DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 04:21

DI - 12 jul 19 kl. 08:37

Rekordförsäljning för Vitrolife i andra kvartaletMedicinteknikbolaget Vitrolife rapporterar ett högre resultat och rekordförsäjning under det andra kvartalet. ”Det var ett bra kvartal där samtliga marknadsregioner uppvisade tvåsiffrig tillväxt”, skriver vd Thomas Axelsson i rapporten..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Vitrolife, Thomas Axelsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rekordförsäljningför , Vitrolifei andra kvartalet
DI - 01 dec 14 kl. 09:06

Rekordförsäljning för Cdon under Black Friday

Internethandelsbolaget Cdon, under namnändring till Qliro Group, meddelade att Black Friday var bolagets mest intensiva dag någonsin med rekordförsäljning över hela gruppen.Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 nov 15 kl. 08:18

Black Friday gav rekordförsäljning

Enligt Qliro var förra fredagen, Black Friday, e-handelsbolagets mest intensiva dag någonsin med "rekordförsäljning" över hela gruppen..

Affärsvärlden - 11 nov 16 kl. 10:14

Rekordförsäljning för Alibaba

Katy Perry ställde in. Men Alibaba ser återigen ut att gå mot rekordförsäljning under den kinesiska shoppinghögtiden "Singles Day"..

SmålandsPosten - 24 jan 17 kl. 13:25

Bostadskoncernen gjorde rekordförsäljning

OBOS-koncernen, där Växjöbaserade Kärnhem är en del, gjorde en rekordförsäljning under 2016..

GöteborgsPosten - 19 jul 18 kl. 07:32

Rekordförsäljning för AB Volvo

En rekordförsäljning på över 100 miljarder och ett starkt resultat. Lastbilsjätten AB Volvo visar mycket starka siffror det andra kvartalet..

DN - 24 nov 18 kl. 13:31

Rekordförsäljning på Black Friday

Det blev rekordförsäljning på Black Friday-rean, visar siffror från e-handelsföretagen. Omsättningen kan ha ökat med omkring 31 procent jämfört med förra året. Rabatterna var dock i nivå med förra året, och var femte vara gick till och med upp i pris.

Resume - 24 sep 13 kl. 08:40

Rekordförsäljning av nya Iphone


Apple började sälja sina två nya Iphone-modeller ? budgetvarianten 5C och lyxmodellen 5S ? under fredagen.

Dagens PS - 04 jul 18 kl. 07:23

Rekordförsäljning: Volvo Cars gasar rejält

Volvo Cars ökade försäljningen med 17,8 procent till 64.058 bilar i juni. För första halvåret är försäljningen upp 14,4 procent till 317.

Sydsvenskan - 02 nov 18 kl. 12:39

Volvo Cars närmar sig rekordförsäljning

Volvo Cars försäljning globalt växte med 11,8 procent i oktober, jämfört med samma månad förra året. Försäljningen ökade på alla viktiga marknader, enligt ett pressmeddelande från företaget. Under årets tio första månader har Volvos bilförsäljning ökat.

Helsingborgs Dagblad - 02 nov 18 kl. 12:39

Volvo Cars närmar sig rekordförsäljning

Volvo Cars försäljning globalt växte med 11,8 procent i oktober, jämfört med samma månad förra året. Försäljningen ökade på alla viktiga marknader, enligt ett pressmeddelande från företaget. Under årets tio första månader har Volvos bilförsäljning ökat.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

50 år sedan första månsteget – så firas årsdagen i Stockholm

Det var den 20 juli 1969 som människan för första gången landade på månen. Den 20:e varje månad i år har Vänföreningen Christer Fuglesang Space Center anordnat publika aktiviteter kring observatoriet, som ett slags nedräkning till den stora dagen. ”När vi satte igång var det väl inte så stort, men vid tredje tillfället, i mars, kom det 1 500 personer..

DI - 5 timmar sedan

Hon uppges ta över von der Leyens post

Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkels efterträdare på partiledarposten i tyska CDU, kommer att ta över som försvarsminister efter Ursula von der Leyen, enligt källuppgifter till Reuters..

DI - 6 timmar sedan

Facebooks kryptovaluta hårt kritiserat i senaten

Facebooks planerade kryptovaluta Libra kritiserades hårt av senatens bankutskott i ett förhör under tisdagen..

DI - 6 timmar sedan

Husqvarnas vd optimistisk – trots kursraset

Husqvarnas aktie rasade efter sin halvårsrapport. Försäljningen av robotgräsklippare växte inte i andra kvartalet, vilket var en stor missräkning. ”Vi är fortsatt optimistiska till den långsiktiga tillväxten för robotgräsklippare”, säger vd:n Kai Wärn..

DI - 6 timmar sedan

Dämpad avslutning på amerikanska börserna

Efter att ha öppnat försiktigt dämpades entusiasmen än mer på de amerikanska börserna inför stängning. Blue Apron, som sysslar med hemleverans av mat, rusade efter att ha tecknat avtal med köttsubtitutbolaget Beyond Meat..

DI - 7 timmar sedan

Börsens gamar kretsar över skogen

Bergvikaffären har ännu inte fått skogsaktiernas gröna guld att glimra. Nedgångsspekulanterna har dock inte dragit åt skogen, utan Billerud Korsnäs aktie fortsätter att vara en av Stockholmsbörsens mest blankade - i sällskap med andra i sektorn..

DI - 7 timmar sedan

UBS: Inget börsrally att vänta även om Fed sänker

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer mycket sannolikt att sänka räntan i slutet av juli, men något jätterally på börsen är inte att vänta, enligt UBS investeringschef Mark Haefele, skriver Marketwatch..

DI - 8 timmar sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 8 timmar sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 8 timmar sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.