UT > Nyheter

Tuesday, 16 July, 20:17

UT - 12 jul 19 kl. 10:51

Recension: Så bra var Tomas Andersson Wij i Hermans lada



Tomas Andersson Wij är som bäst i små lokaler. I går kväll bjöd han på nostalgiska historier både med och utan gitarr för en fullsatt Hermans lada. .
Läs mer på UT
Läs mer om:
Tomas Andersson Wij, Hermans, Andersson Wij

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, , bravar , Tomas, Andersson, Wiji , Hermans, lada
Uppsalanyheter.se - 11 aug 18 kl. 00:25

Recension: Tomas Andersson Wij fyllde Öregrunds kyrka

Recension: På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka. Han är en berättare utav rang, vilket förutom i hans starka texter också märks i mellansnacken. På fredagskvällen spelade Tomas Andersson Wij för en nästan mer än fullsatt Öregrunds kyrka.

Uppsalanyheter.se - 27 jun 18 kl. 03:18

Recension: Musik med rymd och existentiella texter av Adolfsson & Falk

Recension: Inför ett nära fullsatt Parksnäckan spelade och sjöng Adolphson & Falk en kavalkad av sina fina låtar under tisdagkvällen. Inför ett nära fullsatt Parksnäckan spelade och sjöng Adolphson & Falk en kavalkad av sina fina låtar under tisdagkvällen.   Vilken låtskatt dessa herrar besitter och vilken fin inramning det är att få uppleva dem i Parksnäckan.

Uppsalanyheter.se - 23 jul 16 kl. 00:46

Recension: Avslappnat med Scocco och Andersson Wij

Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år. Inför i det närmaste fullsatt Parksnäckan och en uppskattande publik får vi höra dem framföra några av sina sånger och däremellan filosofera om lite av varje i ett avslappnat mellansnack. Det var som bäddat för en skön musikkväll när Mauro Scocco och Tomas Andersson Wij uppträdde på Parksnäckans scen i en av de hittills finaste sommarkvällarna i år.

Uppsalanyheter.se - 28 feb 19 kl. 12:11

Recension: En resa över tid och rum med Adolphson & Falk

Recension: Tomas Adolphson och Anders Falk avslutade sin 14 konserter långa jubileumsturné på Katalin i sin gamla hemstad Uppsala. De bjöd den talrika publiken på en nostalgisk musikresa genom sin karriär. Tomas Adolphson och Anders Falk avslutade sin 14 konserter långa jubileumsturné på Katalin i sin gamla hemstad Uppsala.

Uppsalanyheter.se - 02 feb 18 kl. 05:08

Recension: Turnépremiär i Uppsala av energisprutan Moneybrother med stort band

Recension: På torsdagskvällen gästade Moneybrother, eller Anders Wendin som han heter, Uppsala Konsert och Kongress med ett tio personer starkt band. På torsdagskvällen gästade Moneybrother, eller Anders Wendin som han heter, Uppsala Konsert och Kongress med ett tio personer starkt band.   De bjöd på en blandning av låtar från Moneybrothers egna karriär och covers, bland annat av artistkollegorna från TV-programmet Så mycket bättre.

YLE - 01 okt 13 kl. 11:29

Geir Rönning ilsknade till över recension av Fighting Star

Artisten Geir Rönning reagerade på Vasabladets recension av Wasa teaters Fighting Star. På sin blogg skrev han en recension av recensionen. Rönnings inlägg har väckt debatt på socialala medier.

Uppsalanyheter.se - 03 sep 17 kl. 13:22

Recension: Uppsala Progressive Folk & Rock Festival

Recension: Det var ett mäktigt startfält som vimlade av legendariska musiker som uppträdde på Uppsala Progressive Folk & Rock Festival i Parksnäckan på lördagen. Siri Karlsson, Merit Hemmingson, Kebnekajse och Kaipa Da Capo på samma scen är ju verkligen inte dåligt. Det var ett mäktigt startfält som vimlade av legendariska musiker som uppträdde på Uppsala Progressive Folk & Rock Festival i Parksnäckan på lördagen.

Uppsalanyheter.se - 26 okt 16 kl. 04:22

Recension "Dårskapens Monotoni" av Kaipa Da Capo.

