DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 19:43

DI - 12 jul 19 kl. 08:02

Oron kom på skam – köp bankaktienStarkare ränte- och tradingnetto gjorde att SEB överträffade förväntningarna. Aktien bör öppna upp beskedet. Vi behåller vår köprekommendation.  .
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oron, kom, skam, köp, bankaktien
DI - 20 sep 18 kl. 08:17

Oron kom av sig – industrierna tror på konjunkturen

En färsk rapport från en av Sveriges basindustrier andas stor konjunkturoptimism om innevarande halvår – i kontrast till tillståndet för bara ett kvartal sedan.  Bland glädjepillren finns att exporten till Kina skjuter i höjden..

YLE - 17 okt 14 kl. 15:41

"Bostadslösheten var en skam"

Över 7 500 människor i Finland är bostadslösa. Jenni var en av dem. Jenni ser ut som vilken som helst 40-åring.

Nyheter 24 - 11 sep 13 kl. 14:18

"Jag fick det i ett mejl ? att jag var en skam för Sverige"Turnédatum

STOCKHOLM. Soran Ismail och Magnus Betnér är utan tvivel två av Sveriges mest framgångsrika komiker och snart ger de sig också ut på en gemensam turné, döpt till "En skam för Sverige". Men vem är det egentligen som är skammen??

YLE - 01 sep 17 kl. 22:16

Nora från Skam: En liten serie bara exploderade

Josefine Petterson som spelar Nora i den populära norska tv-serien Skam har varit på besök i Finland. Skam blev en jättehit. Det är inte bara ungdomar som älskar serien utan den har trollbundit publik i alla åldrar.

YLE - 01 sep 17 kl. 22:16

Noora från Skam: En liten serie bara exploderade

Josefine Petterson som spelar Noora i den populära norska tv-serien Skam har varit på besök i Finland. Skam blev en jättehit. Det är inte bara ungdomar som älskar serien utan den har trollbundit publik i alla åldrar.

YLE - 17 sep 15 kl. 08:13

Djupsund: Höga förväntningarna kom på skam

En enda konkret öppning, men för övrigt väldigt litet nytt. Så kommenterar statsvetaren Göran Djupsund statsministern Juha Sipiläs tv-tal till folket. De höga förväntingarna kom litet på skam, säger Djupsund.

YLE - 03 sep 13 kl. 10:20

"Vilken skam att det blev så här"

Känslorna på stan i Helsingfors centrum gick höga i morse efter att dagens chocknyhet om Nokias mobilverksamhet kablades ut. En synd och en skam, sade en äldre dam utanför Stockmann. Taxichauffören säger sig genast ha sett på Nokiavd:n Stephen Elop vilket typ det är fråga om Elop blev Eflopp, säger han lakoniskt.

Skånskan - 18 jun 19 kl. 16:21

Lärarna om fullmäktiges beslut: Det är en skam

HÖRBY Besvikelsen var stor bland lärarna efter mötet, när beslutet om att anta modersmålspolicyn var fattat.– Det är en skam, sade läraren Åsa Järeslätt.
Några av lärarna stannade kvar efter demonstrationen och följde hela mötet från åhörarplats i fullmäktigesalen.

Sydsvenskan - 06 nov 11 kl. 08:43

Skotten, frågorna och oron

Foto: Karl Melander
I dag är det ett år sedan den misstänkte serieskytten greps. Men frågorna och oron finns kvar i Malmö.
I fjor uppmanade polisen invånarna i Malmö, speciellt de med utländsk bakgrund, att vara försiktiga.

Trelleborgs Allehanda - 26 apr 13 kl. 11:20

Blåsta på premiären: "En skam för rugbyn"

Foto: Claes Nyberg
På lördag var det tänkt att Pingvin skulle spela allsvensk premiär på Pilevallen. Men Malmö har, bara tre dagar före allsvenskans start, dragit sig ur serien.? En skam för rugbyn, säger Pingvins tränare Tomasi Tamanivalu.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 1 timme sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 2 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 3 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 3 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 3 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 4 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 7 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.

DI - 7 timmar sedan

Rederiets vd: ”Blivit en storpolitisk fråga”

Fartyget Stena Imperio har hamnat mitt i en internationell storpolitisk konflikt. ”Vi har inga indikationer på att vi skulle haft någon incident med en fiskebåt, och vi har varit på internationellt vatten”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till Di..

DI - 8 timmar sedan

Produktionen vid Libyens största oljefält stängs efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.