PrivataAffärer > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 23:18

PrivataAffärer - 12 jul 19 kl. 09:04

Bättre än väntat för bostadsjättarBostadsutvecklingsbolaget JM:s rörelseresultat blev 506 miljoner kronor i det andra kvartalet. Väntat var 488 miljoner kronor, enligt Bloomberg News snittestimat utifrån sex analytikers prognoser. Intäkterna uppgick till 3.944 miljoner kronor, jämfört med Bloombergsnittet på 3.818 miljoner.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
JM, Bloomberg News, Bloombergsnittet, Stockholm, Johan Skoglund, Sverige, Castellum, Datas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre än, väntatför , bostadsjättar
DI - 20 nov 18 kl. 12:12

Bostadsjättar inför kvalitetsmärkning av "trygga bostadsrättsprojekt"

Flera tunga bostadsutvecklare går samman och bildar en kvalitetsmärkning av "trygga bostadsrättsprojekt"..

HBL - 13 feb 13 kl. 06:00

Patienter berättar om lång väntan på vård i Esbo

Nästan 20 personer svarade på Hbl:s upprop om berättelser från vårdkön i Esbo. Av dem har nästan hälften väntat över den lagstadgade tiden som är tre månader till en hälsostation. Några har väntat omkring fem månader.?

YLE - 20 maj 14 kl. 14:44

Lavarna berättar hur luften mår

Den som rör sig i parker och skogar i Nyland kan under våren och sommaren möta forskare med anteckningsblock i handen och måttband runt halsen. De här forskarna undersöker hurudan luftkvaliteten är genom att studera lavarna på våra träd. Vi träffade två av forskarna när de undersökte lavar på tallar i stadsdelen Tallmo i Karis i Raseborg.

Expressen - 12 jun 13 kl. 17:11

Berättar om sorgen: "Det kom så oväntat"

Han kollapsade mot Mjällby och bröt benet mot Brommapojkarna. Men för Häckens lagkapten Mohammed Ali Khan var vårens jobbigaste tid då hans mamma Amine, 56, gick bort. - Det kom så oväntat, läkarna trodde absolut inte att det var läge nu.

Kristianstadsbladet - 04 dec 12 kl. 07:00

Ett härligt oväntat äventyr

Foto: Lasse Ottosson
En bra bok stannar kvar. Just det gör Jon Klassens bilderbok ?Jag vill ha min hatt?

YLE - 27 jun 13 kl. 16:10

Yrkesskolorna i Österbotten förlorar färre platser än väntat

Yrkesakademin i Österbotten och Optima förlorar färre studieplatser än väntat. Ulrica Karp.Maria Slotte och Ulrica Karp Yle/Roger Källman Enligt förra budet från Utbildningsministeriet skulle YA förlora 65 platser under de kommande tre åren, men när det slutliga beskedet kom på torsdagen var antalet nere i 55.

Opinionen.se - 13 sep 13 kl. 13:02

SCB: Sämre tillväxt än väntat

Sveriges ekonomi mår sämre än väntat, visar reviderade siffror från SCB. ? I princip har vi stagnation under andra kvartalet, säger Nordeas chefsanalytiker Torbjörn Isaksson.

YLE - 07 jan 15 kl. 18:51

Anne Kyllönen: Resultaten har väntat på sig

Anne Kyllönen har lidit av olika bekymmer under börjar av säsongen. Sjätteplatsen på den fjärde etappen av Tour de Ski var hennes klart bästa lopp för säsongen. - Jag har hoppats och väntat på att farten skall bli bättre.

Skånskan - 15 jan 19 kl. 15:35

Många fler än förväntat använde seniorkortet

MALMÖ Malmöbor som fyllt 70 år gjorde 153 000 resor med seniorkortet under december månad.
– Det är långt över alla våra förväntningar, berättar kommunalrådet Andréas Schönström (S) som fått både blommor och tackbrev från nöjda seniorer.– Jag har aldrig varit med om att ett politiskt beslut gett så mycket positiv respons, konstaterar han.

Skånskan - 16 jan 19 kl. 05:00

Många fler än förväntat använde seniorkortet

MALMÖ Malmöbor som fyllt 70 år gjorde 153 000 resor med seniorkortet under december månad.
– Det är långt över alla våra förväntningar, berättar kommunalrådet Andréas Schönström (S) som fått både blommor och tackbrev från nöjda seniorer.– Jag har aldrig varit med om att ett politiskt beslut gett så mycket positiv respons, konstaterar han.

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 8 timmar sedan

På jakt efter långsiktigt hållbar överavkastning i svenska aktier

Vill du veta mer? Klicka här för att läsa mer om Danske Invest Sverige.  Svenska företag har historiskt sett gynnats av en stark hemmamarknad med politisk och finansiell stabilitet, hög grad av innovation och god tillgång till riskkapital på aktiemarknaden.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

SHB slopar trading-case efter svag rapport

Sandvik fick ett svalt mottagande på kvartalsrapporten på onsdagen, vilket indirekt är skälet till att bolaget inte längre är ett trading-case. Formellt är skälet att Handelsbankens föreslagna stop loss-nivå för Sandvik brutits, det vill säga aktien har sjunkit under bankens stop loss-nivå på 155 kr. Totalt har Sandviks aktie tappat i storleksordningen 10 procent på tre veckor.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Här är sommarens bästa fonder

Den senaste månaden har bjudit på börsuppgångar men det är faktiskt en råvara som hjälpt till att lyfta flera fonder. Det handlar förstås om guldet som stigit rejält. Bara de senaste 30 dagarna har priset stigit nästan 5 procent.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Alfa Laval nådde inte förväntningarna

Alfa Laval redovisar ett justerat ebita-resultat om 1.870 miljoner kronor för det andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av nio analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat ebita-resultat på 1.

PrivataAffärer - 11 timmar sedan

Sandviks orderingång lägre än väntat

Sandviks rörelseresultat blev 5.078 miljoner kronor i det andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 18 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var 5.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Här är onsdagens färska analyser

Pareto Securities höjer riktkursen för Castellum till 186 kr från 167 kr. Rekommendationen behåll upprepas. Det framgår av Bloomberg.

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Sämre resultat än väntat för Getinge

Getinges omsättning för kvartalsperioden uppgick till 6.277 miljoner kr (5.731).

PrivataAffärer - 14 timmar sedan

Investor höjde substansvärdet

Det ger en substansrabatt på 6,9 procent per den 30 juni, räknat på ett vägt genomsnitt av A- och B-aktien, jämfört med en rabatt på 10,5 procent i slutet av mars. Det justerade substansvärdet per aktie, med marknadsvärderade onoterade innehav, var 551 kr, motsvarande en rabatt om 19,1 procent. Det kan jämföras med 532 kr och 21,3 procent tre månader tidigare.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

SKF flaggar för sämre efterfrågan

SKF redovisar ett rörelseresultat på 2.539 miljoner kronor för andra kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 15 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett rörelseresultat på 2.

PrivataAffärer - 15 timmar sedan

Assa Abloy något bättre än väntat

Rörelsemarginalen blev 15,9 procent, jämfört med förväntade 15,7 procent. Omsättningen i kvartalet uppgick till 23.544 miljoner kr.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.