DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 19:52

DI - 12 jul 19 kl. 08:48

Börsen väntas öppna upp efter rapportmorgonStockholmsbörsen väntas inleda fredagens handel i en positiv trend. Rapportperioden har startat och i storbolagsindexet var SEB först ut med sin kvartalsrapport för det andra kvartalet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Börsen, väntas, öppnaupp efter , rapportmorgon
DI - 13 nov 15 kl. 07:59

Börsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt under fredagsmorgonen, efter breda nedgångar i USA och Asien. Detta efter ett fall på hela 1,3 procent på Stockholmsbörsen under torsdagen..

DI - 20 jun 18 kl. 08:47

Stockholmsbörsen väntas öppna med högre indexnoteringar

Stockholmsbörsen väntas öppna med högre indexnoteringar på onsdagen. Rekommendationsändringar av Goldman Sachs kan väntas sätta avtryck inom verkstadssektorn..

Affärsvärlden - 25 aug 14 kl. 08:57

Stockholmsbörsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas öppna i de positiva regionerna under veckans inledande handelsdag. Rapportsäsongen fortsätter och några småbolag har rapporterat under morgonen..

DI - 30 jul 15 kl. 08:46

Stockholmsbörsen: Väntas öppna upp

Stockholmsbörsen väntas öppna upp på torsdagen i ett allmänt något positivt börsklimat efter Feds räntebesked på onsdagskvällen. På rapportfronten har Nokia och Astra Zeneca rapporterat bättre resultat än väntat..

Affärsvärlden - 30 jul 15 kl. 08:59

Stockholmsbörsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas öppna torsdagens handel strax över nollstrecket efter att amerikanska centralbanken Federal Reserve under gårdagen som väntat lämnat räntan oförändrad. Under morgonen har både Nokia och Astra Zeneca rapporterat med positivt utfall..

DI - 26 aug 15 kl. 08:57

Börsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas öppna nedåt efter tisdagens starka återhämtning. Orsaken är Wall Streets fall och fortsatt turbulens i Kina..

Affärsvärlden - 10 dec 15 kl. 08:34

Stockholmsbörsen väntas öppna ned

Stockholmsbörsen väntas öppna ned, enligt indikationer från ledande Europaterminer. IG:s Sverige30 pekar ned med 0,8 procent. De amerikanska terminerna är vid samma tidpunkt neutrala..

Affärsvärlden - 03 feb 16 kl. 08:27

Börsen väntas öppna nedåt

Stockholmsbörsen väntas öppna i negativt territorium, i linje med Europaterminerna..

DI - 03 mar 16 kl. 08:31

Stockholmsbörsen: Väntas öppna strax ovan nollan

Stockholmsbörsen väntas öppna nära nollstrecket, möjligen med viss dragning uppåt, på torsdagen..

Affärsvärlden - 09 mar 16 kl. 08:13

Börsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas öppna strax över nollstrecket enligt ledande Europaterminer..

Affärsvärlden - 02 maj 16 kl. 08:30

Börsen väntas öppna uppåt

Stockholmsbörsen väntas öppna strax ovanför nollstrecket på den rapportmässigt lugna måndagen..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 7 timmar sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 8 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.