BT > Nyheter

Monday, 22 July, 10:05

BT - 12 jul 19 kl. 10:52

ÅTAL: 70-åring ska ha filmat sig själv naken – och visat för barnEn 70-årig boråsare åtalas för att han under tre års tid ska ha sexuellt ofredat ett barn. Mannen förnekar brott..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Åtal

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅTAL, 70-åringska ha , filmatsig själv , nakenoch , visat för barn
Nerikes Allehanda - 30 maj 14 kl. 11:39

Åtal: Lämnades naken i snön för att dö

I stort sett naken och halvt ihjälslagen dumpades 20-åringen vid vägkanten i flera minusgrader. Då ska en av gärningsmännen plockat fram en kofot och slagit det redan livlösa offret i huvudet – med kraftiga skallskador som följd. Nu har fyra män åtalats för det uppmärksammade fallet utanför Nora i början av året..

BT - 23 okt 14 kl. 09:25

Åttaåring utsattes för massivt våld

Just nu håller chefsåklagare Pernilla Åström en presskonferens i polishuset i Kristianstad angående den åttaåriga flicka som mördades på valborgsmässoafton. Flickans morbror och hans fru åtalas misstänkta för mord - Ingen som inte varit på plats kan ha en helt klar bild av vad som hänt. Men med den bevisning vi har finns det tillräckliga skäl att väcka åtal, säger Pernilla Åström.

Skånskan - 19 okt 18 kl. 16:40

Granne ska ha sexofredat 75-åring

MALMÖ En medelålders man på Rosengård misstänks för att ha trakasserat sin 75-åriga kvinnliga granne. Mannen åtalas för sexuellt ofredande, men det har även funnits misstankar om att han ska ha kissat på grannens dörr.Polisen grep mannen, som är i 60-årsåldern, efter två händelser i februari 2017.

Skånskan - 21 sep 18 kl. 16:45

Ovisst tal­mans­val

Det blir vote­ring om tal­mans­posten i riks­dagen på mån­dag. Det står klart ef­ter att Alliansen pre­sen­terat sin kan­di­dat, An­dre­as Nor­lén (M), vid lunch­tid och Socialdemokraterna en dryg tim­me senare lan­serat Åsa Lin­de­stam som sin kan­di­dat.
Det är inte första gången som det blir vote­ring om talmanne, så det är inte så uppseendeväckande.

BT - 19 dec 12 kl. 06:24

Ulricehamnstjejer uthängda på Instagram: "Var helt naken"

Nakenbilder av flickor på Stenbocksskolan i Ulricehamn har spridits på det sociala mediet Instagram. Förtvivlade tjejer har vänt sig till skolledningen och gjort polisanmälan. Kränkande bilder och kommentarer kan snabbt få mycket stor spridning på Instagram och andra medier och var orsaken till upploppet som i går morse startade vid Plusgymnasiet i Göteborg.

Hela Gotland - 28 mar 13 kl. 12:56

Åtal: naken man grovt misshandlad

Under en timme låg mannen i sin lägenhet, tidvis naken, och fick motta sparkar och slag från två män. Nu åtalas de båda männen i 30-årsåldern för grov misshandel, övergrepp i rättssak och hemfridsbrott..

YA - 23 sep 14 kl. 15:00

Åtal mot 17-åring dröjer ytterligare en tid


Åklagaren får ytterligare två veckor på sig att väcka åtal mot den 17-åring som är häktad, misstänkt för mordet på en 63-åring i Tomelilla för några veckor sedan.Det var den 6 september som en 63-årig man i Tomelilla hittades död i sin bostad. Samma dag greps en 17-årig pojke, som senare anhölls och några dagar senare häktades som på sannolika skäl misstänkt för mord.

Blekinge Läns tidning - 02 feb 17 kl. 17:13

Åtal: Naken man gömde sig bakom solariet

När kvinnan skulle lägga sig och sola fick hon syn på en naken man bakom solariet. Nu åtalas 62-åringen för sexuellt ofredande..

