Expressen > Nyheter

Wednesday, 24 July, 10:32

Expressen - 12 jul 19 kl. 11:44

Orkanen Barry närmar sig Louisiana: ”Förbered er”Invånare i Louisiana gör sig redo för orkanen Barry.– Det är osäkert vad konsekvenserna blir, men vi kommer påverkas och vi måste vara förberedda, sa New Orleans borgmästare Latoya Cantrell i ett uttalande på torsdagen..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Barry, Louisiana, New Orleans, Latoya Cantrell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Orkanen, Barry, närmarsig , Louisiana, Förbereder
Expressen - 13 jul 19 kl. 06:14

Barry närmar sig land – väntas växa till orkan

Den tropiska stormen Barry närmar sig land – och väntas då växa till orkanstyrka, skriver CNN.Städer omkring kusten i Louisiana känner nu av att ovädret närmar sig.Någon gång under lördagen väntas stormen nå land..

DN - 14 okt 17 kl. 19:58

Orkanen Ophelia närmar sig Europa

Orkanen Ophelia närmar sig Storbritannien och Irland. Kraftigt regn och vindhastigheter på upp till 35 meter per sekund väntar, skriver den brittiska tidningen The Guardian. Irlands meteorologiska institut har utfärdat sin högsta stormvarning, status röd, inför orkanens ankomst, skriver den brittiska tidningen The Independent.

BT - 13 jul 19 kl. 19:23

Stormen i USA: Barry närmar sig New Orleans

Ovädret Barry som är på väg mot delstaten Louisiana har uppgraderats till orkan av det amerikanska orkancentret NHC. Under dagen väntas Barry slå till mot delstatens kust med full kraft..

UNT - 12 jul 19 kl. 21:48

Barry närmar sig orkannivå – tusentals flyr

I delstaten Louisiana stålsätter sig befolkningen för det kommande dygnet då ovädret Barry väntas slå till med full kraft..

Sydsvenskan - 13 jul 19 kl. 05:51

Stormen Barry närmar sig land

Det kraftiga ovädret Barry har ännu inte nått land, men för varje timme kommer stormen närmare och amerikanska orkancentret NHC varnar för att stormen kommer att ha nått orkanstyrka när den når delstaten Louisiana under natten, lokal tid. Vindstyrkorna.

UNT - 13 jul 19 kl. 05:51

Stormen Barry närmar sig land

Det kraftiga ovädret Barry har ännu inte nått land, men för varje timme kommer stormen närmare och amerikanska orkancentret NHC varnar för att stormen kommer att ha nått orkanstyrka när den når delstaten Louisiana under natten, lokal tid..

Helsingborgs Dagblad - 13 jul 19 kl. 05:51

Stormen Barry närmar sig land

Det kraftiga ovädret Barry har ännu inte nått land, men för varje timme kommer stormen närmare och amerikanska orkancentret NHC varnar för att stormen kommer att ha nått orkanstyrka när den når delstaten Louisiana under natten, lokal tid. Vindstyrkorna.

SVT - 13 jul 19 kl. 09:40

Stormen Barry närmar sig land

Invånarna i den amerikanska delstaten Louisiana gör sig redo för ovädret Barry. Stormen kommer närmare för varje timme som går och beräknas ha nått orkanstyrka när den når land. Prognoserna säger att det kan bli stora översvämningar..

GöteborgsPosten - 12 jul 19 kl. 21:49

Barry närmar sig orkannivå – tusentals flyr

I delstaten Louisiana stålsätter sig befolkningen för det kommande dygnet då ovädret Barry väntas slå till med full kraft. Tusentals har redan packat ihop och flytt sina hem, rädda att annars bli fast när vägarna översvämmas..

UNT - 13 jul 19 kl. 20:41

Barry nådde Louisiana med minskad kraft

Ovädret Barry nådde delstaten Louisiana på lördagen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

E45 avstängd efter singelolycka

E45 i Lilla Edets kommun är helt avstängd i Södergående riktning efter en singelolycka.– Det är en person involverad och skadebilden är oklar, vi håller på att jobba på platsen nu, säger Andreas Wennberg, insatsledare på räddningstjänsten i Södra Bohuslän..

Expressen - 30 minuter sedan

Influencern Mikaela om sitt yrke: ”Ett riktigt jobb!"

Mikaela Testa är en influencer med 50 000 följare på Instagram.Nu rasar hon över föraktet mot influenceryrket, skriver Daily Mail. I en video menar Mikaela Testa att det är som vilket annat jobb som helst..

Expressen - 30 minuter sedan

Bilar i krock – väg avstängd

En väg har stängts av efter en krock i Växjö.Enligt polisen rör det sig om två personbilar..

Expressen - 45 minuter sedan

Så lyfter Apple fram sina egna appar i App Store

Apples egna mobilappar hamnar regelmässigt överst när användare gör sökningar i bolagets butik App Store.Det visar en undersökning gjord av Wall Street Journal. .

Expressen - 1 timme sedan

Författaren Claes Andersson är död

Den finlandssvenska författaren, psykiatrikern och politikern Claes Andersson har gått bort, skriver HBL..

Expressen - 1 timme sedan

Katarina Wennstam gick back efter Metoo-engagemanget

Nya kriminalromanen ”Vargen” skulle egentligen ha släppts redan i fjol, men Metoo kom emellan och Katarina Wennstam tömde tillgångarna i företaget och gick för första gången som egenföretagare back för att i stället engagera sig i och folkbilda kring rörelsen. Nu laddar hon batterierna efter all tung bokresearch om grov våldsporr och om hur män får straffrabatt när de hävdar att kvinnorna de mördat varit otrogna.– Att sätta mig in i de här rättsfallen har varit som att besöka helvetet på jorden.

Expressen - 1 timme sedan

Rysslands oppositionsledare har gripits

Den ryska oppositionsledaren Aleksej Navalny uppger att han har gripits, skriver AFP..

Expressen - 1 timme sedan

Beslagtagna tankfartyget har kontaktats

Rederiet Stena Bulk har fått kontakt med besättningen på det beslagtagna tankfartyget Stena Impero, rapporterar Ekot. Tankfartyget beslagtogs i Hormuzsundet förra veckan..

Expressen - 1 timme sedan

Skådisens liv i häktet: ”Tuffa förhållanden”

FLORIDA. Den svenske skådespelaren ertappades och greps på ett hotellrum i Florida tillsammans med en minderårig flicka. Nu sitter han inlåst bland 1700 andra intagna i häktet – misstänkt för sexuella övergrepp mot henne.

Expressen - 1 timme sedan

Stora tågproblem i Skåne – efter elfel i Ängelholm

Ett kontaktledningsfel i Ängelholm ställer till det i tågtrafiken under onsdagen. Flera Pågatåg är inställda och många Öresundståg beräknas bli försenade.Tågtrafiken beräknas inte gå normalt förrän under eftermiddagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.