DN > Nyheter

Tuesday, 16 July, 06:15

DN - 12 jul 19 kl. 10:30

Inga fel i samband med Estelles MetallicabesökLjudnivån var utan anmärkning. Estelle fick vara där. Men det blir bakläxa för rökningen. Nu har miljöförvaltningen sagt sitt om Metallicas konsert på Ullevi..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Estelles Metallicabesök, Metallicas, Ullevi

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Inga, feli , sambandmed , Estelles, Metallicabesök
Alingsås tidning - 28 maj 18 kl. 09:27

Inga fel på olycksbilarna

Det var inga fel på de båda bilarna som var inblandade i dödsolyckan på riksväg 42 för två veckor sedan. Det visar polisens tekniska undersökning.
Strax för klockan 7.

Affärsvärlden - 13 dec 13 kl. 14:59

Nasdaq OMX: Inga fel i Candykings informationshantering

Candykings informationshantering i samband med den nu inställda börsnoteringen har rivit ned en kritikstorm från marknadsaktörer. Men bolaget tas i försvar av börsen. Inga fel begicks, givet omständigheterna är beskedet..

Västerbottens Folkblad - 27 okt 11 kl. 00:36

Kommunen fann inga fel eller läckor

UMEÅ Kvinnan var hemlös och avvisad från det kommunala boendet. Men enligt socialtjänstens utredning har inga fel begåtts. UMEÅ Kvinnan var hemlös och avvisad från det kommunala boendet.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

"Inga kända samband mellan dödsskjutningarna"

På tisdagen, drygt två dygn efter att en 15-årig pojke blivit brutalt skjuten till döds i Malmö, gick en man i 50-årsåldern samma öde till mötes. Han sköts till döds helt öppet på Kantatgatan i stadsdelen Lindängen vid lunchtid. Mannen är inte känd av polisen som en kriminell, utan har endast en mindre förseelse bakom sig.

DN - 29 maj 16 kl. 08:30

Vill slippa EM-repris: ”Gör inga fel, gör inga misstag”


Uppdraget är lika enkelt som svårt. När landslaget kliver in på Stade de France för EM-premiär mot Irland handlar allt om att inte agera som 2012. – Gör inga fel, gör inga misstag.

UNT - 26 apr 12 kl. 13:59

Inga fel av Sigtuna innan mord

Socialnämnden i Sigtuna begick inga fel i handläggningen kring de mördade pojkarna i Sigtuna. Däremot har fel begåtts i flera andra fall. Det skriver Socialstyrelsen i en tillsynsrapport..

BT - 09 dec 14 kl. 16:53

Tekniska undersökningens svar: Bussen hade inga fel

Den tekniska undersökningen av bussen som körde av riksväg 27 utanför Tranemo i torsdags morse är klar. – Det fanns inga fel på bussen, säger Britt Nord, förundersökningsledare på trafikutredningen. Under måndagen genomfördes en teknisk undersökning av olycksbussen och resultatet visade att det inte fanns några tekniska fel på fordonet, berättar förundersökningsledare Britt Nord.

Sydsvenskan - 14 dec 13 kl. 00:45

Utredare av obduktion hittar inga fel

En vaktmästare hjälpte till att lyfta och öppna kroppar under obduktioner i Kristianstad i somras. Men han saknade skriftligt kontrakt som obduktionstekniker.
Regionens utredare har inte pratat med alla inblandade, men hävdar ändå att inga fel begicks vid obduktionerna..

SvD - 09 jul 14 kl. 12:24

EU: Inga fel när SAS fick stöd

Efter mer än ett års granskande konstaterar EU-kommissionen att inga fel gjordes när Danmark, Sverige och Norge i december 2012 tog fram en stödplan för att rädda det då akut krisdrabbade flygbolaget SAS..

SvD - 09 jul 14 kl. 12:24

EU: Inga fel när SAS fick stöd

Efter mer än ett års granskande konstaterar EU-kommissionen att inga fel gjordes när Danmark, Sverige och Norge i december 2012 tog fram en stödplan för att rädda det då akut krisdrabbade flygbolaget SAS..

BT - 03 aug 16 kl. 17:39

Sexdömd åklagare gjorde inga fel

En tidigare åklagare i Gävle - dömd för bland annat våldtäkt mot barn - begick inga fel när han ledde utredningar av känsliga ungdomsärenden. Ett av dem kallades "Hudikmappen", där tonårsflickor hängdes ut med nakenbilder och namn på nätet. Mannen var också åklagare i ett fall som rörde våldtäkt mot barn.

Fler nyheter från DN

DN - 15 minuter sedan

Första svenska kvinnan lämnar planeten

Jessica Meir har tränat i sex år inför rymdresan..

DN - 1 timme sedan

Tre till sjukhus efter radhusbrand i Akalla

En radhuslänga började brinna i Akalla i nordvästra Stockholm under natten till tisdag..

DN - 7 timmar sedan

Ryanair spolar Boeing Max 8 – men bara till namnet

Ryanair ser ut att vara på väg att byta ut det skamfilade namnet Boeing 737 Max 8.  Bilder visar hur ett plan fått beteckningen övermålad med 737–8200..

DN - 8 timmar sedan

Dubbla livstidsstraff för bilattacken i Charlottesville

Den i dag 22-årige James Fields, som sommaren 2017 plöjde sin bil genom i en grupp antirasistiska motdemonstranter i amerikanska Charlottesville, har dömts till sitt andra livstidsstraff på lika många månader..

DN - 10 timmar sedan

Polisens batongslag utreds inte: ”Ser inte att det träffar”

Efter ett fotbollsderby i maj anmälde Polisen ett batongslag mot en supporter och en polismans uttalande om att bryta fingret på en person, händelser som finns med på film.  Ingen förundersökning startades. – Vi såg att visst, polisen hade sin batong i handen, men att han träffade kunde vi inte se, säger chefsåklagare Elisabeth Brandt..

DN - 13 timmar sedan

Tahar Rahim ska spela fransk seriemördare

Netflix och BBC har slagit sina påsar ihop och samproducerar den kommande BBC-serien ”The serpent”, enligt Variety..

DN - 15 timmar sedan

Köpcentrum utrymt efter blixtnedslag

Haninge centrum fick under måndagen utrymma efter att blixten slagit ut larmfunktionen i köpcentret. Hela centrumet har fått stänga tills felet är åtgärdat..

DN - 16 timmar sedan

Bekräftat: Flygplanets vinge bröts i luften

Statens haverikommission säger till DN att delar av en vinge bröts sönder i luften..

DN - 17 timmar sedan

Brolyftet försenat på grund av blåsigt väder

Det stora brolyftet på Getingmidjan försenas nu på grund av blåsigt väder. Tidigast tisdag kan det mest kritiska momentet utföras enligt Trafikverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.