Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 17 July, 04:37

Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronsetDet svenska VM-bronset i fotboll har gett resultat på Internationella fotbollsförbundet Fifas världsrankning. Det svenska fotbollslandslaget har avancerat från nionde till sjätte plats. VM-guldvinnaren USA är rankat som nummer ett, följt av Tyskland som.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
VM, Internationella, Fifas, USA, Tyskland

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverige, högre, rankatefter , VM-bronset
Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

Det svenska VM-bronset i fotboll har gett resultat på Internationella fotbollsförbundet Fifas världsrankning. Det svenska fotbollslandslaget har avancerat från nionde till sjätte plats. VM-guldvinnaren USA är rankat som nummer ett, följt av Tyskland som.

SR - 12 jul 19 kl. 11:05

Sverige högre rankat efter VM-bronset

Det svenska VM-bronset i fotboll har gett resultat på Internationella fotbollsförbundet Fifas världsrankning..

Barometern - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

Kristianstadsbladet - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 10:50

Sverige högre rankat efter VM-bronset

YLE - 03 mar 17 kl. 14:16

Norge vann stafetten – Heikkinen föll i sista kurvan och Sverige skidade hem bronset

Herrstafetten i Lahtis blev en tudelad tävling. Norge och Martin Johnsrud Sundby avgjorde guldet på den tredje sträckan. Finland och Matti Heikkinen var med i bronsstriden, men Heikkinen snubblade och svensken Calle Halfvarsson skidade hem VM-bronset.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Handelskonflikt tynger Asienbörserna

De asiatiska börserna inledde onsdagshandeln i moll efter att negativa tongångar från USA och Kina dämpat optimismen kring handelssamtalen mellan länderna. I Japan sjönk både Nikkei 225-index och det bredare Topix-index 0,3 procent. I Hongkong sjönk Han.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Färre döda i trafiken hittills i år

111 personer förolyckades i den svenska trafiken under det första halvåret 2019, meddelar Transportstyrelsen. Det är 20 färre dödsolyckor jämfört med samma period förra året, om än inte exceptionellt låga siffror jämfört med andra år under 10-talet. Vin.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tidigare HD-domare avliden

John Paul Stevens, tidigare domare vid USA:s högsta domstol, har avlidit, 99 år gammal, efter komplikationer till följd av en stroke, uppger domstolen. Stevens nominerades till HD av den republikanske presidenten Gerald Ford 1975, men blev med tiden all.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Minst tio döda efter husras

Dödssiffran stiger efter att ett fyravåningshus kollapsat i Bombay. Tio personer har konstaterats döda och myndigheterna befarar att det finns ytterligare offer i rasmassorna. – Räddningsarbetet fortsätter tills alla som fastnat i raset är räddade.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Blev föräldralös i kriget – kräver tyska pengar

Sonen till en fransk man som dödades i andra världskriget sedan han tvingats strida för Nazityskland kräver ersättning av den tyska staten. Tyskar som blev föräldralösa i kriget har kompenserats ekonomiskt i hemlandet och den franske mannen anser sig i.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Studie: Menskoppen kan förändra liv

I den första stora studien som gjorts på menskoppar, har forskare undersökt hur säker och kostnadseffektivt mensskyddet är, jämfört med andra alternativ. Resultatet publierades på onsdagen i vetenskapstidskriften The Lancet Public Health. Forskare har u.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger SVT Nyheter Väst. – Det är jättetråkigt att ungdomarna som besöker oss gör så. För Lisebergs del så kan vi inte tolerera det här beteendet, säger F.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Kvinna åtalas för misstänkt svärdhugg

En kvinna i 40-årsåldern åtalas misstänkt för att ha huggit en 70-årig man i huvudet med ett halvmeter långt svärd, alternativt en kniv, skriver Göteborgs-Posten. Händelsen ska ha inträffat i en lägenhet i Göteborg, dit kvinnan enligt åtalet följde efte.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Representanthus fördömer Trumps ord

USA:s representanthus har röstat igenom en resolution där den amerikanske presidentens uttalanden om fyra kvinnor i kongressen fördöms. Fyra republikaner röstade med demokraterna, som mangrant röstade för resolutionen. Senaten, där Republikanerna har ma.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

USA stoppar Myanmars arméchef

USA vägrar ge Myanmar överbefälhavare Min Aung Hlaing och tre av hans närmaste män visum. Det amerikanska utrikesdepartementet säger att de har trovärdiga bevis för att de fyra hade en stor roll då landets militär inledde en insats mot den muslimska roh.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.