DI > Ekonomi

Monday, 22 July, 10:52

DI - 12 jul 19 kl. 10:39

Thomas Mattsson avgår som chefsredaktör för ExpressenThomas Matsson lämnar rollen som chefsredaktör och ansvarig utgivare för tidningen Expressen efter ett decennium på posten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Mattsson, Expressen, Matsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thomas, Mattsson, avgårsom , chefsredaktörför , Expressen

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Ny analys: Svenska kronan ska tillbaka till finanskrisnivå

Det blir allt svårare för Riksbanken att förbise de tilltagande tecknen på svagheter i den inhemska efterfrågan i Sverige. De väntas därför bli duvaktigare under andra halvan av året, vilket kommer att pressa kronan..

DI - 15 minuter sedan

Orions vd dumpar aktier för 17 miljoner

Orions vd Timo Lappalainen fortsätter att sälja aktier i läkemedelsbolaget, skriver Bloomberg News. .

DI - 5 minuter sedan

Analys: Skogsinnehav ger Stora Enso attraktiv värdering

Massa- och pappersjätten Stora Enso har en attraktiv värdering med hänsyn till bolagets gedigna skogsinnehav i Sverige..

DI - 15 minuter sedan

Räntor och valutor: Sidledes rörelse för dollarn

Dollarn handlas i princip sidledes under måndagen, efter att ha stärkts något efter svensk stängning på fredagen. Räntor handlas sidledes eller svagt ned och europeiska börser handlas oregelbundet. .

DI - 15 minuter sedan

Nordea: Attraktiv relation mellan aktie och resultat i Boliden

Ett förväntat svagt andra kvartal har nu materialiserats för Bolidens vidkommande. Aktien har underpresterat bolagets underliggande resultattrend, vilket återigen skapar en attraktiv relation mellan aktiepris och underliggande resultat. .

DI - 30 minuter sedan

Stigande priser lyfter oljebolagen på börsen

Oljesektorn handlas upp under måndagsmorgonen i spåren av ett stigande oljepris på växande oro i Mellanöstern..

DI - 30 minuter sedan

Experter varnar för chockhöjt oljepris

Kapningen av tankfartyget Stena Impero har ökat spänningarna mellan Iran och västvärlden. I centrum finns Hormuzsundet – ett av världens viktigaste farvatten för oljetransporter. På måndagsmorgonen är oljepriset upp med över 1,1 procent, men skulle en militär konflikt bryta ut varnar experter för en tredubbling av priset..

DI - 30 minuter sedan

Analytiker ser risk för rejäl utdelningssänkning i Nordea

Den nordiska storbanken Nordeas översyn av de finansiella målen, däribland utdelningspolicyn, kan innebära en utdelning om cirka 60 procent av nettoresultatet för innevarande helår. Det skulle peka mot en utdelning om 0:37 euro för 2019, mot de 0:69 euro per aktie som delades ut för 2018..

DI - 1 timme sedan

Rejäla riktkurshöjningar för kursraketen efter rapport

Livekasinobolaget Evolution Gaming har fått två rejäla riktkurshöjningar i spåren av fredagen rapportrökare. Ett analyshus går dock mot strömmen och sänker sin rekommendation. .

DI - 1 timme sedan

Designbolag höjer resultatprognosen för 2019

Finska designföretaget Marimekko höjer prognosen för det jämförbara rörelseresultatet för 2019. Resultatet bedöms nu bli högre än föregående år och uppgå till som mest cirka 15 miljoner euro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.