Realtid > Ekonomi

Saturday, 20 July, 20:38

Realtid - 12 jul 19 kl. 08:19

Investor säljer Aleris till TritonPatricia Industries, en del av Investor AB, säljer Aleris till Triton för 2,8 miljarder kronor på skuldfri basis..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Aleris, Triton, Industries, Investor AB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Investor, säljer, Aleristill , Triton
DI - 09 jul 19 kl. 11:02

Investor säljer ögonlaserkedjan till Holland

Investor säljer sin ögonlaserkedja Memira till holländska Bergman Clinics, efter att Di i våras avslöjade att en affär var på gång. Köpeskillingen kan ha uppgått till miljardbelopp – men orsakar knappt en blinkning i Wallenbergbolaget..

DN - 12 jul 19 kl. 08:18

Investor säljer sjukvårdsbolaget Aleris för 2,8 miljarder

Patricia Industries, Investors sektion för onoterade bolag, kommer att sälja sjukvårdsbolaget Aleris till Triton för 2,8 miljarder kronor..

DI - 12 jul 19 kl. 08:12

Investor säljer sjukvårdsbolag för 2,8 miljarder kronor

Patricia Industries, Investors del för onoterade bolag, har ingått ett avtal att sälja sjukvårdsbolaget Aleris för 2,8 miljarder kronor till Triton..

Affärsvärlden - 04 dec 12 kl. 13:26

Investor säljer Gambro till Baxter

Investor och EQT säljer Gambro till Baxter för ett totalt värde på skuldfri bas om 26,5 miljarder kronor. Gambros eget kapital värderas till 18,3 miljarder kronor, justerat för en nettoskuld om 8,2 miljarder kronor..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Investor säljer Gambro

Wallenbergsfärens maktbolag Investor och riskkapitalbolaget EQT säljer medicinteknikföretaget Gambro till Baxter International för 26,5 miljarder kronor på skuldfri basis..

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 14:29

Investor säljer hela innehavet i Biotage

Investmentbolaget Investor har sålt hela sitt innehav i Biotage..

SvD - 19 apr 16 kl. 12:35

Investor säljer innehavet i klädettikettbolag

Investor sålde under det första kvartalet de sista resterna av sitt innehav i det Boråsbaserade klädetikettbolaget Nilörngruppen, efter att i höstas ha sålt sina A-aktier till huvudägaren Traction..

Affärsvärlden - 09 okt 17 kl. 11:06

Investor säljer allt i Tobii

Investor har via dotterbolaget Invifed sålt hela sitt resterande innehav i ögonsensorbolaget Tobii. Det framgår av ägartjänsten Holdings, som har uppgifter från Euroclears register..

E24 - 27 jan 11 kl. 07:00

Investor mörkade jäv

När Wallenbergs maktbolag Investor köpte vårdbolaget Aleris av EQT för 4,4 miljarder i somras deltog varken Investors vd Börje Ekholm eller ordförande Jacob Wallenberg i beslutet på grund av jäv. Men det valde Investor att inte berätta för aktieägarna..

DI - 30 okt 18 kl. 16:34

Boende som Ambea köper av Aleris får inte användas för vård

Alerisboendet Onsala herrgård, en del av det som familjen Wallenbergs Investor säljer till Ambea, får enligt Mark- och miljödomstolen inte användas för vård och behandling..

Fler nyheter från Realtid

Realtid - Igår: 15:07

Intrum offentliggör erbjudande avseende seniora obligationer 

Intrum offentliggör ett erbjudande avseende seniora obligationer till ett sammanlagt nominellt värde om 600 miljoner euro..

Realtid - Igår: 13:00

“Vi har kontaktat danska Finansinspektionen”

Värdehanteringsföretaget Loomis anklagades i våras för penningtvätt. Utredningen visar på brister i förhållande till efterlevnaden av interna policys och förfaranden. “Vi vidtar nu omedelbart åtgärder i förhållande till de brister som utredningarna visat på”, säger Patrik Andersson, vd och koncernchef för Loomis, till Realtid.

Realtid - Igår: 10:00

Lägre resultat för Landshypotek Bank 

Banken redovisar ett lägre resultat än föregående år. Orsaken är främst att nettoresultatet av finansiella transaktioner var lägre, Det visar delårsrapporten..

Realtid - Igår: 08:15

Skanska säljer byggnad för nästan en halv miljard

Skanska har sålt kontorsbyggnaden Nordic Light Trio i Budapest till en sydkoreansk fastighetsfond, för cirka 431 miljoner kronor. .

Realtid - I förrgår: 16:00

Minskat resultat för Danske Bank

Danske Banks resultat för första halvåret var nästan 30 procent lägre än fjolårets. Kostnader för “utveckling och satsningar inom det regulatoriska område” anges vara orsaken. Det framgår av bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på lokal förankring ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 13:57

Länsförsäkringar Banks satsning på den lokala förankringen ger resultat

Länsförsäkringar Bank ökade rörelseresultatet med 8 procent jämfört med samma period föregående år. Samtidigt såg banken en tillströmning av nya kunder vilket kan förklaras med bankens lokala förankring och satsning inom det digitala området. Det framgår av företagets delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 11:17

Collector Bank växlar upp inom privatlån

Nischbanken Collector Bank ökar resultatet med 22 procent jämfört med förra året. Bland annat går banken privatlån mycket bättre än tidigare. Det visar bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 09:55

Nordea brottas med lägre resultat

Nordeas intäkter backade med 13 procent jämfört med förra året och kostnaderna ökade med sex procent. Periodens resultat minskade med hela 39 procent. “Vår prestation är inte tillfredsställande” säger bankens vd  Casper von Koskull i bankens delårsrapport.

Realtid - I förrgår: 08:00

Sagax investerar på ny marknad

Sagax har genom två separata transaktioner förvärvat sju fastigheter i Madrid och en fastighet i Barcelona. Investeringen uppgår sammanlagt till motsvarande 200 miljoner kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.