Sydsvenskan > Opinion

Friday, 19 July, 01:55

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 12:00

Många nyttigheter – och nu pekar allt mot DomzaleMFF-tränaren Uwe Rösler fick ut allt han ville av sin laguttagning.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Domzale, MFF, Uwe Rösler

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många nyttigheteroch nu , pekarallt mot , Domzale
Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Domzale blir en helt annan historia

Låt oss höja ett varningens finger när vi pekar mot Domzale i Slovenien, Malmö FF:s nästa station ute i Europa, där nästa uppgift väntar redan på torsdag 26 juli..

GöteborgsPosten - 29 maj 12 kl. 04:00

Fyllda med nyttigheter

Superbären har spännande namn som Goji, Inka och Manuka. De är fullproppade av nyttigheter. Men det går minst lika bra med vanliga blåbär..

Nyteknik - 24 okt 12 kl. 07:45

?Nu ska vi göra nyttigheter av forskningen?

DEBATT. När de flesta andra länder i Europa tvingas dra ner på FoU så satsar Sverige. Vinnova har fått ökade resurser för att kunna hjälpa forskning till nyttigheter och koppla samman näringsliv, akademi och offentlig sektor, skriver Charlotte Brogren..

YA - 27 jun 14 kl. 14:42

Grönsaksguru gav tips på egenodlade nyttigheter

Foto: Ulrika Wangel
Frukt och grönt är rena medicinen – åtminstone om det är giftfritt odlat. Det var budskapet när odlingsexperten Åke Truedsson föreläste i Alunbrukets kaffestuga häromkvällen – den första av tre kulturkvällar i sommar.
Enligt SMHI regnade det över Alunbrukets kaffestuga i förrgår.

Kristianstadsbladet - 11 maj 13 kl. 08:00

Prognos pekar på underskott igen

Foto: Bosse Nilsson
Fyra av de fem senaste åren har verksamheterna totalt i Bromölla kommun gått minus. 2013 har börjat likadant. Prognosen pekar på underskott för både Utbildning samt Stöd och omsorg.

Cornucopia - 17 feb 17 kl. 06:55

Börsen pekar bara uppåt

Börsen, som mätt som Stockholmsbörsens storbolagsindex OMXS30, fortsätter uppåt. Alla stora tekniska indikatorer pekar trendmässigt uppåt, men börsen kan förstås vända ner ändå. Är man en trendföljare så finns få tecken på avmattning just nu.

VA - 25 feb 11 kl. 08:58

Terminerna pekar upp

25 februari Terminerna för de ledande europeiska indexen pekar upp inför att handeln i Europa ska inledas på fredagen efter att en vändning nedåt för oljepriset höjt riskaptiten. En halvtimme före öppning var terminerna för DJ Euro Stoxx 50 0,4 procent högre, CAC 40 Index ökade 0,4 procent medan DAX-terminen steg 0,3 procent. Börserna i New York stängde oregelbundet på torsdagen efter att ha återhämtat tidigare större nedgångar.

Sydsvenskan - 17 mar 11 kl. 06:30

HQ pekar ut syndabockar

Det forna börsbolaget HQ pekar nu ut de personer som styrelsen vill kräva på skadestånd till följd a?
BANKHAVERI. Det forna börsbolaget HQ pekar nu ut de personer som styrelsen vill kräva på skadestånd till följd av haveriet i HQ Bank.

BT - 13 jun 11 kl. 18:31

Pekar ut föräldrar för hedersmord

Den i dag 23-årige mannen tog ensam på sig skulden för hedersmordet i Högsby 2005. Nu pekar han i stället ut sina föräldrar som de verkliga mördarna. Efter resning går målet i repris i Göta hovrätt.

BT - 26 jan 12 kl. 08:06

Allt pekar mot Löfven

Flera källor, inklusive hans egen mor, pekar ut IF Metall-ordföranden Stefan Löfven som ny S-ledare efter avhoppade Håkan Juholt. Uppgifter till flera medier pekar ut Löfven som ny S-ledare. Även uppgifter till TT gör gällande att partiets verkställande utskott enats om Metall-basen.

Magazin24 - 14 jan 13 kl. 15:41

"Allting pekar på 24-åringen"

Enligt Polisen i Örebro pekar allt på att det är 24-åringen som har begått alla gärningar. Polisen försöker i nuläget ta reda på varför tre personer är döda och en person är skottskadad. ?

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Magufuli beordrar fängelsebättring

Tanzanias president John Magufuli är beklämd över situationen i landets fängelser, som är överfyllda och där allt för många väntar på obestämd tid på rättegång. – Jag har beordrat justitiedepartementet och andra relevanta organ att besöka alla fängelser.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street

Flera av de ledande indexen på de amerikanska börserna steg under torsdagen. Både S&P 500 och Nasdaqs kompositindex stängde på plus. Tobaksbolaget Philip Morris steg drygt åtta procent sedan bolaget presenterat en positiv rapport.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Molntjänst lyfter Microsoft

Microsoft rapporterar en större ökning i omsättning andra kvartalet än vad analytikerna väntat sig. Framför allt lyfts it-företaget av dess molntjänst Azure. Den totala omsättningen steg till 33,7 miljarder dollar, en ökning med 12 procent, jämfört med.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

USA uppmanar Saudiarabien att frige bloggare

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar Saudiarabien att frige bloggaren Raif Badawi. Han fängslades efter att ha påståtts smäda islam, och har även piskats offentligt. Pences utspel kom vid en konferens för religionsfrihet i Washington.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Woods fiasko – kan missa kvalgränsen

De som ifrågasatte Tiger Woods uppladdning inför British Open fick rätt. Den amerikanske golflegendaren var helt ur slag under den inledande rundan på Royal Portrush och riskerar att missa kvalgränsen i årets sista herrmajor, som leds av landsmannen JB.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Polisen vill införa ansiktsigenkänning

Ett datorprogram känner igen och matchar ansikten på misstänkta, från exempelvis övervakningskameror, med personer i polisens register. Efter att ha testat tekniken under våren vill nu polisen att ansiktsigenkänning ska användas permanent, rapporterar T.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fyra kvinnor försvunna från afghansk orkester

Fyra kvinnor, två vuxna och två tonåringar, saknas från den kvinnliga afghanska orkestern Zohra. De fyra personerna försvann under helgen, efter ett uppträdande på en festival i den slovakiska staden Trencín, nära tjeckiska gränsen. Zohra är en del av A.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Iransk drönare nedskjuten av USA

USA har skjutit ned en iransk drönare i Hormuzsundet, säger president Donald Trump. Nedskjutningen skedde sedan drönaren kommit inom en kilometer från det amerikanska hangarfartyget USS Boxer..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Karimova lämnade fängelse i ambulans

Gulnara Karimova, dotter till Uzbekistans exdiktator Islam Karimov, har förts med ambulans från fängelset där hon sitter. Karimova fängslades i mars sedan hon brutit mot villkoren för den femåriga husarrest som hon dömts till för ekonomisk brottslighet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sverige drivande i ebolafrågan

Sverige har drivit på för att få omvärlden att agera kraftfullare i Kongo-Kinshasa. Sida följer det pågående ebolautbrottet noga och är redo att öka insatsen vid behov. Världshälsoorganisationen (WHO) klassade ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa som ett int.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.