Skånskan - 16 jun 18 kl. 01:00

Valet av tal­man bör av­po­li­ti­seras

Dis­kus­sionen om tänk­bara och otänk­bara re­ger­ingar ef­ter valet är liv­lig. Men det första be­slut den ny­valda riks­dagen ska fatta är att välja tal­man. Det är ett vik­tigt val, efter­som tal­mannen se­dan håller i pro­cessen för att utse stats­mi­nis­ter.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Åtal väckt mot nät-groomer

På torsdagen väcktes åtal mot den uppsalabo i 30-årsåldern, som är misstänkt för sexbrott mot närmare tjugo flickor, uppger SR Uppland.Mannen ska ha tagit kontakt med flickor, som alla är under 15 år, i syfte att få dem att posera nakna framför sina webbkameror. Något som flera av dem också har gjort.

BT - 10 jan 14 kl. 09:18

Smygfilmade på toalett ? åtal allt närmare

Förundersökningen går nu in i slutskedet mot mannen som misstänks ha filmat kvinnliga arbetskamrater med dold kamera på ett boende i Mark. Mannen i 20-årsåldern har nu begärd att få en offentlig försvarare inför polisförhören. BT har tidigare berättat om fallet.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

Ensamt rådjurskid avlivades – Viltexperten: ”Väldigt sällan övergivna”

Boende på Alideberg engagerade sig i ett ensamt rådjurskid. Nu har ungen avlivats. – De är väldigt sällan övergivna, oftast finns föräldern någonstans i närheten, säger viltjuristen Hanna Ek..

BT - 1 timme sedan

No Limit-konstnär död

Den polska konstnären Robert Prosch deltog i Borås street art-festival 2015. .

BT - 2 timmar sedan

Matta färgade av sig – får ingen ersättning för förstört golv

Allmänna reklamationsnämnden rekommenderar ett Boråsföretag att betala 545 kronor till en kvinna som råkade ut för ett oväntat missöde efter att ha köpt en matta. .

BT - 3 timmar sedan

Sara Wendle: Vad är det för vits med att vara lycklig om ingen annan kan se det?

Det finns en bild på mitt instagramkonto som jag skäms lite över. .

BT - 3 timmar sedan

Gammal Boråskärlek rostar i Slöinge

Boråsaren Daniel Eråker lämnade Sjuhärad för studier i Halmstad för flera år sedan. Numera har han även lämnat Halmstad och det forna arbetet på Ringhals för att följa en annan passion i Slöinge, nämligen kaffe..

BT - 3 timmar sedan

Miss Li flyttade in och en barnbok blev till

Yvonne Granqvist Schultz gav ut sin första bok för 25 år sedan. Nu har hon skrivit och gett ut sin första barnbok på sitt egna förlag: ”Maken säger att jag kan placera mig på samma nivå som ungarna”..

BT - 3 timmar sedan

Privat hemtjänstföretag avvecklar sin verksamhet i Mark

Birgittas hemtjänst AB har funnits i Kinna, Örby, Fritsla och Skene sedan 2014. Nu väljer dock den privata utföraren av hemtjänst att avveckla sin verksamhet i Mark..

BT - 3 timmar sedan

Kattunga kan ruva på historisk sprängstoff

Kattunga kyrkoruin kan ruva på hemligheter som ger en ny bild av västsvensk historia. Efter uppmärksammade grävfynd i Varnhem väcker Kattunga nytt intresse. Var det hit kristendomen kom först?.

BT - 3 timmar sedan

Kommunen byggde HVB-hem för över 12 miljoner – nu kan det rivas

2016 bestämde sig Bollebygds kommun för att bygga ett hus med 16 platser för ensamkommande unga asylsökare med uppehållstillstånd. Ett så kallat HVB-hem. 12,4 miljoner och tre år senare står huset klart.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.