Barometern > Nyheter

Tuesday, 23 July, 13:05

Barometern - 12 jul 19 kl. 09:09

Fullspäckad musikhelg på HulingenUnder helgen kommer inte bara en utan två artister och underhåller på Hotell Hulingens scen. Under lördagen står Ella Blixt för musiken och på söndag gör Johanna Wright ett återbesök..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Hulingen, Hotell Hulingens, Ella Blixt, Johanna Wright

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fullspäckad, musikhelg, Hulingen
Helsingborgs Dagblad - 28 jun 19 kl. 13:00

Fullspäckad musikhelg – nu drar konsertsäsongen igång på allvar

Laleh är först ut att sjunga på Sofiero i sommar..

Sydsvenskan - 29 sep 12 kl. 00:40

Fullspäckad vecka för ny rektor

En inspark som var nära att kosta två elever livet och en likabehandlingsplan som ratats av DO. Det har varit en fullspäckad vecka för Heleneholms gymnasiums rektor Peter Pripp. Den röda tråden är kränkningar på Facebook..

Hela Gotland - 25 jun 13 kl. 19:59

Fullspäckad teatersommar på Gotland

Teatersugna på Gotland får en fullspäckad sommar. Romateatern flyttar till en helt ny scen i Visby och lämnar plats för nya teatergrupper att spela på klosterruinen i Roma.- Det blåser nya vindar, säger Karin Kickan Holmberg, regissör på Unga Roma..

Hela Gotland - 25 jun 13 kl. 19:59

En fullspäckad teatersommar

Teatersugna på Gotland får en fullspäckad sommar. Romateatern flyttar till en helt ny scen i Visby och lämnar plats för andra teatergrupper att spela på klosterruinen i Roma.- Det blåser nya vindar, säger Karin Kickan Holmberg, regissör på Unga Roma..

Kristianstadsbladet - 27 sep 13 kl. 09:53

fullspäckad körfestival i konserthuset

Foto: Privat
Sara Sandquist i Christianstad Motettkör som anordnar en fullspäckad körfestival i Kristianstads Konserthus imorgon lördag.
Vad händer på lördag? ?

Magazin24 - 12 jan 16 kl. 21:41

En fullspäckad kulturdag att vänta

Chans att pröva på diverse olika aktiviteter. Live-framträdanden på scen. Lördagen den 16 januari kommer det att vara full rulle på Folkets Hus i Surahammar.

Skånskan - 23 maj 16 kl. 12:59

Fullspäckad sommar väntar Donnez

Kultur och Nöje Med utgångspunkt i Perstorp blir det många långa mil genom landet varje år för Donald ”Donne” Laitila. Hans dansband Donnez är ett av de största i Sverige och spelar till dans 170 kvällar per år.
Bandet är en framgångssaga alltsedan sin medverkan i Dansbandskampen i tv för några år sedan.

DI - 14 jun 17 kl. 10:55

Fullspäckad tv-sändning i Di TV när Fed lämnar räntebesked

På onsdagskvällen lämnar den amerikanska centralbanken Federal Reserve räntebesked. Följ allt live i fullspäckad sändning i Di TV..

Nya Wermlands Tidningen - 11 jun 18 kl. 22:29

Fullspäckad familjekväll på travet

Det var en fullspäckad familjekväll när det under måndagskvällen var dags för NWT- och VF-dagen på Färjestadstravet..

GöteborgsPosten - 25 jan 19 kl. 11:59

Fullspäckad sportlördag i Göteborg

Lördagen innebär en fullspäckad sportdag i Göteborg. Handboll, fotboll, ishockey och futsal står på programmet för den sportintresserade göteborgaren..

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 45 minuter sedan

”Vi arbetar hårt och seriöst med arbetsmiljöfrågorna”

Kritiken är orättvis och felaktig. Samhall tar arbetsmiljöfrågorna på stort allvar och ingen riskerar repressalier för att kritisera sina chefer, försäkrar företagets distriktschef. .

Barometern - 1 timme sedan

”Arbetsgivaren lovar och lovar, men ingenting händer.”

För tre år sedan slog personalen på Samhall i Kalmar larm. Arbetsmiljön var under all kritik. Trots löften om satsningar på bättre arbetsvillkor är situationen densamma 2019, uppger anställda för Barometern: ”Arbetsgivaren struntar helt i oss, allt handlar om pengar.

Barometern - 1 timme sedan

Många frågetecken kring kvarlämnat fartyg i hamnen

Fartyget som blockerar latrintömningen i gästhamnen ligger, efter snart fyra veckor, fortfarande kvar i Mönsterås. – Har vi otur kan det här bli en mycket långdragen historia, säger Thomas Björklund, kommunens turistutvecklare..

Barometern - 1 timme sedan

Sommarkul med balongtrix

Kommunens sommarprogram ”Sommarkul” har passerat halvtidsmarkören. Under veckan arrangeras bland annat en ballongkurs med ballongkonstnären Katja Wulff. – Det är ett litet ovanligt sätt att vara kreativ på..

Barometern - 1 timme sedan

Föreläsning om HBTQ

I samband med Kalmarsund Pride i början av september hålls en kostnadsfri föreläsning om HBTQ frågor på Stadsbiblioteket..

Barometern - 1 timme sedan

SMHI varslar om höga temperaturer

Ett högtryck har dragit in över Sverige och SMHI har nu utfärdat meddelande om att temperaturerna på de flesta håll i landet kommer att ligga över 26 grader de kommande dagarna. Närmare helgen kan hettan öka och termometrarna pressas upp till 30 grader..

Barometern - 2 timmar sedan

80-årig namfråga löst

Salensjön utanför Fagerhult byter tillbaka till Saden. Lantmäteriet har sagt ja till namnändringen. En namnförvirring som pågått sedan 40-talet..

Barometern - 2 timmar sedan

Högsby köper fastighet i Fagerhult

Barometern - 2 timmar sedan

Ung man körde avställd bil

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.