Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 17:05

Barometern - 12 jul 19 kl. 11:18

Mönsterås utsedd till bästa fritidskommunMönsterås hamnade på en topplacering i både landet och länet efter att Naturvårdsverket utsett Sveriges bästa friluftskommun. .
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Naturvårdsverket, Sveriges

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mönsterås, utseddtill bästa , fritidskommun
Barometern - 04 dec 15 kl. 17:15

Mönsterås Lucia utsedd

Mönsterås Lucia 2015 heter Lovisa Fältsjö. Det avslöjades på fredagseftermiddagen när luciakandidaterna samlades hos Chatrine Pålsson Ahlgren, en av eldsjälarna som håller i luciaomröstningen..

Barometern - 28 feb 18 kl. 17:42

Ny vd utsedd för Mönsterås Metall

Per Tegnemo är kvar som en av ägarna till familjeföretaget Mönsterås Metall men lämnar över vd-uppdraget till Michael Arvidsson som därmed slutar som vd på Stece Fjädrar..

Barometern - 17 okt 18 kl. 07:55

Historiker utsedd till årets kulturstipendiat

Årets kulturstipendiat i Mönsterås kommun heter Jonny Nilsson. För många är han välkänd som historiker, föreläsare och författare av bland annat deckarböcker som utspelar sig i Mönsterås..

Jönköpingsnytt - 11 sep 12 kl. 16:45

Ernst & Young utsedd till Årets småföretagsrevisor

Ernst & Young har de nöjdaste småföretagskunderna, både vad gäller lagstadgad revision och rådgivningstjänster..

Barometern - 02 dec 18 kl. 04:00

Peder Carlsson utsedd till årets ungdomsledarstipendiat

Peder Carlsson är en bra förebild för hur en ungdomsledare arbetar. Därför har föreningsnämnden utsett honom till årets ungdomsledarstipendiat i Mönsterås kommun..

Skånskan - 10 maj 16 kl. 11:00

Isa Olsson vill göra skillnad

Sjöbo Företagaren Isa Olsson på gymmet Massive Performance är utsedd att vara Sjöbos kandidat i Entreprenör Skåne 2016. 28 unga skånska entreprenörer är med i nätverket, där alla redan är vinnare.Entreprenör Skåne 2016
28 kandidater har valts ut för deras innovativa entreprenörskap och möjligheten att bli potentiella snabbväxare.

Nerikes Allehanda - 20 jun 16 kl. 05:15

Vi behöver mer konkurrens i EU

För en tid sedan presenterade EU-kommissionen en så kallad grönbok om finansiella tjänster till privatpersoner och mindre företag.Grönböcker används av kommissionen för att samla in synpunkter på förslag som de lägger fram.Trots framgångarna med att etablera den öppna inre marknaden inom EU – där varor, tjänster, kapital och personer kan röra sig fritt – finns det i dag enligt kommissionen ingen välfungerande och konkurrenskraftig europeisk marknad för finansiella tjänster till privatpersoner och mindre företag.

Kristianstadsbladet - 28 dec 12 kl. 08:00

"Detta var skitkul"

Foto: Tommy Svensson
34 mål i sjuan i år. Och numera fruktad målskytt i Alliansen. Tiden har kommit för att ta en närmare titt på Edenryds Marcus Johnsson, 21.

BT - 18 maj 14 kl. 13:53

Här är charmigaste hunden i Borås

Det är charmören Dompe från Hedvigsborg som gäller. Med sång och yl i repertoaren blev han i går utsedd till Borås charmigaste hund. Dalmatinern Dompe, drygt ett och ett halvt år gammal, var domarnas favorit när Borås charmigaste hund utsågs i samband med Hundens dag i Stadsparken.

Cornucopia - 04 nov 16 kl. 10:38

Underhållsplan och besiktningsombud nödvändigt för nybyggda bostadsrättsföreningar

Nya bostadsrättsföreningar brukar sakna underhållsplan, vilket är en av de första uppgifterna som landar i knät på den första boendetillsatta styrelsen. Därtill upptäcker många styrelser snart sin bristande kompetens inom fastighetsförvaltning, speciellt när det inte handlar om en liten villa, utan om fastigheter i hundramiljonersklassen, rent av upp mot miljarden. Ett ganska omgående problem blir besiktningen inför byggarantierna, där besiktningen sker i byggentreprenörens regi.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Trolleri och allsång för barnen

Redan på onsdagseftermiddagen var det fullt på bänkarna framför allsångsscenen på Torget i Mönsterås. – Det här är roligt, tycker Tindra Norell, 10 år, som hade turen att få komma upp på scenen och trolla..

Barometern - 45 minuter sedan

Nya vattenverket kan komma att upphäva bevattningsförbudet

När det nya vattenverket är i full produktion kan bevattningsförbudet upphävas. Det skriver driftchefen i Mörbylånga kommun, Ingulf Fagö, i ett mejl till en man som skickat in en fråga till kommunen..

Barometern - 45 minuter sedan

Inbrottsvåg i Emmaboda inatt

Flera lokaler och verksamheter har haft besök av inbrottstjuvar inatt..

Barometern - 1 timme sedan

Snart ska en ny brygga och bojar vara på plats

För en månad sedan rapporterade tidningen om att Mörbylånga kommun tog ansvar för att lägga i en brygga vid Haga Parks badplats. Under onsdagen anlände bryggan som ska läggas i till Färjestaden..

Barometern - 1 timme sedan

Larm om oljespill på Norra vägen

Barometern - 1 timme sedan

De håller havet säkert

Sjöräddningssällskapet i Bergkvara finns till för allmänhetens säkerhet – och det är tack vare samhällets uppskattning som det är möjligt. .

Barometern - 1 timme sedan

Kristdala marknad väntas dra mycket folk

– Väderprognosen ser lovande ut inför fredagen. Det är vi glada för, säger Bertil Josefsson, marknadsgeneral för Kristdala marknad..

Barometern - 1 timme sedan

Lärarvakanserna tillsatta inför hösten

– Det har faktiskt gått bättre än väntat, säger Roger Petersson, rektor för ytterskolorna i Högsby kommun. Det handlar om rekryteringen av lärare till vakanta tjänster i kommunens skolor. Både grundskola och gymnasium har alla tjänster tillsatta inför hösten..

Barometern - 1 timme sedan

Högsbysjöar mindre försurade idag

Inga sjöar kalkas i dagsläget i Högsby kommun. Det beror på att försurningsgraden har sjunkit sedan början av 90-talet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.