SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 July, 16:25

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 11:43

Rökning är inte den enda faran för omgivningenDu som stolt berättade att du har slutat röka, grattis framför allt. Du anser också med kanske all rätt att det är ett otyg med rökning bland andra, särskilt om någon är allergisk. Men har du (och alla andra) tänkt att det inte bara är rökning som kan vara en fara för omgivningen?.
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rökningär inte den enda , faranför , omgivningen
Sydsvenskan - 06 sep 11 kl. 06:30

Jakten på faran kan bli en drog

Foto: André de Loisted
En kick i vardagen kan liva upp när tillvaron känns grå. Det är något de flesta av oss drömmer om. Men när jakten på extrema upplevelser går för långt är det dags att se upp.

YLE - 28 jul 17 kl. 05:37

Faran över i samband med branden i närheten av Åbo

Ett varningsmeddelande har utfärdats om en brand på en avfallscentral i Åbo. Faran var över vid sjutiden på kvällen. Det var den tredje större branden i Åbotrakten på tre dagar, och polisen misstänker att en del av bränderna kan vara anlagda.

Sydöstran - 01 feb 18 kl. 15:00

Mindre rökning och sprit är bättre för alla

Rökning i samhället är ett stort problem både för rökarnas hälsa och för omgivningen som lider desto mer passivt genom fula fimpar överallt och oönskad rök i omgivningen. Ett bra sätt att sprida glädje vore därför att förbjuda rökningen överallt alternativt ha en yrkesgrupp som städar undan fimpar överallt. .

DN - 07 nov 18 kl. 05:00

”Sluta förlöjliga och förminska faran med allergier”

Ännu en gång har jag mötts av en bild på Facebook som gör sig lustig över allergiker. Som förälder till ett barn med allvarlig allergi är jag trött på bristen på kunskap och empati hos omgivningen, skriver läsaren Anne Svensson..

BT - 05 nov 14 kl. 00:54

Faran över efter bomblarm i Uppsala

Faran är nu avblåst, efter att en misstänkt bomb hittats under en bil i Sävja i södra Uppsala på tisdagskvällen. - Vi har släppt alla avspärrningar. De som fått vänta, ett 30-tal personer, får nu återvända till sina hem, säger Christer Nordström, presstalesman vid polisen i Uppsala län.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Så farligt är det med passiv rökning

Folk röker på offentliga platser, det är ett faktum. Men frågan är hur farligt det egentligen är för omgivningen? Metro har pratat med Roger Henriksson, professor och överläkare samt chef för Regionalt Cancercentrum Stockholm Gotland, som säger att det är hälsofarligt.

YLE - 31 aug 17 kl. 19:35

Mest gnäll om oljud och ofog i tryggaste områdena - visar undersökning av FB-grupper

Påpekanden om oljud och ofog i grannskapet är vanligast i Facebooks stadsdelsgrupper i norra Helsingfors. Det här visar en undersökning som har gjorts vid Helsingfors stad. Undersökningen lyfter fram att i de stadsdelar som anses tryggast rapporteras mest om irriterande element i grannskapet.

DI - 22 feb 19 kl. 13:52

Bornold varnar spararna som rusar till krisbanken: ”Faran inte över”

Swedbank-aktien har vänt upp efter bankens värsta kursras någonsin. Hos Avanza syns en ökning på 33 procent i ägarantal sedan i onsdags. Så är faran över?

Barometern - 08 mar 14 kl. 13:00

Frisk satsning mot rökning

Rökningen bland högstadie- och gymnasieelever i länet har minskat betydligt de senaste tre åren. Det handlar om en minskning på mellan nio och tolv procentenheter för eleverna i Kalmar län mellan 2010 och 2013.
– Det är väldigt roligt att det förebyggande arbete som vi gör i samarbete mellan landstinget, kommunerna och folktandvården ger resultat, säger Johanna Smajic som är samordnare för projektet tobaksfri duo i länet.

Kristianstadsbladet - 24 apr 18 kl. 00:01

Förbjud rökning på allmän plats!

Rökning skadar inte bara personen som röker utan även omgivningen runt om personen. Faktum är att fler än 600 000 personer per år dör av rökning, varav 165 000 är barn!.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Uppgifter: Öster fortsätter värva

Öster presenterade anfallaren James Keene under onsdagen. Enligt Kvällsposten är det ytterligare ett nyförvärv på gång. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Trafik: Ökat sug efter tåg får SJ att satsa miljarder

Ökat resande lyfter SJ:s resultat. Men den befintliga tågflottan räcker inte till för att möta den ökade efterfrågan. Just nu kan vi inte i alla lägen motsvara den efterfrågan som finns på marknaden..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Sverige: Tonåring döms för mord på skolkamrat

En tonåring har dömts till sju års fängelse efter att ha strypt en skolkamrat till döds. Efter mordet flyttade tonåringen kroppen och tog flera foton av den med sin mobiltelefon..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Växjöbo får japansk utmärkelse: ”Kul att bli uppmärksammad”

Mitsuru Suzuki, före detta universitetsadjunkt vid Linnéuniversitetet, får japansk utmärkelse för sitt arbete. ”Det är kul att bli uppmärksammad för det jag gjort”, säger han. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Anfallare klar för Öster

James Keene är Östers IF senaste nyförvärv. Den 33-årige anfallaren presenterades på en presskonferens under onsdagen..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Grannlänet: Rånförsök mot växlingskontor

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Efter förlust: Risk för uppsägningar hos Handelsbanken

Handelsbankens delårsrapport når inte upp till förväntat resultat. Aktien faller och vd:n Carina Åkerström hotar nu med uppsägningar..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Minskad förlust för Postnord

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Kvinna levde med felaktig MS-diagnos i tre år

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Lastbil stoppade tågtrafik över ÖresundsbronOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.