Sydsvenskan > Opinion

Friday, 19 July, 01:55

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 12:00

Giftlarmet avskrivet – kaféet öppnas i Kommendanthuset igenKaféägaren Jenni Brahemark är kritisk till hur långsamt Malmö stad har hanterat ärendet..
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Kommendanthuset, Jenni Brahemark, Malmö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Giftlarmet, avskrivet, kaféet, öppnasi , Kommendanthuset, igen
Skånskan - 13 jul 18 kl. 09:00

Inredningsbutik öppnar litet kafé

Rydsgård I morgon öppnar Grevinnans butik och inredning ett litet kafé i sin trädgård.– Flera kunder efterfrågade ett kafé i vår natursköna trädgård, förklarar hjälpredan Nils Alm.
Efter att kommunen godkände deras ansökan om servering av kaffe och kakor utomhus stod allt klart.

Blekinge Läns tidning - 18 apr 16 kl. 21:00

Nu öppnas kafé på Torkö

Nu öppnar Maja Smitt kafé på Torkö, vägg i vägg med konstbutiken. – Det är många som frågar efter fika när du kommer hit, säger Maja Smitt..

Kristianstadsbladet - 18 jun 18 kl. 06:30

Nytt kafé med orangeri mitt i stan

Stadens nyaste kafétillskott ska bli en oas med orangeri mitt i centrum. Snart öppnas portarna till Innergården. .

Blekinge Läns tidning - 12 apr 19 kl. 18:45

De skakar nytt liv i gammaldags kafé

Snart öppnas dörren till Sjölands igen. Emma Alf och Ann-Sofi Klemedson har tagit över och deras dröm om eget kafé har slagit in..

YA - 04 jul 17 kl. 22:01

Den gamla gården öppnas upp för gäster

Det gamla kostallet från 1840-talet har gjorts om till fem dubbelrum. Vid sidan om ligger stenladan som ska bli galleri och kafé. Lilla Rygården, nordöst om Lövestad, hoppas kunna bli en plats för både turister och konferenser..

Skånskan - 07 dec 18 kl. 11:00

Hon ansvarar för att luckorna öppnas

Personligt DRÖMJOBB. – Pappa ville bli scenograf och hade gått första året på en utbildning i Skellefteå. Sedan kom jag.

Nyan - 12 maj 16 kl. 19:00

Kökarbröd säljs över hela Finland

S-Gruppen börjar sälja Ålandslimpan från Kökar i Prismabutiker över hela Finland.
S-Gruppen har ett sextiotal Prismabutiker. Hur får ett åländskt skärgårdsföretag in en fot där?

YLE - 13 maj 15 kl. 08:58

Helsingfors får ett kattkafé - sex till åtta katter flyttar in

Det efterlängtade kattkaféet i Helsingfors ska öppnas i juli på Fredriksgatan 55 i Kampen. - Vi har äntligen hittat en lokal för kaféet. Vi fick leta ganska länge efter en lämplig, säger företagaren Pasi Nikkinen.

SmålandsPosten - 12 jan 15 kl. 06:20

Vuxenpsyk öppnar brukarkafé

Ett kafé för patienter, anhöriga och vårdpersonal öppnas inom vuxenpsykiatrin.
– För oss blir det ett nytt sätt att möta brukare och närstående, säger Sandor Eriksson, biträdande verksamhetschef. Personer som är drabbad av psykisk sjukdom och deras anhöriga kan ha svårt att hitta mötesplatser där man kan följa upp saker som händer inom vården.

Kristianstadsbladet - 22 maj 13 kl. 09:00

Bredare mix i nya stationen

Foto: Johanna Wallin
Skånetrafiken och Pressbyrån flyttar in i järnvägsstationen i höst, men även en kiosk och kanske ett kafé får plats.
Ombyggnaden har börjat i den norra delen av stationshuset, där Godsfinkan en gång låg. Den 1 oktober öppnar Skånetrafiken sitt kundcenter i bottenvåningen.

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Magufuli beordrar fängelsebättring

Tanzanias president John Magufuli är beklämd över situationen i landets fängelser, som är överfyllda och där allt för många väntar på obestämd tid på rättegång. – Jag har beordrat justitiedepartementet och andra relevanta organ att besöka alla fängelser.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Svagt uppåt på Wall Street

Flera av de ledande indexen på de amerikanska börserna steg under torsdagen. Både S&P 500 och Nasdaqs kompositindex stängde på plus. Tobaksbolaget Philip Morris steg drygt åtta procent sedan bolaget presenterat en positiv rapport.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Molntjänst lyfter Microsoft

Microsoft rapporterar en större ökning i omsättning andra kvartalet än vad analytikerna väntat sig. Framför allt lyfts it-företaget av dess molntjänst Azure. Den totala omsättningen steg till 33,7 miljarder dollar, en ökning med 12 procent, jämfört med.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

USA uppmanar Saudiarabien att frige bloggare

USA:s vicepresident Mike Pence uppmanar Saudiarabien att frige bloggaren Raif Badawi. Han fängslades efter att ha påståtts smäda islam, och har även piskats offentligt. Pences utspel kom vid en konferens för religionsfrihet i Washington.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Woods fiasko – kan missa kvalgränsen

De som ifrågasatte Tiger Woods uppladdning inför British Open fick rätt. Den amerikanske golflegendaren var helt ur slag under den inledande rundan på Royal Portrush och riskerar att missa kvalgränsen i årets sista herrmajor, som leds av landsmannen JB.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Polisen vill införa ansiktsigenkänning

Ett datorprogram känner igen och matchar ansikten på misstänkta, från exempelvis övervakningskameror, med personer i polisens register. Efter att ha testat tekniken under våren vill nu polisen att ansiktsigenkänning ska användas permanent, rapporterar T.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Fyra kvinnor försvunna från afghansk orkester

Fyra kvinnor, två vuxna och två tonåringar, saknas från den kvinnliga afghanska orkestern Zohra. De fyra personerna försvann under helgen, efter ett uppträdande på en festival i den slovakiska staden Trencín, nära tjeckiska gränsen. Zohra är en del av A.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Iransk drönare nedskjuten av USA

USA har skjutit ned en iransk drönare i Hormuzsundet, säger president Donald Trump. Nedskjutningen skedde sedan drönaren kommit inom en kilometer från det amerikanska hangarfartyget USS Boxer..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Karimova lämnade fängelse i ambulans

Gulnara Karimova, dotter till Uzbekistans exdiktator Islam Karimov, har förts med ambulans från fängelset där hon sitter. Karimova fängslades i mars sedan hon brutit mot villkoren för den femåriga husarrest som hon dömts till för ekonomisk brottslighet..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Sverige drivande i ebolafrågan

Sverige har drivit på för att få omvärlden att agera kraftfullare i Kongo-Kinshasa. Sida följer det pågående ebolautbrottet noga och är redo att öka insatsen vid behov. Världshälsoorganisationen (WHO) klassade ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa som ett int.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.