DI > Ekonomi

Tuesday, 16 July, 08:28

DI - 12 jul 19 kl. 10:09

Ikea-kopplade bolaget köper H&M-aktier igenInvesteringsbolaget Interogo, med kopplingar till Ikea, har ökat sitt innehav i H&M, enligt Nyhetsbyrån Direkt..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Interogo, Ikea, Nyhetsbyrån Direkt

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ikea-kopplade, bolaget, köper, H&M-aktier, igen
Realtid - 07 nov 18 kl. 13:47

Ikeabolag köper ytterligare H&M-aktier

Det Ikea-kopplade bolaget Interogo köper ytterligare drygt 2 miljoner aktier i H&M..

PrivataAffärer - 11 jan 19 kl. 11:07

Hernhag: Fem aktier för en trygg utdelningsportfölj

Boktips: Gillar du utdelningsaktier? Då får du inte missa Marcus bok "Bli rik på aktieutdelning" där han berättar hur du bygger upp en bra utdelningsportfölj. Just nu kan du köpa boken i vår bokhandel här.

Dagens PS - 26 okt 17 kl. 12:15

Så köper du Ikea-aktier – med okänt knep

Kamprad skyr börsen. Trots det finns det ett sätt att göra aktieklipp på möbeljätten. Även om grundaren Ingvar Kamprad gör allt för att förhindra att Ikea någonsin ska hamna på börsen finns det sätt att bli en vinnare på den svenska supersuccéns väldiga framgångar, tipsar Placeras expert Karl Lans i en analys.

DI - 07 dec 18 kl. 15:05

Ikea-bolag köper ännu mer H&M-aktier

Ikea-bolaget Interogo har köpt ytterligare 2,2 miljoner aktier i klädkedjan H&M, enligt Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 10 jan 19 kl. 11:19

Ikea storköper fler aktier i H&M

Ikea-bolaget Interogo har köpt ytterligare 2,5 miljoner H&M-aktier i december, enligt bolagets ägarlista. .

VA - 07 dec 18 kl. 15:15

Ikea-bolaget fortsätter tanka H&M-aktier

Interogo köper ytterligare drygt 2,2 miljoner aktier i H&M. .

PrivataAffärer - 17 jan 19 kl. 04:00

Carnegie: Räkna med fortsatt tryck på H&M

Det tror Carnegies detaljhandelsanalytiker Niklas Ekman, som i förra veckan talade på ett seminarium döpt till ”Investeringsåret 2019” på Carnegie Private Banking. Niklas Ekman var en av de analytiker på aktiemarknaden som var först ut med att förutspå H&M:s motgångar och mycket svaga kursutveckling de senaste åren. Trots att huvudägaren Stefan Persson gjort stora köp av H&M-aktier under några år tror inte Niklas Ekman på ryktena om att Persson förbereder ett utköp av bolaget från börsen.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Husqvarnas vinst når inte upp till förväntningarna

Utomhusprodukttillverkaren Husqvarna rapporterar ett något lägre resultat än väntat för det andra kvartalet..

DI - 15 minuter sedan

Vinstlyft för Elanders

Logistikkoncernen Elanders redovisade ett nettoresultat på 59 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Under samma kvartal 2018 landade siffran på 42 Mkr. .

DI - 15 minuter sedan

Lägre resultat för Semcon – negativ organisk tillväxt

Teknikkonsulten Semcon redovisar ett resultat efter skatt på 12 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019 (16). Resultatet per aktie uppgick till 0:69 kronor (0:87)..

DI - 15 minuter sedan

Gruvjätte betalar miljard i skadestånd

Den brasilianska gruvjätten Vale ska betala motsvarande cirka en miljard kronor i skadestånd till drabbade efter dammolyckan utanför Belo Horizonte, rapporterar Euronews som hänvisar till ett uttalande från företaget..

DI - 1 timme sedan

Lägre resultat från Bonava

Bostadsbyggaren Bonava redovisade ett rörelseresultat på 182 miljoner kronor under det andra kvartalet vilket var en minskning från 306 Mkr under samma kvartal i fjol. Bakom minskningen lurar enligt bolaget ett lägre resultat från konsumenter i Sverige och Norden. .

DI - 45 minuter sedan

Högre resultat och hyresintäkter för Hemfosa

Fastighetsbolaget Hemfosa redovisar högre hyresintäkter och högre driftnetto för det andra kvartalet. Resultatet efter skatt ökade med drygt 19 procent på årsbasis..

DI - 45 minuter sedan

Hiq rapporterar ett högre resultat än väntat

IT- och konsultbolaget Hiq rapporterar ett högre rörelseresultat än väntat för det andra kvartalet.  ”När vi stänger första halvåret 2019 gör vi det på en fortsatt god marknad”, skriver bolagets vd Lars Stugemo..

DI - 1 timme sedan

Ikea stänger fabrik i USA

Ikea stänger sin enda fabrik i USA. Vid årsskiftet får de 300 anställda lämna sina jobb..

DI - 1 timme sedan

Spelregleringen en riktig nitlott för Aftonbladet – vinsten halverad

Mediekoncernen Schibsted rapporterar en justerad vinst strax över förväntningarna i det andra kvartalet. För bolagets tidningsjätte Aftonbladet är det kärvare tider i spåren av omregleringen på den svenska spelmarknaden..

DI - 1 timme sedan

Sämre än väntat för Telenor

Den norska teleoperatören Telenor redovisar ett underliggande ebitda-resultat, före engångsposter, på 11.087 miljoner norska kronor för det andra kvartalet 2019, framgår det av delårsrapporten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.