Skånskan > Nyheter

Thursday, 18 July, 14:59

Skånskan - 12 jul 19 kl. 11:45

Bröt sig in via uterummetKÄVLINGE Armbandsur, kontanter och mobil fanns bland det som stals när en okänd gärningsman bröt sig in i en villa på Östra Långgatan i Kävlinge.
Det hände på dagtid någon gång mellan klockan 8 och 13.30 på torsdagen. Gärningsmannen tog sig först in i uterummet på husets baksida och sen vidare in i bostaden..
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
KÄVLINGE Armbandsur, Östra Långgatan, Kävlinge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bröt sig in via, uterummet
Sydsvenskan - 22 maj 17 kl. 11:07

Bildextra: Uterummet som fått växa fram

Så får du rätta rufsiga stilen i trädgården - och uterummet att smälta in..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 17 kl. 11:07

Bildextra: Uterummet som fått växa fram

Så får du rätta rufsiga stilen i trädgården - och uterummet att smälta in..

Skånskan - 17 mar 18 kl. 14:00

Politiker vill inte se kraftledning via Sjöbo

Sjöbo Hansa powerbridge, som den planerade elförbindelsen mellan Tyskland och södra Sverige kallas, bör inte gå genom Sjöbo kommun.
Det tycker politikerna i kommunstyrelsen som i stället föreslår att den kan dras via Svedala och Vellinge. ERWP.

Nyheter Väst - 09 mar 14 kl. 01:10

Om några år kan du larma SOS via nätet, Next Generation 112

SOSAlarm miljonsattsar just nu på att bygga upp ett system där en anmälare kan Larma SOS via internet. Genom systemet kan man få mer exakt position, och även ladda upp bilder m.m.

HBL - 15 sep 14 kl. 04:07

Mathandel via nätet går trögt

Genombrottet för mathandel via nätet dröjer. De stora affärskedjorna satsar, men verkar ändå inte riktigt tro på konceptet.I huvudstadsregionen har det redan i flera år varit möjligt att beställa sin matkasse via internet och få den hemkörd.

Dagensanalys.se - 01 dec 17 kl. 09:29

Kappahl först ut att erbjuda betalning med mobil i butik via Klarna

Som första större modekedja erbjuder KappAhl nu sina kunder digitala betalningslösningar via mobilen även i butik. Kunden kan välja att avsluta sitt köp genom att betala via Klarna In-Store, direkt vid köptillfället eller via faktura. – Moderna, flexibla betalningslösningar oavsett om kunden handlar via nätet eller i butik är en del av vår ambition att utveckla ett sömlöst KappAhl, säger Charlotte Katz, Head of Digital på KappAhl.

Uppsalanyheter.se - 05 maj 15 kl. 07:20

Folktandvården i Uppsala slopar kallelse via brev

Folktandvården i Uppsala län blir först ut i Folktandvårdssverige med att slopa kallelse via brev och ersätter det med sms-kallelse.Folktandvården i Uppsala län blir först ut i Folktandvårdssverige med att slopa kallelse via brev och ersätter det med sms-kallelse.   Privattandläkare i landet har haft sms-kallelse som standard i många år, men nu hakar även Folktandvården i Uppsala läns landsting på och blir först ut i landet.

Dagensanalys.se - 12 dec 16 kl. 08:43

Här har ni 3 nycklar och 5 vägar till framgång via Influencer Marketing

Influencer Marketing är inget nytt det är gammalt som gatan man har alltid påverkat människor till sina beslut via personliga relationer och rekommendationer. Men det som har skett med den digitala revolutionen är att Influencer Marketing har flyttat till sociala nätverk och ett fåtal personer påverkar väldigt många människor. Via den gamla traditionella marknadsföringen krävs en ett till flera förhållande, men med Influencer Marketing har detta förändrats då ett fåtal personer har en stor påverkan på andra människor.

BT - 11 feb 11 kl. 07:25

70 inhyrda får sluta på H&M ?vissa fick beskedet via SMS

I årsskiftet anställdes 155 personer via ett bemanningsföretag för att arbeta på H&M på Hulta. Redan nu får 70 sluta. Vissa fick besked via SMS.

