Expressen > Nyheter

Tuesday, 16 July, 20:16

Expressen - 12 jul 19 kl. 10:15

Dåligt väder – då flyger svenskarna som aldrig förrSvenskars flygande har skjutit i höjden.Det visar färsk statistik från flera researrangörer.Trots varningar om flygresors klimatpåverkan söker sig soltörstande svenskar utomlands när drömmar om sommarväder på hemmaplan inte slår in..
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dåligt, väder, , flyger, svenskarnasom , aldrig, förr
HBL - 23 jun 14 kl. 13:35

Honungen hotas av dåligt väder

Regnet och kölden har stört binas pollinering och samlande av nektar. När det är kallt flyger bina inte från sina bon. Också naturliga pollinerare som blomflugor och fjärilar rör på sig mindre i kallt väder.

NSD - 06 dec 12 kl. 05:30

"Vi flyger om det går att flyga"

Ambulanshelikoptern kunde inte lyfta på grund av dåligt väder. Det var 100 meters sikt och isbildning. - Om det går ett larm om hjärtinfarkt i Pajala då flyger vi om det går att flyga, säger Per Marcusson, narkosläkare och ansvarig för ambulanshelikoptern..

YLE - 05 jul 17 kl. 05:08

Morgonkollen: Spelberoende är ett allt större problem, Sannfinländarna får ett dåligt betyg i regeringen, USA bekräftar Nordkoreas missiltest som interkontinentalt

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Allt flera drabbas av spelberoende, men resurserna är knappa för hjälp. Det leder till att många blir skuldsatta upp till öronen.

Cornucopia - 18 okt 13 kl. 08:30

Stora möjligheter bli stridspilot

Möjligheterna att bli pilot inom flygvapnet har kanske aldrig varit större än nu. Till skillnad mot det glada 80-talet, som i filmen Top Guns skugga såg horder av unga män drömma om att bli det häftigaste som finns - att bli stridspilot, så är intresset minst sagt ljumt idag. Samtidigt rekryterar Flygvapnet hela procenten av alla GMU-platser till just specifikt pilotyrket.

HBL - 28 jul 14 kl. 06:00

För Ruusalo är duvan en fattigmans travhäst

Att se sina brevduvor dyka upp vid trädtopparna på väg mot målet och hemmet ger Juha Ruutsalo samma upprymdhet som travhästentusiasten då hästarna vänder in på slutrakan. Med över 45 års erfarenhet av fåglar vet han hur snabba brevduvor föds upp, tränas och gallras fram.Inifrån det blågröna uthuset i Storlandet i Kyrkslätt hörs ett distinkt kuttrande ljud.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Se cyklistens krasch – och hans "sista ord"Läs mer

LONDON. En man är ute och cyklar under dåligt väder. Han kryssar mellan bilar på en trafikerad gata när en förare plötsligt skär av hans väg.

Skånskan - 20 jul 16 kl. 20:25

Inget syskonbråk i OS-bassängen

RÅÅ OS-klara simsystrarna Louise och Sophie Hansson är lika långa och har samma naturliga fallenhet för simning. Men medan Sophie är inriktad på bröstsim är Louise bra på allt annat.
– Eftersom vi inte tävlar i samma grenar blir det ingen fajt oss syskon emellan, säger Sophie.

Skånskan - 22 jun 19 kl. 20:30

Vandra bland sandstenstoppar

RESA Sandstenspelare i fantasieggande formationer och med lodräta stup. Inget nöje för höjdrädda, men ett eldorado för vandrare som vill vara med om något storslaget.Den tyska nationalparken sachsiska Schweiz bågnar av gigantiska ”pelare”.

Skånskan - 17 mar 18 kl. 01:00

Flyg­skatten be­hövs för kli­matet

ERWP.fif(0)Svenskarna flyger mer än nå­gon­sin. År 2017 re­ste en­ligt flyg­bransch­en 47 mil­joner män­ni­skor från svenska flyg­platser.

