Dagen > Kultur

Monday, 22 July, 13:06

Dagen - 12 jul 19 kl. 09:25

Twitter ska stoppa näthat mot religiösaMikrobloggen skärper användarvillkoren för att komma åt hat mot religiösa grupper..
Läs mer på Dagen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Twitterska , stoppa, näthatmot , religiösa
Dagen - 12 jul 19 kl. 09:25

Twitter ska stoppa näthat mot religiösa

Mikrobloggen skärper användarvillkoren för att komma åt hat mot religiösa grupper..

DN - 30 jul 13 kl. 15:24

Ny funktion på Twitter ska stoppa näthat

Twitter inför en ny funktion för att anmäla hot och missbruk. Beslutet kom efter att dödshot uttalats mot en brittisk politiker och en journalist på mikrobloggen..

SR - 03 jul 17 kl. 07:34

"Stoppa nyetableringen av religiösa friskolor"

Liberalernas är oroade över utvecklingen med allt fler religiösa friskolor och vill stoppa nyetableringen. Men det ska mycket till för att dra in tillstånd för de skolor som har det i dag, säger partiledare Jan Björklund i intervju med P1-morgon..

SR - 24 nov 17 kl. 12:50

SD vill stoppa nyetablering av religiösa friskolor

Under Sverigedemokraternas landsdagar har partiets nya förslag till migrationspolitik debatterats. Bland annat vill partiet stoppa all nyetablering av religiösa friskolor till dess att tillsynen av dem har förstärks..

Expressen - 30 sep 15 kl. 00:39

ERFORS: Stoppa bidragen till religiösa föreningar

Det är inte bara staten som öser skattepengar över religiösa organisationer. Även landstingen gör sitt för att stimulera bidragsentreprenörer..

Dagens Media - 07 mar 14 kl. 08:33

Kampanj ska stoppa näthat bland unga

Med nya kampanjen "No hate speech movement" vill Statens medieråd uppmärksamma och motverka näthat..

Kristianstadsbladet - 20 okt 15 kl. 16:30

En dag för att stoppa näthat

Personliga texter väcker känslor, ibland näthat. Just därför hade Aftonbladets krönikör Patrik Lundberg bjudits in till årets mediedag för gymnasieelever..

Helsingborgs Dagblad - 20 jul 16 kl. 12:59

Portad från Twitter efter näthat

Efter hatdrevet mot "Ghostbusters"-stjärnan Leslie Jones har Twitter portat ett stort antal användare – däribland högerdebattören och skribenten Milos Yiannopoulos som skulle ha pratat på Pride i Stockholm nästa vecka..

UNT - 20 jul 16 kl. 14:01

Portad från Twitter efter näthat

Efter hatdrevet mot "Ghostbusters"-stjärnan Leslie Jones har Twitter portat ett stort antal användare - däribland högerdebattören och skribenten Milos Yiannopoulos som skulle ha pratat på Pride i Stockholm nästa vecka..

UNT - 20 jul 16 kl. 15:44

Portad från Twitter efter näthat

Efter hatdrevet mot "Ghostbusters"-stjärnan Leslie Jones har Twitter portat ett stort antal användare - däribland högerdebattören och skribenten Milo Yiannopoulos som bjöds in till Stockholm Pride av Moderaternas hbt-förbund..

Fler nyheter från Dagen

Dagen - 1 timme sedan

Allt hårdare anklagelser mot Labourledaren

Egna ledamöter kräver krafttag mot antisemitism i partiet.

Dagen - 21 timmar sedan

Equmenias scouter på nationellt storläger

I dag drar Equmeniascouternas storläger Prisma igång. Omkring 3 000 personer samlas i Mohed utanför Söderhamn..

Dagen - 23 timmar sedan

Buzz Aldrin firade nattvard på månen

Att det är 50 år sedan den första månlandningen har nog få missat. Men lika många känner inte till att det delades bröd och vin strax efter ankomsten..

Dagen - Igår: 10:58

De vill se åtgärder för att minska hatbrott mot religiösa

Muslimer och judar är två särskilt utsatta religiösa grupper i Sverige. Det menar Svenska kyrkan och Sveriges kristna råd..

Dagen - Igår: 09:11

Kartläggning: Så nära var Notre-Dame att rasa

Den världskända katedralen Notre-Dame i Paris var närmare kollaps under branden i våras än vad som hittills varit känt..

Dagen - Igår: 07:17

Religiösa i förorten känner inte igen sig i mediebilden

Religion beskrivs ofta som ett problem, inte minst när det handlar om utsatta områden. Dagen har besökt förorten Skärholmen för att lyssna på invånarna där..

Dagen - Igår: 15:28

”Den som är rasist är problemet”

Religion beskrivs ofta som ett problem, inte minst när det handlar om så kallade utsatta områden. Dagen besökte Stockholmsförorten Skärholmen för att höra vad de religiösa själva säger..

Dagen - I förrgår: 10:52

Bill Hybels vill inte delta i försoningsprocessen

Under de senaste sex månaderna har äldstekåren i Willow Creek sökt upp och samtalat med människor som berörts av missförhållandena kring Bill Hybels. Även Hybels själv har kontaktats, men har valt att tacka nej till dialog..

Dagen - I förrgår: 15:20

Stor bredd ryms inom SEK

Sveriges ekumeniska kvinnoråd är en bred organisation där medlemmar och medlemsorganisationer har olika åsikter och teologiska tolkningar, skriver styrelsen för SEK...

Dagen - I förrgår: 15:20

Meningslöst träta och leta fel hos varandra

Vi måste tillbaka till kärnan i evangeliet, det glada budskapet. Och det finns ingen glädje i att träta och leta fel hos varandra i all oändlighet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.