DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 23:45

DI - 12 jul 19 kl. 08:10

Lägre nettouthyrning för Castellum – men bättring från första kvartaletFastighetsbolaget Castellums nettouthyrning uppgick till 11 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019, en nedgång från 80 miljoner under motsvarande kvartal året före. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Castellum, Castellums

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lägre, nettouthyrningför , Castellummen , bättringfrån första kvartalet
BT - 28 sep 17 kl. 06:00

Blygsam klättring för Mark: ”Vi borde ligga högre upp med vårt läge”

Det blev en liten klättring för Mark i den nya rankningen av näringslivsklimatet. – Det finns förutsättningar att ligga betydligt högre upp med vårt geografiska läge. En utbyggnad av länsväg 156 är väldigt viktig för tillväxten i Mark, säger Anne Ludvigson, en av medlemmarna i det nybildade näringslivsrådet.

BT - 31 aug 14 kl. 16:04

Viss förbättring i skolsiffrorna

223, 212, 195 och 204. Det är Marks placeringar i Lärarförbundets ranking de senaste fyra åren. Samtidigt går niondeklassarna i kommunen ut med allt högre betyg.

News55 - 13 dec 16 kl. 15:23

Kvinnors inkomster fortfarande betydligt lägre än mäns

Kvinnor tjänar fortfarande betydligt mindre än vad män gör, även om det har skett en positiv utveckling de senaste åren. Medianinkomsten för kvinnor var 76 procent av männens 2015, jämfört med för tjugo år sedan då den var 71 procent. – Det har blivit en liten förbättring, men den är inte jättestor, säger Lena Bernhardtz, jämställdhetsstatistiker på Statistiska centralbyrån (SCB), till Nyhetsbyrån Siren.

Barometern - 09 maj 14 kl. 08:49

Pisahaveri på högre nivå

Blir högskolan platsen för ­Sveriges nästa Pisahaveri? Det varslade nyligen de båda namnkunniga professorerna Bo Rothstein och Mats Alvesson för i en debattartikel. ”En viktig fråga är hur vi framöver skall kunna undvika en likartad genomklappning för de svenska universiteten och ­högskolorna”, skrev de bland annat.

Barometern - 09 maj 14 kl. 08:49

Pisahaveri på högre nivå

Blir högskolan platsen för ­Sveriges nästa Pisahaveri? Det varslade nyligen de båda namnkunniga professorerna Bo Rothstein och Mats Alvesson för i en debattartikel. ”En viktig fråga är hur vi framöver skall kunna undvika en likartad genomklappning för de svenska universiteten och ­högskolorna”, skrev de bland annat.

Alingsås tidning - 23 okt 13 kl. 08:28

Skövdes stjärnvärvning tror på bättring 

HANDBOLL: Skövdes värvningar har hittills inte lyft IFK Skövde till några högre höjder. Men en av dom, hemvändande Kristian Svensson, 32, tror på snar bättring för skaraborgarna..

DN - 13 apr 15 kl. 14:21

”Nattarbetsmiljön är i akut behov av förbättring”

Vår arbetsmiljö är i akut behov av förbättring. Detta görs inte genom "flexibel bemanning" eller ”tekniska hjälpmedel” utan just genom nya, högre krav, skriver Jenny Härold Blomqvist i svar till Socialstyrelsen och fem pensionärsorganisationer (7/4)..

SmålandsPosten - 23 mar 16 kl. 15:37

Klättring med Växjöseger

Lena Svensson och Idrottshuset jobbar för att få till en större och högre klättervägg. Att intresset för klättring är stort visade Smålandscupen i Växjö..

YLE - 08 aug 16 kl. 07:08

Olidligt hett på flyktingförläggning i Vanda - ingen förbättring på flera månader

Problemet har funnits sedan början av sommaren. Invånarna har lidit av hetta och dålig luft länge. I juni bytte Auramo flyktingförläggning i Vanda ut sina fönster mot sådana som inte går att öppna.

Barometern - 27 sep 18 kl. 08:47

Trendbrott: Högre andel gymnasiebehöriga

Närmare 93 000 niondeklassare, motsvarande 84,4 procent, lämnade grundskolan i våras med behörighet till gymnasieskolan. Det är en förbättring sedan föregående läsår, då andelen var 82,5 procent behöriga, enligt Skolverket. "Det är en välkommen förbättring.

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 1 timme sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 1 timme sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 2 timmar sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 2 timmar sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

DI - 3 timmar sedan

Stenafartyg misstänks ha tillfångatagits av Iran

Brittiskflaggade olje/kemtankern Stena Impero, tillhörande Stena Bulk, misstänks ha beslagtagits av iranska styrkor, rapporterar flera nyhetskällor. Stena kan vare sig bekräfta eller dementera vad som hänt i nuläget. ”Vi undersöker saken och skickar ut den information vi har så fort vi kan”, säger Charlie Ridgeway på Stenas krishanterare MTI i London..

DI - 4 timmar sedan

Amazon anställer Trump-supporter som molnlobbyist

Amazons molntjänstföretag AWS har nyligen anställt Jeff Miller som lobbyist, som samtidigt jobbar som insamlingsledare åt Donald Trump. Det rapporterar CNBC. .

DI - 4 timmar sedan

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

DI - 4 timmar sedan

Loomis vd: Borde inte ha tagit de här kunderna

Loomis arbete mot penningtvätt brast i den danska valutaväxlingsverksamheten enligt flera utredningar.  Enligt vd Patrik Andersson var det varningssignaler om högriskkunder som fick bolaget att lägga ned verksamheten förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.