DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 01:41

DI - 12 jul 19 kl. 08:19

Högre resultat för fastighetsbolaget NP3Fastighetsbolaget NP3 redovisar hyresintäkter på 247 miljoner kronor (199) för det andra kvartalet 2019. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
NP3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högre, resultatför , fastighetsbolaget, NP3
DI - 23 feb 16 kl. 08:24

Fastighetsbolaget NP3 ökar intäkterna

Fastighetsbolaget NP3 redovisar hyresintäkter på 113 miljoner kronor (88) för det fjärde kvartalet 2015. Driftsöverskottet uppgick till 82 miljoner kronor (66)..

Affärsvärlden - 23 feb 17 kl. 08:23

Fastighetsbolaget NP3 ökar intäkterna

Fastighetsbolaget NP3 redovisar hyresintäkter på 154 miljoner kronor (113) för det fjärde kvartalet 2016..

DI - 24 okt 18 kl. 08:41

Ökat förvaltningsresultat för fastighetsbolaget NP3

Fastighetsbolaget NP3 redovisar hyresintäkter på 205 miljoner kronor (173) för det tredje kvartalet 2018.  Driftsöverskottet uppgick till 154 miljoner kronor (128). Förvaltningsresultatet blev 102 miljoner kronor (86)..

PrivataAffärer - 16 jan 18 kl. 07:54

Hotellkedjan varnar för lägre resultat

Hotelloperatören Scandic Hotels förutser ett lägre resultat för det fjärde kvartalet på grund av lägre resultat i den svenska verksamheten samt kostnader av engångskaraktär för centrala funktioner....

DI - I förrgår: 12:06

Högre omsättning men lägre resultat för röntgenbolaget

Röntgenbolaget Synthetic MR redovisar ett lägre resultat men högre omsättning för årets andra kvartal. .

DI - 18 jul 17 kl. 15:43

Fler passagerare men lägre resultat för Swedavia

Swedavia redovisar högre passagerarantal under det andra kvartalet 2017, men lägre resultat..

Realtid - 15 timmar sedan

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

DI - 15 jan 14 kl. 13:56

General Motors räknar med högre resultat i år

Fordonstillverkaren General Motors räknar med något högre resultat före skatt 2014 jämfört med 2013. Biltillverkaren ser engångskostnader på 1,1 miljarder dollar under 2014..

DI - 02 sep 15 kl. 09:39

Första AP-fonden rapporterar lägre resultat

Första AP-fonden rapporterar ett lägre resultat för första halvåret 2015. Resultatet uppgick till 14,3 miljarder svenska kronor efter kostnader (16.6).

DI - 26 apr 19 kl. 07:02

Lägre resultat än väntat från hotellbolaget

Hotellfastighetsbolaget Pandox rapporterar ett lägre resultat än väntat för det första kvartalet..

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 3 timmar sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 3 timmar sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 4 timmar sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 4 timmar sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

DI - 5 timmar sedan

Stenafartyg misstänks ha tillfångatagits av Iran

Brittiskflaggade olje/kemtankern Stena Impero, tillhörande Stena Bulk, misstänks ha beslagtagits av iranska styrkor, rapporterar flera nyhetskällor. Stena kan vare sig bekräfta eller dementera vad som hänt i nuläget. ”Vi undersöker saken och skickar ut den information vi har så fort vi kan”, säger Charlie Ridgeway på Stenas krishanterare MTI i London..

DI - 6 timmar sedan

Amazon anställer Trump-supporter som molnlobbyist

Amazons molntjänstföretag AWS har nyligen anställt Jeff Miller som lobbyist, som samtidigt jobbar som insamlingsledare åt Donald Trump. Det rapporterar CNBC. .

DI - 6 timmar sedan

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

DI - 6 timmar sedan

Loomis vd: Borde inte ha tagit de här kunderna

Loomis arbete mot penningtvätt brast i den danska valutaväxlingsverksamheten enligt flera utredningar.  Enligt vd Patrik Andersson var det varningssignaler om högriskkunder som fick bolaget att lägga ned verksamheten förra året..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.