på miljarder för förfalskade bränsletester

Den amerikanska fordonskoncernen Ford har blivit stämd på 1,2 miljarder dollar, motsvarande 11,3 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

Polisen varnar: Microsoft-bedrägerierna är tillbaka

Från att ha varit relativt förskonade den senaste tiden har polisen uppmärksammat en ny våg av så kallade Microsoft-bedrägerier i Sverige. ”Vi har definitivt märkt av att de har kommit i gång igen”, säger Lotta Mauritzson vid polisens nationella bedrägericenter..

DI - 2 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street med stöd av teknikaktier

New York-börserna håller sig på plus med fem minuter kvar till stängning. S&P 500 handlas upp 0,3 procent..

DI - 3 timmar sedan

Carl Icahn till ny attack mot oljebolagets jätteaffär

Aktivistinvesteraren Carl Icahn går än en gång till attack mot oljebolaget Occidentals förvärv av Anadarko Petroleum i ett brev till Occidentals ägare. Det rapporterar nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 3 timmar sedan

Tysk däcktillverkare vinstvarnar – svag fordonsmarknad fäller helårsprognosen

Den tyska däcktillverkaren Continental vinstvarnar för helåret. Bolaget hänvisar till den svaga utvecklingen på fordonsmarknaden och sänker prognoserna för både tillväxten och den justerade rörelsemarginalen..

DI - 4 timmar sedan

Piloter på British Airways röstar för första strejken på fyra decennier

Piloter anställda av det brittiska flygbolaget British Airways har röstat för att gå ut i strejk. Om de gör allvar av hoten blir det den första strejken för flygbolaget sedan 1970-talet enligt nyhetsbyrån Bloomberg..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien kan redan vara i recession enligt tung tankesmedja

Storbritannien kan redan befinna sig i en teknisk recession enligt en rapport från den tunga brittiska tankesmedjan National Institute of Economic and Social Research (NIERS). Samtidigt avslutas omröstningen om vem som ska ta över som premiärminister för Theresa May på måndagskvällen..

DI - 5 timmar sedan

Gotland toppar listorna

Di-bilen rullar den här veckan på Gotland – en ö med en stark tradition av småföretagare. 16 procent av befolkningen är företagare, vilket är den högsta länssiffran i Sverige..

DI - 5 timmar sedan

De ska skapa världens första gingård

Nu är det dags för nästa generation Hellström att sätta ön Furillen ännu tydligare på kartan. Elisabeth Hellström skapar just nu en gotländsk gin, av ingredienser som hon plockar själv på ön..

DI - 5 timmar sedan

Banktoppen sågar dysterkvistarna: ”Lustgasen fortsätter flöda”

TOREKOV. Det finns visserligen gott om signaler på en sämre konjunktur – men lustgasen från centralbankerna håller börsen uppe.  Det tror Eirik Winter, Nordenchef på den franska storbanken BNP Paribas.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.