Jönköpingsnytt > Nyheter

Tuesday, 23 July, 15:43

Jönköpingsnytt - 12 jul 19 kl. 07:52

Tre nya medaljer till JSS-löftenJönköpings Simsällskap knep tre nya medaljer när sum-sim fortsatte under torsdagen.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
JSS, Simsällskap

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trenya , medaljertill , JSS-löften
Corren - 04 apr 18 kl. 20:30

Här är SD:s tre första vallöften

Sverigedemokraterna i Linköping fokuserar på migration och sammanhållning när de presenterar sina första vallöften inför valet till kommunfullmäktige i september..

Kristianstadsbladet - 13 nov 15 kl. 03:00

S sviker viktiga vallöften för barnomsorgen

Socialdemokraterna sviker tre av sina vallöften för skola och förskola i och med nästa års skolbudget..

Politologerna - 30 dec 13 kl. 08:00

Om svenska regeringars vallöften 1994-2010

I en ny artikel i West European Politics drar jag slutsatsen att svenska regeringar uppfyller fler vallöften än vad andra demokratiska regeringar gör. Svenska väljare har de senaste åren haft större anledning än väljare i andra länder att noggrant överväga de vallöften som givits i partiers valmanifest. Jag ska ägna två korta blogginlägg åt artikeln.

Politologerna - 03 dec 15 kl. 08:00

Tycker politiker att vallöften uppfylls?

I tidigare inlägg här på Politologerna har jag skrivit om att partier i regeringsställning tar löften som ges i valmanifest på allvar och att väljare ser på vallöften på andra vis än vad forskare ofta gör. Tre inlägg i Politologernas julkalender 2015 ska nu ägnas åt politikers uppfattningar om vallöften. Politiker har nämligen en betydligt mer positiv bild av vallöften än vad väljare har.

YLE - 31 dec 15 kl. 08:08

Tre erfarna ger goda råd för året 2016

Inför det nya året avger många nyårslöften, allt från att gå ner i vikt till att dricka mindre alkohol eller spara pengar. Men vilka löften lönar det sig att göra? Vad gör oss lyckliga i det långa loppet?

YLE - 03 nov 15 kl. 14:29

Karsten Warholm - 19 år och 100 medaljer

Han är ofattbart mångsidig, den 19-åriga Karsten Warholm. Av alla de framtidslöften friidrotten i Norden idag har är den norska skärgårdskillen den som tilldragit sig allra mest nyfikenhet. Han är tiokampare, men så mycket mer än det.

Posh24 - 07 feb 14 kl. 17:07

Kutcher trött på ordfajten med Sheen: "Håll käften för fan!"

Charlie Sheen och Ashton Kutcher har haft ett ordkrig på Twitter ända sedan Ashton ersatte Charlie i tv-serien Two and a Half Men för närmare tre år sedan. Nu har Ashton tröttnat på Charlies beteende, och ber honom rakt ut att hålla käften

"Snubben, håll för fan käften," sade han när han tillfrågades om hur han känner inför Charlies mobbning på Twitter i en intervju. "Liksom, det räcker.

Kristianstadsbladet - 05 jan 14 kl. 12:26

Vallöften utan pengaregn väntas

Regeringspartierna vaskar nu fram vallöften som de hoppas ska bli räddningen i valet.Men valmanifestet ser inte ut att bli något pengaregn över väljarna.
De fyra partierna har alla haft sina kongresser under hösten och besluten där är viktiga för de arbetsgrupper som nu arbetar med ett politiskt program för Alliansen nästa mandatperiod.

BT - 05 jan 14 kl. 12:20

Nya vallöften vaskas fram

Regeringspartierna vaskar nu fram vallöften som de hoppas ska bli räddningen i valet. Men valmanifestet ser inte ut att bli något pengaregn över väljarna. De fyra partierna har alla haft sina kongresser under hösten och besluten där är viktiga för de arbetsgrupper som nu arbetar med ett politiskt program för Alliansen nästa mandatperiod.

BT - 05 jan 14 kl. 12:28

Vallöften utan pengaregn väntas

Regeringspartierna vaskar nu fram vallöften som de hoppas ska bli räddningen i valet. Men valmanifestet ser inte ut att bli något pengaregn över väljarna.De fyra partierna har alla haft sina kongresser under hösten och besluten där är viktiga för de arbetsgrupper som nu arbetar med ett politiskt program för Alliansen nästa mandatperiod.

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 15 minuter sedan

Lajv 18.45: Följ J-Södra–Västerås på Jnytt

Jönköpings Södra jagar vinst mot Västerås och häng på superettans absoluta toppskikt när de två lagen brakar samman på Stadsparksvallen. Jnytt är på plats och rapporterar lajv i text och bild med start 18.45.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Jakten på rånarna: "Har jättemycket"

I onsdags förra veckan blev ett växlingskontor i Jönköping utsatt för ett rån av flera gärningspersoner. En knapp vecka senare finns det fortfarande inga misstänkta för brottet.
– Utredningen står inte still, men vi kan inte gå ut med någon ny information, meddelar Anna Lindell, tillförordnad gruppchef för polisens grova brottsgrupp.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Moped och bil i kollision

Strax efter klockan 13 larmades SOS angående en trafikolycka på väg 195 i Habo.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

Lastbil och personbil i krock på E4

Under tisdagsmorgonen blev det långa köer på E4 i samband med en trafikolycka. Strax efter lunch har det kommit larm om ytterligare en incident.
.

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Ny partykväll - se bilderna från Måndag JKPG

På måndagskvällen och natten var det ny fest i Munksjömagasinen. På scenen stod LBSB. Christopher Schauz var på plats och fotade, fastnade du eller någon du känner på bild?

Jönköpingsnytt - 6 timmar sedan

Trafikolycka - bil in i mitträcket på E4

Strax efter klockan 8:30 larmades SOS till en trafikolycka på E4 mellan Huskvarna och Gränna.
.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Profilen biter sig fast: ”Men jag kan bättre”

Han närmar sig 34 år. Men Daryl Smylie är fortfarande bofast i Jönköpings Södras startelva. Efter det turbulenta 2018 går den offensiva mittfältaren och hela laget mot ett betydligt starkare 2019.

Jönköpingsnytt - 9 timmar sedan

Våldsam brand - villa totalförstörd

Under natten fick räddningstjänsten rycka ut till en brand i Bondstorp, utanför Vaggeryd.
.

Jönköpingsnytt - 18 timmar sedan

Tavlor spårlöst borta - ”ingen som har sett något”

Ett bildskapargäng i Gränna bestämde sig för att hänga upp sina bilder och låta allmänheten beskåda deras konstverk ute i naturen. Men de första tavlorna fick inte ens hänga uppe ett dygn innan någon okänd person stal konstverken.
.

Jönköpingsnytt - 19 timmar sedan

Svår olycka vid Klevshult - välj en annan väg

En trafikolycka mellan två lastbilar på E4 i höjd med Klevshult har gjort att det snabbt har blivit långa köer på E4.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.