VA > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 10:58

VA - 12 jul 19 kl. 11:28

Hon blir delägare i Läckbergs investmentbolagInvest in Her bidrar till ett jämlikt näringsliv genom investeringar, rådgivning och affärsutveckling. .
Läs mer på VA
Läs mer om:
Läckbergs, Her

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hon blir delägarei , Läckbergs, investmentbolag
GöteborgsPosten - 13 sep 13 kl. 14:43

Investmentbolag blir delägare i Hagabadet

Idag blev det klart att Göteborgsbaserade investmentbolaget Pegroco blir ny delägare i Hagabadet. Företaget tror sig kunna bidra med sin erfarenhet och kompetens till huset som man ser som en Göteborgsikon..

Trelleborgs Allehanda - 08 jan 13 kl. 12:40

Kinesisk stad blir delägare i Nevs


Elbilsbolaget Nevs, som tagit över biltillverkaren Saab, har tecknat ett avtal med den kinesiska staden Qingdaos investmentbolag, meddelar Nevs.Qingdao investerar två miljarder kronor i Nevs, och blir genom en riktad nyemission ägare till 22 procent av aktierna i bolaget.Nevs planerar också att starta bilproduktion i Qingdao, som ett komplement till fabriken i Trollhättan..

Blekinge Läns tidning - 14 aug 16 kl. 04:00

Outpost 24 får ny delägare

Nu investerar ett investmentbolag från Stockholm i hackerföretaget Outpost 24. De nya delägarna går in med ett stort kapital..

SvD - 06 apr 17 kl. 10:22

Hexagons chefsjurist hemlig delägare i Rolléns bolag

Hexagons chefsjurist Johnny Andersson är en av delägarna i Ola Rolléns investmentbolag Greenbridge. Det rapporterar Di på torsdgen. .

Sydsvenskan - 08 jan 13 kl. 13:10

Kinesisk stad delägare i Nevs

Elbilsbolaget Nevs, som tagit över biltillverkaren Saab, har tecknat ett avtal med den kinesiska staden Qingdaos investmentbolag, meddelar Nevs.
.

PrivataAffärer - 29 mar 19 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Missa inte Marcus böcker: I vår bokhandel kan du just nu bland annat köpa Marcus bok "Den enkla vägen att lyckas med aktier" Sunborn. : Hej jag håller på att bygga upp en portfölj för tillfället och äger just nu bara aktier i fyra bolag. De bolagen är Cloetta, Hexpol, Nordea och Tele2.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

PrivataAffärer - 24 aug 18 kl. 11:32

Hernhag: Fem investmentbolag för portföljen

Lena: Hej Marcus! Kan du nämna fem investmentbolag att ha i en aktieportfölj? Vad tror du om Swedish Match och Nibe framöver, värda att ha i portföljen?

PrivataAffärer - 15 feb 19 kl. 11:08

Hernhag: Börsens tre bästa investmentbolag

Anders: Hej Marcus! Jag är i färd med att starta ett månadssparande i investmentbolag. Kan du rangordna dina topp tre?

YLE - 30 nov 16 kl. 12:48

KL: Statsministern har varit ägare till omstridda Katera

Kauppalehti har tagit del av Patent- och registerstyrelsens uppgifter om vem som har gjort placeringar i det omstridda Kajanabaserade verkstadsföretaget Katera, som ägs av statsminister Juha Sipiläs släktingar. Det visar sig att Sipilä inte bara varit rådgivare utan också själv har ägt en del av Katera, via sitt investmentbolag Fortel Invest. Under Sipiläs tid som ordförande för Fortels styrelse ökade bolagets innehav i Katera till fem procent.

Fler nyheter från VA

VA - 5 minuter sedan

SKF kursvinnare: Starkare siffror än väntat

Kullagerbolaget SKF redovisar ett rörelseresultat på 2.539 miljoner kronor för andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 15 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett rörelseresultat på 2.

VA - 1 timme sedan

Ericsson visar korten – aktien faller

"Vi är ju fast beslutna om att nå våra mål för 2020 och 2022. Det här kvartalet är ett tydligt steg på väg mot målen", säger Ericssons finanschef Carl Mellander. .

VA - 1 timme sedan

Tysklands positiva besked till näthandelsjätten

Pressen mot Amazon och de andra dominerande tech-bolagen från konkurrensmyndigheter runt världen har ökat, men på onsdagen kom positiva besked från Tyskland. .

VA - 1 timme sedan

Rapportfloden svämmar över storbankerna

Bland rapporterande bolag inom storbolagsindexet har Swedbank och Handelsbanken visat korten för det andra kvartalet.  .

VA - 1 timme sedan

Premiär för hästkällaren

Idag öppnar handeln för aktien i detaljhandelsföretaget Hästkällaren. .

VA - 1 timme sedan

Storbankens framtid: Intern utredning klar 2020

Swedbank inleder en intern utredning o m misstänkt penningtvätt inom Swedbank i Baltikum. .

VA - 1 timme sedan

Poddduell: Apple kontrar Spotify

Teknikjätten Apple planerar att finansiera podcasts för att utmana rivalen Spotify.  .

VA - 2 timmar sedan

Dämpad utdelning hos storbanken

Utdelningsandelen sänks från 75 till 50 procent av vinsten. .

VA - 2 timmar sedan

New-York börserna: Investmentbanker överraskade marknaden

Verkstadsbolag hamnade i topp, medan energisektorn backade. Två storbanker överraskade positivt i sina kvartalsrapporter medan Donald Trump gav nytt bränsle åt handelskonflikten med Kina. .

VA - 2 timmar sedan

Därför missar Handelsbanken prognosen

Handelsbanken visar något lägre resultat än estimerat. Rörelseresultat och räntenettot  når inte  upp till  analytikernas förväntningar.  .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.