Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 20:27

Dagens PS - 12 jul 19 kl. 11:14

BILDLÄCKA: Samsung Galaxy S10 Note avslöjadSamsung Galaxy S10 Note är avslöjad en månad innan produkten är planerad att visas upp för första gången. Det är amerikanska myndigheten FCC som har råkat publicera bilder på mobilen. Designen visar att mobilen saknar hörlursuttag, en trend som startades av Apple 2017, rapporterar CNBC. Samsung, som planerar att visa Note 10 den 7 augusti, har inte kommenterat bilderna. Note 9 lanserades förra augusti till priset av 999 dollar, motsvarande 9 360 kronor.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
BildlÄcka, Galaxy S10 Note, FCC, Apple, CNBC, Note, Bild, BILDLÄCKA, Dagens PS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: BILDLÄCKA, Samsung, Galaxy, S10, Note, avslöjad
IDG - 24 feb 14 kl. 16:04

Massiv bildläcka visar Galaxy S5 - fingeravtrycksläsare, större skärm och andra godsaker

Samsungs stora presskonferens kickar inte igång förrän klockan 20.00 ikväll. Men redan nu har bilder på den topptelefon som Samsung planerat att visa upp läckt..

Mobil - 21 jan 19 kl. 08:53

Läckta bilder visar alla tre Galaxy S10-telefonerna

Det är nu en månad kvar till dess att Samsung offentliggör sina nya Galaxy S10-modeller. Vi har redan sett en del bildläckor, och nu kommer ytterligare en läcka som visar de tre telefonerna i genomskinliga skal..

Mobil - 21 jun 18 kl. 09:33

Tvivelaktig ”bildläcka” skulle kunna föreställa Galaxy S10-prototyp

Techläckaren Ice Universe har publicerat en bild på Twitter föreställande en i princip kantfri telefon. Och han antyder att det kan handla om en tidig Galaxy S10-prototyp, något som vi är mycket skeptiska till, även om det inte är helt uteslutet..

Mobil - 05 feb 19 kl. 09:41

BIldläcka avslöjar nya smartklockan Galaxy Watch Sport

Samsungs nya smartwatch Galaxy Watch Sport ser av allt att döma ut att bjuda på en helt ny design. Det tyder åtminstone en färsk bildläcka på, förutsatt att den är autentisk..

Mobil - 23 maj 17 kl. 09:12

Bildläcka avslöjar Moto G5S

Det går lite sisådär med hemlighetsmakeriet hos Lenovo, får man nog konstatera. Efter att bilder på i stort sett varenda telefon man tillverkat på senare tid lyckats läcka ut, så kommer här ännu en bildläcka. Den här gången är det kommande G5S som dykt upp..

Mobil - 31 aug 18 kl. 08:42

Bildläcka påstås visa nya” Iphone XS” och Apple Watch Series 4

En bildläcka kan ha avslöjat utseendet på två av årets nya Iphone-enheter samt den nya versionen av Apple Watch..

Mobil - 15 mar 19 kl. 08:43

Bildläcka avslöjar detaljer om Huawei P30

Nu är det inte långt kvar till dess att Huawei offentliggör sina nya telefoner i P30-serien. Men en bildläcka tycks nu ha avslöjat en del nyheter kring telefonerna redan på förhand..

Mobil - 17 jan 17 kl. 14:06

Bildläcka jämför Galaxy S8 och S7

Påstådda bilder på Galaxy S8 jämför dem med föregångaren.

Mobil - 21 feb 17 kl. 11:40

Bildläcka avslöjar styrningen i Galaxy S8

En ny bild på Galaxy S8 har dykt upp, som besvarar en del frågor..

