Sydsvenskan > Sport

Wednesday, 17 July, 10:22

Sydsvenskan - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsenStockholmsbörsen öppnar uppåt på fredagen i linje med ledande Europabörser. Efter några minuters handel har det breda OMXS-indexet ökat 0,4 procent. På storbolagslistan OMXS 30 rusar banken SEB 3,0 procent i öppningshandeln efter att ha levererat en kva.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
SEB, Europabörser, OMXS

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: SEB, leder, börsen
Helsingborgs Dagblad - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsen

Stockholmsbörsen öppnar uppåt på fredagen i linje med ledande Europabörser. Efter några minuters handel har det breda OMXS-indexet ökat 0,4 procent. På storbolagslistan OMXS 30 rusar banken SEB 3,0 procent i öppningshandeln efter att ha levererat en kva.

DN - 12 jul 19 kl. 10:29

SEB leder på börsen

Stockholmsbörsen öppnar uppåt på fredagen i linje med ledande Europabörser. Efter några minuters handel har det breda OMXS-indexet ökat 0,4 procent..

VA - 30 apr 19 kl. 09:40

Därför backar SEB på börsen – trots högre vinst än väntat

Analytiker förklarar sura minerna efter SEB:s överraskande höga vinst. .

Affärsvärlden - 27 dec 12 kl. 10:19

Cykliskt leder börsen uppåt

Stockholmsbörsen klättrade i torsdagens öppningshandel, efter julledigheten. Verkstad samt råvarurelaterat stödde utvecklingen för storbolagsindexet..

Opinionen.se - 28 maj 13 kl. 09:29

Ericsson leder börsen uppåt

Handeln på Stockholmsbörsen inleddes med stigande kurser, i linje med utvecklingen på de ledande börserna i Europa och Asien. Klockan 9.20 hade OMXS-index gått upp med 0,6 procent till 387,7.

DI - 30 jan 19 kl. 12:44

Börsen vänder till plus med stöd av starkt SEB

Stockholmsbörsen har vänt till plus på den rapportintensiva onsdagen efter att ha handlats på minus under större delen av dagen. SEB leder uppgångarna och nedgången i Volvo har dämpats en del sedan morgonen..

Barometern - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsen

BT - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsen

Blekinge Läns tidning - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsen

YA - 12 jul 19 kl. 09:17

SEB leder på börsen

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 30 minuter sedan

Samband mellan tidig fetma och hjärtsjukdom

De som varit överviktiga eller feta i tonåren drabbas i högre grad av en hjärtmuskelsjukdom som kan resultera i en transplantation, enligt en ny svensk studie som Vetenskapsradion rapporterar om. I studien granskade forskarna värnpliktsregistret för att.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kanalkvarter överklagas – skola kan försenas

Unik brunn kan försena skolbygge och gymnastikhall i Södra Råbylund..

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Tusentals människor i säkerhet inför oväder

Taiwan varnar för årets första tyfon och ön förbereder sig nu för ovädret. Tusentals människor har förts i säkerhet, inrikesflyg har ställts in och myndigheter har gått ut med varningar om översvämningar och höga vågor. Tyfonen Danas styrka klassas som.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fem döda i skalvet i Indonesien

Fem människor omkom i den kraftiga jordbävningen som drabbade ögruppen Moluckerna i Indonesien i söndags. De träffades av fallande bråte, meddelar landets räddningsmyndighet i ett uttalande. Fler än 3 000 har flyttats till tillfälliga härbärgen.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Ökad vinst för Assa Abloy

Låsjätten Assa Abloy redovisar en vinst före skatt på 3 462 miljoner kronor för andra kvartalet, jämfört med vinsten på 2 720 miljoner kronor motsvarande period i fjol, rensat för engångskostnader. Omsättningen steg med elva procent till 23 544 miljoner.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Polisen: Nedspolade droger kan påverka djur

Spola inte ner droger och medicin i toaletten, de kan påverka gäss och ankor. Eller ännu värre – göra alligatorer till farliga "drog-gatorer". Varningen kommer från polisen i den amerikanska staden Loretto i Tennesse efter att en misstänkt person ska ha.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Heilande barn bekymmer för Liseberg

Liseberg har mitt under högsäsongen fått problem med att barn gör Hitlerhälsning i åkattraktioner, uppger SVT Nyheter Väst. – Det är jättetråkigt att ungdomarna som besöker oss gör så. För Lisebergs del så kan vi inte tolerera det här beteendet, säger F.

Sydsvenskan - 12 timmar sedan

Paul Beatty förtjänar att bli en Dickens för vår tid

”Svikaren” är den bästa och skarpaste roman Niklas Qvarnström läst på länge..

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Första kvinnan till månen om fem år

Det är 47 år sedan en människa senast vandrade på månen. Nasa har fått uppdraget att återigen skicka människor till månen och den här gången planerar de att skicka en kvinna. Bland de tänkbara astronauterna finns en svenska.

Sydsvenskan - 13 timmar sedan

Misstänkt skottlossning i Malmö – en skadad

Polisen larmades på tisdagskvällen till en misstänkt skottlossning i Malmö. – Vi får in flera samtal från personer som tycker sig höra vad de tror är skottlossning. Av den anledningen beordrar vi flera resurser till platsen, säger Katarina Rusin vid pol.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.