DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 17:31

DI - 12 jul 19 kl. 08:20

Addtech ångar på – slår förväntningarna i kvartaletTeknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett ebita-resultat på 341 miljoner kronor (260) och en ebita-marginal om 11,6 procent (10,9) för det första kvartalet i det brutna räkenskapsåret..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Addtech

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Addtech, ångarpå slår , förväntningarnai kvartalet
Affärsvärlden - 12 maj 16 kl. 12:35

Addtech sviker förväntningarna

Teknikhandelskoncernen Addtech redovisar ett resultat efter finansiella poster på 108 miljoner kronor (114) för räkenskapsåret 2015/2016 fjärde kvartal..

DI - 12 maj 16 kl. 12:51

Addtech bommar förväntningarna

Teknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett rörelseresultat på 117 miljoner kronor och en rörelsemarginal om 7,2 procent för det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret 2015/16..

DI - 06 feb 18 kl. 08:23

Addtech missar förväntningarna

Teknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett ebita-resultat på 190 miljoner kronor och en ebita-marginal om 9,4 procent för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

Affärsvärlden - 09 feb 16 kl. 12:23

Addtech sviker förväntningarna

Teknikhandelskoncernens vinst ökade inte som väntat för räkenskapsårets tredje kvartal..

DI - 02 feb 17 kl. 11:54

Addtech lever upp till förväntningarna

Teknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett ebita-resultat på 160 miljoner kronor och en ebita-marginal om 8,8 procent för det tredje kvartalet i det brutna räkenskapsåret..

DI - 14 jul 17 kl. 08:36

Addtech slår förväntningarna

Teknikhandelsföretaget Addtech redovisar ett ebita-resultat på 214 miljoner kronor och en ebita-marginal om 10,8 procent för det första kvartalet (april-juni) i det brutna räkenskapsåret 2017/2018..

PrivataAffärer - 10 jun 19 kl. 07:41

DI: Sätter säljrek på Addtech

Addtech handlas nu kring 17,8 gånger det rörelseresultat som analytikerna räknar med de kommande tolv månaderna och är därmed högre värderat än exempelvis Hexagon. Frågan är därmed, enligt DI, om det inte är dags att ifrågasätta konsensusförväntningarna med tanke på konjunkturutsikterna. ”Tar vi de allt mer alarmerande konjunktursignalerna på allvar framstår det som att marknaden handlar cykliska toppvinster med en toppmultipel.

Sydsvenskan - 09 apr 15 kl. 22:17

Förväntningarna för höga - eller sviktade festen?

Ni som åtminstone är en bit över 20 år - minns ni de där nyårs- och midsommarfesterna som var så där otroligt uppumpade fyllda av förväntan att det skulle bli den roligaste kvällen i livet? Men som blev så där. Typ.

Alliansfritt Sverige - 23 feb 13 kl. 06:00

?Bara Lööf försöker spela upp förväntningarna på Maramö?

MÖTE. Nästa vecka samlas alliansens partiledare hemma hos centerledaren Annie Lööfs föräldrar. Strategin för att hantera faktumet är mötet inte kommer leda till något av värde är att spela ner förväntningarna så gott det går.

DI - 25 aug 16 kl. 11:02

Dystra tongångar hos exportföretagen

Exportförväntningarna sjunker men det är framför allt storföretagen som deppar. Samtidigt har förväntningarna på utvecklingen i Västeuropa och Mellanöstern rasat över sommaren..

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Stockholmsbörsen på rött – blodig rapportdag för Ericsson

Det blev rejäla ras för flera rapporterande OMXS30-bolag på onsdagen, där Ericsson, Alfa Laval, Getinge och Swedbank tog de tyngsta smällarna. Med några minuter kvart till stängning gick börsens huvudindex mot tydliga nedgångar..

DI - 10 minuter sedan

Juniraset tog Sandvik på sängen – ser få tecken på ljusning

Sandviks realtidsindikator på konjunkturen, försäljning av skär, blinkar rött och vd:n Björn Rosengren ser inte mycket som pekar på att det blir så mycket bättre framöver.  Verkstadsbolagets reaktion är att sätta beredskapsplanerna i sjön och sparka 2.000 anställda.

DI - 15 minuter sedan

ChromoGenics företrädesemission övertecknad

EJ FÖR OFFENTLIGGÖRANDE, PUBLICERING ELLER DISTRIBUTION, DIREKT ELLER INDIREKT, I ELLER TILL USA, KANADA, AUSTRALIEN, NYA ZEELAND, HONGKONG, JAPAN, SYDKOREA, SCHWEIZ, SINGAPORE ELLER SYDAFRIKA ELLER I NÅGON ANNAN JURISDIKTION DÄR DISTRIBUTION AV DETTA PRESSMEDDELANDE SKULLE VARA OLAGLIG..

DI - 15 minuter sedan

Sobi tystar kritikerna – låg värdering lockar

Det har funnits gott om tvivlare – och Sobi gav dessa svar på tal med onsdagens rapport. Läkemedelsbolaget är tydligt på väg att bredda intäktsbasen. Dessutom är aktien lågt värderad..

DI - 30 minuter sedan

Intäkterna i fokus när Nordea bekänner färg i andra kvartalet

Nordeas intäkter kommer att vara i fokus när den nordiska storbanken släpper siffrorna för det andra kvartalet. Det framhåller analytiker i kommentarer som Nyhetsbyrån Direkt tagit del av inför torsdagsmorgonens bankrapport..

DI - 45 minuter sedan

Hon ger politisk balans i ett fragmenterat EU

LEDARE. Det var med knapp marginal som Ursula von der Leyen i tisdags kväll blev vald till EU-kommissionens ordförande. 383 röster för, nio mer än vad som krävdes för att den fram tills nyligen tyska försvarsministern skulle ha stöd från en absolut majoritet av Europaparlamentets ledamöter..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Qualcomm upp efter framgång i överklagande

De ledande börserna i New York var nära oförändrade i den inledande onsdagshandeln. På tisdagskvällen sade Donald Trump att ytterligare tullar kan komma på kinesiska importerade varor då Kina "har svikit USA" genom att inte köpa amerikanska jordbruksprodukter..

DI - 45 minuter sedan

Räntor & valutor: Sjunkande räntor efter nya tullhot från Trump

Europeiska statspappersräntor sjönk 2-5 punkter på onsdagen i spåren av en nedgång i USA-räntor efter europeisk stängning på tisdagen. Euron handlades samtidigt nära oförändrat mot dollarn..

DI - 1 timme sedan

USA: Lager av råolja minskade mer än väntat förra veckan

De amerikanska råoljelagren minskade med 3,1 miljoner fat i förra veckan, mer än prognosen enligt Reuters på minus 2,7 miljoner fat. Det visar data från det amerikanska energidepartementet, DOE..

DI - 1 timme sedan

CNBC: Flera aktörer har visat intresse för Ebays Stubhub

Flera aktörer har visat intresse för att förvärva Ebays biljettförsäljningstjänst Stubhub, rapporterar CNBC med hänvisning till källor. Ebays aktie lyfte på uppgifterna..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.