Mobil - 08 jun 17 kl. 15:43

Bildläcka kan ha avslöjat detaljer om Galaxy Note 8

Den etablerade techläckaren Poyoco Tech har publicerat skisser som påstås föreställa Samsungs kommande phablet-flaggskepp Galaxy Note 8. Och om bilderna stämmer, så bekräftar de många av de rykten som cirkulerat på sistone..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 4 timmar sedan

Swedavia redovisar högre vinst och omsättning

Statliga flygplatsoperatören Swedavia redovisar ökande omsättning under andra kvartalet jämfört med samma period året innan. Bolaget rapporterar högre vinst. Omsättningen uppgick till 1 597 miljoner kronor (1 511), en ökning med 6 procent mot föregående år.

Dagens PS - 5 timmar sedan

Global Gaming börsrusar och Boeing byter namn

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Spelbolaget får ny storägare – aktien rusar
Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

Dagens PS - 5 timmar sedan

IMF: Dags för öppen dialog i handelskonflikterna

Den biträdande direktören för Internationella valutafonden, IMF, säger att den globala ekonomin måste vara redo om lågkonjunkturen väl slår till. Det skriver CNBC. I sin senaste rapport skriver IMF att den globala tillväxten estimeras till 3,3 procent, men att ytterligare tullar i handelskriget mellan USA och Kina kan på sikt sätta djupa spår i ekonomin.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Goldman Sachs krossar analytikernas estimat

Goldman Sachs redovisar intäkter som var högre än väntat under andra kvartalet. Intäkterna uppgick till 9,46 miljarder dollar, att jämföra med Refinitivs analytikerkonsensus som låg på 8,83. Resultat per aktie hamnade på 5,81 dollar (5,98), vilket är 19 procent bättre än analytikerkonsensus som låg på 4,89.

Dagens PS - 6 timmar sedan

Slacks vd ser inte Microsoft som ett hot

Slacks vd, Stewart Butterfield, ser inte den rivaliserade Microsoft-tjänsten Teams som något hot, rapporterar CNBC. Förra veckan meddelade Microsoft att Teams hade fler dagliga användare än Slack. En chef på Microsoft ansåg också att företagets användarbas kan expandera ytterligare, eftersom antalet månatliga aktiva användare av Office 365 för kommersiell användning har nått 180 miljoner.

Dagens PS - 7 timmar sedan

”Bankernas Spotify” tar in 55 miljoner dollar

Londonbaserade Curve som vill samla kundernas bankkonton till en app, har precis tagit in 55 miljoner dollar i en investeringsrunda. Det sker för att hjälpa bolaget i sin vision om att bli ”Spotifys motsvarighet inom banksektorn”, skriver nyhetssajten Sifted. Bolaget värderades i finansieringsrundan till 250 miljoner dollar.

Dagens PS - 9 timmar sedan

JUST NU: Bolaget får ny storägare — aktien rusar

Krisande Global Gaming har fått in en ny storägare – branschkollegan Betsson storköpet aktier i bolaget. Det skriver Dagens Industri. Köpet är det första Betsson gjort i Global Gaming.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Nu har du chansen att köpa egen skärgårdsö

Om du alltid önskat dig en privat ö ska du se hit: en ö i den bohusländska skärgården är nu till salu. Det är lokaltidningen Bohuslänningen som rapporterar om det ovanliga objektet som är ute till försäljning. Ön ligger 500 meter från Rossö i norra Bohuslän, och enligt artikeln har den ägts av samma släkt sedan 1600-talet.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Varning för bluffakturor – nu är det högsäsong

Det skriver Svenskt Näringsliv på sin hemsida. Så förhindrar du att bli lurad. Med sommar och semester ökar bluffakturorna.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Facebooks valuta kan användas av terrorister

USA:s finansminister Steven Mnuchin menar att Facebooks föreslagna digitala valuta Libra skulle kunna utnyttjas av terrorister och användas för penningtvätt. Det rapporterar CNBC. ”Kryptovalutor som bitcoin har utnyttjats för att bidra till miljarder av dollar i illegal aktivitet som till exempel cyberattacker, skatteflykt, utpressning, drog- och människohandel”, säger Steve Mnuchin vid en presskonferens.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.