DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 23:30

DI - 12 jul 19 kl. 10:36

Skanska tar order i USA värd 481 miljonerByggbolaget Skanska har tecknat en tilläggsorder med en befintlig kund i västra USA rörande förbättringar av ett företagscampus. Ordervärde uppgår till 481 miljoner dollar. Det framgår av ett pressmeddelande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Skanska

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skanska, tar, orderi , USA, värd, 481miljoner
Affärsvärlden - 27 jun 14 kl. 08:38

Skanska tar order i Finland och USA

Byggbolaget tar order för ett nytt logistikcentrum för dagligvaror i Finland samt för att bygga ny anläggning för veterinärmedicin och biomedicin samt att slutföra renovering och tillbyggnad av det befintliga smådjurssjukhuset vid universitetets campus i College Station, Texas, USA..

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 12 kl. 08:51

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem en order värd cirka 374 miljoner kronor i nordöstra USA. För pengarna ska bolaget bygga ett huvudkontor åt en inte namngiven kund. Skanska ska uppföra fastighetens stomme och skal, för att kunna utveckla byggnadens centralvärme, ventilation och luftkonditionering.

DI - 03 mar 14 kl. 08:36

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt om att bygga flerfamiljshus i Boston. Kontraktets totala värde uppgår till cirka 820 miljoner kronor och inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för första kvartalet 2014. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 01 nov 17 kl. 08:11

Skanska tar order i USA

Skanska har, i ett joint venture med Megen Construction, fåt en order i Ohio, USA, gällande byggnation av skolor. Skanskas del av kontraktsvärdet är cirka 560 miljoner kronor och är med i orderingången för USA i det fjärde kvartalet 2017. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 jun 19 kl. 07:36

Skanska tar order på 370 miljoner i USA

Byggkoncernen Skanska har fått en order på ett bygge av en skola i Auburn, Washington, USA till ett kontraktsvärde om 39 miljoner dollar motsvarande cirka 370 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 16 jan 15 kl. 08:06

Skanska tar order i USA

Skanska har skrivit kontrakt med en konfidentiell kund om att renovera ett höghus med lägenheter i Philadelphia, USA. Kontraktet är värt 49 miljoner dollar, cirka 340 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för fjärde kvartalet 2014..

DI - 08 dec 16 kl. 08:34

Skanska tar order i USA

Skanska har tecknat avtal med GlaxoSmithKline om att renovera deras laboratorium och kontor i Pennsylvania i USA. Kontraktet är värt 45 miljoner dollar, cirka 380 miljoner kronor, vilket inkluderas i orderingången för Skanska USA Building för det fjärde kvartalet 2016..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Skanska tar ny USA-order

Skanska har kammat hem ett ny vägorder i USA värd 560 miljoner kronor. För pengarna ska bolaget bygga en fyrfilig förbifartsled samt förbättra genomfartstrafiken i Albemarle County, nära Charlottesville i Virginia. Arbetet påbörjas nästa månad och beräknas vara klart i juli 2016, skriver Skanska..

DI - 13 apr 12 kl. 17:25

Skanska tar order värd 4,4 miljarder

Skanska har tagit en order från Virginia Department of Transportation för tunnelprojektet Midtown tunnel i Virginia, USA..

Affärsvärlden - 27 feb 14 kl. 10:37

Skanska tar order värd 700 miljoner kronor

Byggbolaget Skanska har fått en order värd 108 miljoner dollar, cirka 700 miljoner kronor, i USA, enligt ett pressmeddelande..

DI - 09 jul 14 kl. 08:41

Skanska tar order värd 510 Mkr i USA

Byggbolaget Skanska har erhållit en order om 510 miljoner kronor från en befintlig amerikansk kund verksam inom energibranschen. Det framgår av ett pressmeddelande..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 1 timme sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 1 timme sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 1 timme sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 1 timme sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 1 timme sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 1 timme sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 2 timmar sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 2 timmar sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.