YLE - 14 aug 17 kl. 16:14

"Det fanns potential för mycket större stormskador"

Nu är det läge för var och en att se över hur väl förberedda de är för nästa storm, tycker räddningsverket i Helsingfors. Det var sommarens kraftigaste åskväder som drog över Helsingfors under lördagskvällen. Räddningsverkets utryckningar i stormens spår är nu uppe i över 500.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 10 minuter sedan

Skottlossning i Malmö – en person skadad

En skottlossning har inträffat i närheten av Sevedsplan i Malmö.En skottskadad person uppges befinna sig på sjukhuset.Skadeläget är okänt.

Expressen - 10 minuter sedan

TV: Hör polisen om skadeläget

"Det är något som har hänt med stabiliteten".

Expressen - 15 minuter sedan

Ledig polis hittade bröderna Bogere

Den förre OS-boxaren Patrick Bogere, 37, och hans bror Johnson Bogere, 35, greps av beväpnad polis i ett köpcentrum i spanska Malaga tidigare i juli efter att ha varit på flykt.Det var en ledig polis som kände igen dem.– Jag var lite nervös men mitt jobb var att ta dem.

Expressen - 15 minuter sedan

Kvinna öppnade dörr på SAS-flyg: ”Varit i chock”

En dansk kvinna avslutade semestern på grekiska ön Zakynthos med att öppna en dörr på SAS-planet som skulle flyga henne hem. Avgången fick ställas in och SAS har meddelat att de kommer att kräva kvinnan på flera miljoner i ersättning. – Vi hade inte i våra vildaste fantasier kunnat föreställa oss att det skulle gå så här långt.

Expressen - 45 minuter sedan

Kvinna misstänks ha huggit man i huvudet

En kvinna misstänks ha huggit en 70-årig man i huvudet med ett svärd.Nu åtalas hon för grov misshandel, skadegörelse och stöld, skriver GP. .

Expressen - 1 timme sedan

Rykte: Ikea stänger sin USA –fabrik på grund av Donald Trumps tullkrig

Snart är Ikeaprodukterna Kallax och Bestå sluttillverkade i USA.Ikea slår igen sin möbelfabrik i USA och flyttar produktionen till Europa.Det spekuleras att anledningen kan vara den amerikanska presidentens Donald Trumps nya tullavgifter, rapporterar nyhetskanalen  CNN..

Expressen - 1 timme sedan

Lukas, 17 fick bot på sin mopedbil – trots att han betalat

Lukas, 17, parkerade sin mopedbil bredvid de andra bilarna på Prästliden i Båstad och betalade avgiften via Parksters app.När han kom tillbaka hade han fått en P-bot på 1 000 kronor.– Jag är jävligt förbannad, säger Ola Bjäråsen, pappa till 17-åringen..

Expressen - 1 timme sedan

Meegan, 25, dog efter proteinshake-dieten

Meegan White, 25, drack proteinshakes varje dag.Det hon inte visste var att hon hade en dold sjukdom som växte sig starkare med varje klunk, skriver Mirror.Till slut stängde kroppen av – och Meegan dog.

Expressen - 1 timme sedan

Fyra döda efter flygplanskrasch i Kanada

Fyra personer är döda efter att ett sjöflygplan kraschat i Labradorhavet, i Kanada. Tre personer är fortfarande inte hittade, enligt CBC..

Expressen - 2 timmar sedan

Gåtan: Varför var misstänkta dubbelmördarna i Danmark?

Sammanlagt fyra unga män sitter gripna för dubbelmordet utanför Köpenhamn.Polisen försöker nu få klarhet i varför fyra svenskar väljer att skjuta ihjäl två andra svenskar – i Danmark.– Det är inte något vi direkt fått svar på, säger Flemming Madsen, polisinspektör vid Köpenhamnspolisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.