Realtid > Ekonomi

Sunday, 21 July, 20:58

Realtid - 12 jul 19 kl. 08:42

Atrium Ljungberg säljer fastighet i Kista till HSB värda 1,1 miljarderFastighetsbolaget Atrium Ljungberg säljer två fastigheter i Kista i norra Stockholm till HSB Stockholm. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Ljungberg, Kista, HSB, Atrium Ljungberg, Stockholm, HSB Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Atrium, Ljungberg, säljer, fastigheti , Kistatill , HSB, värda, 1,1 miljarder
Opinionen.se - 02 jul 13 kl. 14:11

Atrium Ljungberg säljer Pub

Atrium Ljungberg säljer varuhuset Pub i centrala Stockholm till Axfast. Köpeskillingen baseras på ett fastighetsvärde om 980 miljoner kronor och affären ger en vinst på cirka 75 miljoner kronor som kommer att redovisas tredje kvartalet, enligt ett pressmeddelande från Atrium Ljungberg. Pub omfattar totalt 16 800 kvadratmeter uthyrbar yta varav hälften är butiker och restauranger och resten hotell..

Dagens Media - 06 nov 14 kl. 10:14

Atrium Ljungberg väljer Klikki

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg väljer Klikki som digital kommunikationspartner..

DI - 21 dec 17 kl. 16:13

Atrium Ljungberg säljer shoppingcentrum för en miljard

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg säljer handelsplatsen Port 73 i Haninge för 977 miljoner kronor. Köpare är CBRE Global Investors som tillträder fastigheten den 1 februari 2018. Det framgår av ett pressmeddelande..

Realtid - 22 dec 17 kl. 13:57

Atrium Ljungberg säljer för närmare 1 miljard kronor

Atrium Ljungberg säljer fastigheten Söderby Huvudgård 2:43 i Haninge – mer känd som handelsplatsen Port 73 – till CBRE Global Investors för 977 miljoner kronor..

DI - 10 mar 17 kl. 08:07

Atrium Ljungberg köper fastighet i Stockholm

Atrium Ljungberg har tecknat avtal om att förvärva fastigheten Tranbodarne 13 på Södermalm i Stockholm..

Affärsvärlden - 10 mar 17 kl. 08:04

Atrium Ljungberg köper fastighet i Stockholm för 252 miljoner kronor

Atrium Ljungberg har tecknat avtal om att förvärva fastigheten Tranbodarne 13 på Södermalm i Stockholm. Fastigheten om cirka 3.300 kvadratmeter förvärvas till ett underliggande fastighetsvärde om 252 miljoner kronor och är ett komplement till bolagets redan befintliga bestånd vid Slussen.

DI - 27 apr 18 kl. 13:05

Atrium Ljungberg köper fastighet i Stockholm för 150 miljoner kronor

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har tecknat avtal om att förvärva fastigheten Kylfacket 3 i Slakthusområdet i Stockholm..

DI - 21 dec 17 kl. 16:00

Atrium Ljungberg säljer Port 73 i Haninge

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om försäljning av fastigheten Söderby Huvudgård 2:43 i Haninge, mer känd som handelsplatsen Port 73. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 977 miljoner kronor. Köpare är CBRE Global Investors..

DI - 12 jul 19 kl. 08:00

Atrium Ljungberg säljer bostadsområde i Kista i Stockholm

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har idag träffat avtal om försäljning av fastigheterna Kolding 1 och Kolding 2 i Ärvinge, Kista i norra Stockholm. Fastigheterna omfattar drygt 37 000 kvadratmeter uthyrbar yta fördelat på 29 byggnader med totalt 417 hyreslägenheter. Köpeskillingen baseras på ett underliggande fastighetsvärde om 1,1 miljarder kronor..

DI - 12 jul 19 kl. 10:29

Atrium Ljungberg säljer fastigheter i Kista för 1,1 miljarder

Fastighetsbolaget Atrium Ljungberg har sålt två fastigheter i Kista norr om Stockholm värda 1,1 miljarder kronor, enligt ett pressmeddelande. Köpare är HSB..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - I förrgår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - I förrgår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - I förrgår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - I förrgår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - 18 jul 19 kl. 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - 18 jul 19 kl. 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.