UNT > Inrikes

Wednesday, 17 July, 12:23

UNT - 12 jul 19 kl. 09:43

Lämnade hunden i varm bil – får böterTemperaturen i en bil som står parkerad i solen stiger snabbt – något som hundägaren bör ta i beaktande innan man beslutar sig för att lämna sin vän inlåst på en parkering..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lämnade, hundeni , varm, bilfår , böter
BT - 03 sep 14 kl. 17:17

Lämnade hund i varm bil

En hund hittades vid 14-tiden ensam i en varm bil på Kristineberg. Polisen larmades till platsen och försökte direkt att kontakta bilägaren, men misslyckades. Inga rutor var nervevade och hunden såg mycket medtagen, vilket gjorde att polisen till slut krossade en ruta och tog ut djuret.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 07:17

Varm bil???en plågsam stund för en hund

Den 1 Juli hörde jag skall från en hund i en varm bil, som stod i solen vid middagstiden mellan 13 och 14 vid handelsplatsens parkering.
Hunden hade en krage om halsen och var i ett litet utrymme bakom baksätet i bilen. En av fönsterrutorna var nedvevad, men bara ungefär en centimeter.

SmålandsPosten - 07 jul 14 kl. 07:17

Varm bil ? en plågsam stund för en hund

Den 1 Juli hörde jag skall från en hund i en varm bil, som stod i solen vid middagstiden mellan 13 och 14 vid handelsplatsens parkering. Hunden hade en krage om halsen och var i ett litet utrymme bakom baksätet i bilen. En av fönsterrutorna var nedvevad, men bara ungefär en centimeter.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Ville rädda hund från varm bil – polisanmäls

På onsdagen fick ett par en ruta krossadepå sin bil efter att ha lämnat en hund instängd i bilen på parkeringen när de var i butiken, skriver Nerikes Allehanda. De var två kvinnor som krossat fönstret för att de trodde att hunden led. LÄS MER: Här satsar Ikea på parkering – för hundarParet hade parkerat i skuggan med tanke på hunden.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Polisen: Gör så här om du ser ett barn eller en hund i en varm bil

Trots uppmaningar och varningar så händer det varje år att någon låser in sin hund eller sitt barn i sin varma bil. Och varje år får polisen krossa rutor för att rädda liven, något de skriver i ett inlägg på Facebook. LÄS MER: Kvinna tvingades sitta i het bil efter att själv ha lämnat hunden De har tips på vad du ska göra om du märker att någon far illa och sitter i en varm bil.

Polisen - 28 maj 13 kl. 14:39

Lämna aldrig hunden i en varm bil

Polisen vill informera allmänheten om riskerna att lämna hunden i en varm bil. Det är mycket allvarligt och direkt livshotande att förvara en hund i en parkerad bil på sommaren..

BT - 03 sep 14 kl. 17:17

Hund lämnades ensam i varm bil

En hund hittades vid 14-tiden ensam i en varm bil på Kristineberg. Polisen larmades till platsen och försökte direkt att kontakta bilägaren, men misslyckades. Inga rutor var nervevade och hunden såg mycket medtagen ut, vilket gjorde att polisen till slut krossade en ruta och tog ut djuret.

DalaDemokraten - 21 jul 14 kl. 11:01

Hund lämnad i varm bil

Mitt på dagen i fredags ringde någon till Ludvikapolisen och berättade att det satt en hund i varm bil på Lidl-parkeringen. Rutan var öppen cirka fem centimeter, så polisen fick ut hunden. Hunden var nästan apatisk och fick följa med till polisstationen..

Dalarnas tidningar - 21 jul 14 kl. 11:01

Hund lämnad i varm bil

Mitt på dagen i fredags ringde någon till Ludvikapolisen och berättade att det satt en hund i varm bil på Lidl-parkeringen. Rutan var öppen cirka fem centimeter, så polisen fick ut hunden. Hunden var nästan apatisk och fick följa med till polisstationen..

Expressen - 26 jun 16 kl. 21:09

Hund lämnades i varm bil – ägaren anmäls

En 41-åring är polisanmäld för djurplågeri efter att ha lämnat sin hund i en varm bil på en parkeringsplats. Förbipasserande som hittade hunden ska ha lyckats få upp en bilruta och gett hunden vatten. – Det ska ha skett vid 11-tiden på midsommaraftonen, säger Johanna Persson, informatör vid polisens ledningscentral region syd..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Hennes hjälteinsatts räddade barn i varm bil

En kvinna i USA agerade utan att tveka när ett barn var instängt i en bil på en parkering en varm dag. Det var ingen förälder eller annan person som såg efter barnet i närheten så kvinnan slog in fönstret på bilen, skriver kctv5.LÄS MER: Låser in sig i en bil – för att visa att barn och hundar är mesarDet var ungefär 30 grader varmt ute när hon slog sönder en ruta på bilen som barnet lämnats i.

Fler nyheter från UNT

UNT - 15 minuter sedan

Tonåring dödade skolkamrat – döms för mord

En 16-åring har dömts till sju års fängelse efter att ha strypt en skolkamrat till döds i ett skogsområde i Märsta, norr om Stockholm i februari, rapporterar Dagens Nyheter..

UNT - 45 minuter sedan

Rånförsök mot växlingskontor

Ett växlingskontor i Jönköping har utsatts för ett rån under förmiddagen, meddelar polisen..

UNT - 45 minuter sedan

Skolor i utsatta områden – "En trygg hamn"

Skolor i utsatta områden är ännu viktigare än man tidigare trott..

UNT - 1 timme sedan

Fortsatt letande efter vrakdelar

I dag fortsätter sökandet efter delar från flygplanet som störtade utanför Umeå i söndags..

UNT - 1 timme sedan

Barn i baksätet på beskjuten bil

På tisdagskvällen besköts en bil i Malmö och en man fick föras till sjukhus med lindriga skador..

UNT - 1 timme sedan

Tidigare skolanställd döms för barnvåldtäkter

En man i 30-årsåldern döms av Lycksele tingsrätt för tre fall av grov våldtäkt mot barn, flera fall av grovt sexuellt övergrepp mot barn och en lång rad andra sexualbrott..

UNT - 1 timme sedan

Knöts med buntband i sovrummet och rånades

En man i en villa i Mölndal blev rånad tidigt på onsdagsmorgonen, enligt polisen..

UNT - 2 timmar sedan

Brutalt kennelrån vidare till hovrätten

Kennelägaren kände svår dödsångest när hon blev brutalt misshandlad av maskerade män..

UNT - 1 timme sedan

Lastbil stoppade tågtrafik över Öresundsbron

Inga tåg kunde köra över Öresundsbron på onsdagsförmiddagen..

UNT - 2 timmar sedan

Vattenkokare återkallas – handtag kan lossna

Handtaget på en vattenkokare från butikskedjan Clas Ohlson kan lossna och butiken återkallar nu produkten och uppmanar sina kunder att omedelbart sluta använda sig av den..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.