Kristianstadsbladet - 05 dec 13 kl. 09:00

Ingen buss via Stoby i nuläget

Linje 542 ska inte gå via Stoby när Skånetrafiken snart ändrar tidtabellerna. Men utredning pågår.
Via Broby eller Kristianstad.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Gps på släpet avslöjade tjuven

Staffanstorp I onsdags morse upptäcktes att en dieselgenerator som stått låst över natten på ett fält vid Malmövägen och Västanvägen var borta. Då generatorn var hyrd kontaktades ägaren, som kunde berätta att släpet generatorn stod på visade sin gps-positionering.
Polisen beordrades till en adress i Anderslövstrakten.

Skånskan - 1 timme sedan

Mystiskt att bilradion var på

Staffanstorp I onsdags morse upptäckte vaktmästaren att två fönsterrutor på Stanstorpsskolan var krossade. Händelsen har polisanmälts som skadegörelse..

Skånskan - 1 timme sedan

Öppet fönster och bilradion på

Kävlinge En Kävlingebo upptäckte på onsdagsmorgonen att hans fönster till lägenheten tod vidöppet.
Bilen stod kvar på garageuppfarten, men radion var på och förarsätet var justerat till en position den inte brukade vara på.
Bilägaren misstänker att någon tagit sig in i bostaden och tagit nycklarna.

Skånskan - 1 timme sedan

Stal busschafförens väska

Kävlinge En busschaufför blev förra torsdagen av med sin väska på vägen mellan Kävlinge och Löddeköpinge. Väskan stod bredvid honom på ett säte under färden. Vid 22.

Skånskan - 2 timmar sedan

Från ponnyhopp till derbylopp

Höör Jockeyn Josefin Landgren från Höör debuterade i Sveriges mest prestigefulla galopplöpning Svenskt Derby i söndags.
Hon red i mål utan vinst, men vad gör det när man lyckats placera sig i de två senaste världsmästerskapen för kvinnliga jockeys.Smäckra fullblod strövar omkring i de gröna hagarna på den lilla gården i Nötarp.

Skånskan - 2 timmar sedan

Nya ägare till fastighet i Löberöd

Löberöd Försäljningen av fastigheten på adressen Slogstorp 103 i Löberöd är nu klar. Nya ägare är Anna och Martin Axelsson, 49 och 50 år, från Hässleholm, och säljare är Eva Susanne Catharina Holmström. Huset har en boyta på 160 kvadratmeter.

Skånskan - 3 timmar sedan

Ny bankbluff mot kvinnor

ESLÖV Ytterligare två äldre kvinnor i Eslöv har blivit uppringda av en falsk bankman som har försökt lura pengar av dem. I båda fallen har en man påstått sig representera Swedbanks säkerhetsavdelning. Båda försöken misslyckades.

Skånskan - 5 timmar sedan

”Att tänka bredare än enbart ljudbok är framtiden”

På väg mot ljudboken, del 4 Ett enormt driv framåt. Det är en av de viktigaste ingredienserna i en bra ljudbok menar Sofia Falk Spanos, förläggare på ljudboksförlaget Storytel.
– Sedan görs förstås en stor del av jobbet av inläsaren.

Skånskan - 6 timmar sedan

Bakluckeloppis i Ljungstorp

Höör På lördag mellan klockan 10-13 (säljare klockan 9) hålls bakluckeloppis i Ljungstorp.
För att hitta dit ska man köra, cykla eller promenera från Höör via Sätofta, förbi Jägersbo, till Sövrödskorset. Just där gång- och cykelbanan tar slut ligger platsen för arrangemanget på åkern på höger sida om vägen.

Skånskan - 6 timmar sedan

Fotografisk expedition i naturen

Höör Höörs Analoga Vänner bjuder in till utflyktsdag med fotografisk expedition på lördag mellan klockan 10-17.
Tillsammans kör man runt Ringsjön och gör stopp på sju olika platser för att se sig omkring och fotografera naturen. Har man inte en bil kan man åka med i en annan, hör av er till Höörs Analoga Vänner om du vill följa med.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.