Kaipa Da Capos debutalbum "Dårskapens Monotoni" tar vid efter de tre första Kaipa plattorna som gavs ut under 70-talet. Klanger av 70-talet hörs tydligt redan på skivans första spår som också är titelspåret. Kaipa Da Capos debutalbum "Dårskapens Monotoni" tar vid efter de tre första Kaipa plattorna som gavs ut under 70-talet.

Uppsalanyheter.se - 09 maj 16 kl. 02:59

Recension: Kapia da Capo på Kulturoasen - Lekfull förvirring av världsklass

Det är musik av absolut världsklass med Kaipa da Capo som en entusiastisk publik får uppleva denna varma försommardag i maj på Kulturoasens scen. Det är musik av absolut världsklass med Kaipa da Capo som en entusiastisk publik får uppleva denna varma försommardag i maj på Kulturoasens scen.   När Kulturoasens värd, Kent Wennman, påannonserar Kaipa da Capo så berättar han att han fick hämta dem i logen där de satt fördjupade och skrev en ny låt.

Uppsalanyheter.se - 13 mar 16 kl. 23:40

Recension: Omväxlande kaskad av ljud och ljus med Anna Ternheim

Recension: I november släpptes Anna Ternheims senaste och kritikerrosade album "For the Young". Hon har sedan dess turnerat land och rike runt för att promota skivan. Denna söndagskväll nådde turnén Uppsala Konsert & Kongress.

Uppsalanyheter.se - 11 jun 18 kl. 03:43

Recension: Uppsalasångaren och musikern Mikael Janson solodebuterar med The Silver Bible

Recension: Mikael Jansson är något av en veteran i Uppsalas musikliv. Trots en lång karriär, enda sedan 1974, har han först nyligen släppt sin solodebut. Mikael Jansson är något av en veteran i Uppsalas musikliv.

Fler nyheter från UT

UT - 1 timme sedan

Från klotter till krig – med armbrytning och gamla husvagnar däremellan

Han kan det mesta om gamla husvagnar. Innan UT träffade honom hade han aldrig förlorat i armbrytning. Vi har träffat Tranemo kommuns säkerhetssamordnare Daniel Fyhr, 42.

UT - 3 timmar sedan

Tung andradag för Gothialagen

Det blev nästan en lika tung tisdag för de lokala lagen som under premiäromgången. UIFK-tjejerna var närmast en poäng när de föll med två mål mot toppmotståndaren Jitex..

UT - 3 timmar sedan

Landshövdingen på besök i Ulricehamn: ”Viktigt att diskutera utmaningar”

Under tisdagen var Västra Götalands landshövding Anders Danielsson på besök i Ulricehamn för att bekanta sig med kommunen och diskutera lokala frågor. – Det är viktigt att göra regelbundna besök i länets kommuner och diskutera de utmaningar som finns, säger han..

UT - 5 timmar sedan

Ulricehamns fem byggnadsminnen: Stationshuset

Ulricehamns kommun har fem byggnadsminnen. Mest känt och mest lättillgängligt är stationshuset, 113 år gammalt. På andra våningen bodde en period svensk damfotbolls mest framgångsrika spelare/tränare..

UT - 8 timmar sedan

Studenter bakom Tingsholms nya app

Både Tingsholmsgymnasiet och Stenbocksskolan kommer att få nya mobilappar i sommar. Tack vare tre killar som nyligen tog studenten i Ulricehamn. – Det här är något som skolor behöver, säger Hugo Dahlgren..

UT - 12 timmar sedan

Frisk satsning i Romsås: ”Det var stort när mjölkbilen kom”

Rasmus Claesson och Maria Dahlgren är inte riktigt som alla andra. För när många mjölkbönder väljer att lägga ner verksamheten så gör samboparet i Romsås precis tvärt om – de köper en ko och börjar producera mjölk. .

UT - 19 timmar sedan

Debatt: Inför statlig stöd till frivilligcentraler

På de orter där frivilligcentraler eller frivilligcentralsliknande verksamheter finns, rekryteras frivilliga som kan hjälpa till med inkludering av nyanlända, med stöd till familjer, mötesplatser för ensamma, hjälp och stöd till människor med psykisk ohälsa med mera..

UT - 19 timmar sedan

Fler ärenden – men inga köer till vård för psykisk hälsa

En vårdverksamhet utan köer låter otroligt i sammanhanget. Men enligt en intern utvärdering gällade arbetet med psykisk hälsa på vårdcentralen Närhälsan är det just så situationen ser ut. – Vi har kapacitet för fler patienter, säger Rebecca Barahona, psykolog..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.