DI > Ekonomi

Wednesday, 24 July, 11:25

DI - 12 jul 19 kl. 07:48

C-Rad tecknar avtal med Elekta för NordamerikaC-Rad, verksamt inom strålbehandling, har tecknat ett försäljnings- och distributionsavtal med Elekta för den nordamerikanska och mexikanska marknaden. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rad, Elekta, Nordamerika

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C-Rad, tecknar, avtalmed , Elektaför , Nordamerika
DI - 11 okt 18 kl. 15:09

C-Rad tecknar avtal i Österrike värt 4,9 miljoner

C-Rad har tecknat ett avtal med österrikiska Medaustron värt 4,9 miljoner. Aktien steg något på beskedet..

Dagens PS - 22 dec 17 kl. 07:14

Facebook tecknar avtal med Universal Music

Facebook har tecknat ett avtal med skivjätten Universal Music. Det innebär att hemgjorda klipp på Facebook och Instagram med Universal-låtar i bakgrunden framöver kommer att tillåtas, skriver Recode. Tidigare har användare fått en uppmaning om att ta ned klippen när det förekommit Universal-musik.

Jönköpingsnytt - 28 apr 11 kl. 17:00

Jönköpingsföretag tecknar avtal med Coop

Jönköpingsföretaget ITAB tecknar avtal med Coop Butiker och Stormarknader(CBS). Avtalet innebär leverans av ett självutcheckningssystem till deras affärer..

Jönköpingsnytt - 28 apr 11 kl. 17:00

Itab tecknar avtal med Coop

Jönköpingsföretaget ITAB tecknar avtal med Coop Butiker och Stormarknader(CBS). Avtalet innebär leverans av ett självutcheckningssystem till deras affärer..

E24 - 04 maj 11 kl. 10:03

Cryptzone tecknar avtal med Apple

Firsth North-noterade Cryptzone tecknar avtal med it-jätten Apple. Bolaget kan nu erbjuda sin Appgate-lösning till kunder med Iphones och Ipads..

Dalarnas tidningar - 25 sep 13 kl. 06:31

Borlänge tecknar avtal om ensamkommande barn

Borlänge kommun tecknar avtal om att ta emot ensamkommande flyktingbarn. Om boendet ska drivas i kommunal regi är fortfarande oklart..

DI - 12 mar 15 kl. 10:03

BTS tecknar avtal värt 23 miljoner

BTS Group tecknar avtal med ett petrokemibolag om ett program som väntas kunna levereras under 2015..

DI - 05 dec 16 kl. 07:41

Net Ent tecknar avtal i Mexiko

Net Ent tecknar avtal med Codere om att distribuera onlinespel på den reglerade kasinomarknaden i Mexiko. Codere är sedan tidigare kund hos Net Ent..

DI - 13 nov 17 kl. 08:00

Aros Bostad tecknar avtal om att förvärva tre fastigheter i Täby

Aros Bostadsutveckling AB (”Aros Bostad” eller ”Bolaget”) tecknar avtal om att förvärva tre fastigheter vid Hägernäs i Täby. Fastigheterna förvärvas med avsikt att utveckla bostäder med en total beräknad area om 20 000 kvm ljus BTA. Planbesked har lämnats av Täby kommun och planarbetet avses påbörjas 2020..

DI - 15 nov 17 kl. 13:30

Sergel Kredittjänster tecknar avtal med Tele2

Sergel Kredittjänster AB tecknar avtal med Tele2 Sverige AB om att hantera deras inkassoärenden. Avtalsperioden är fem år med ett kontraktsvärde om cirka 80 mkr. Tele2 Sverige blir i och med affären en av Sergels största kunder.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Fordonsjätten: Uppgifter om vinstras stämmer

Den japanska tidningen Nikkeis uppgifter om att fordonstillverkaren Nissan Motors rörelseresultat ska falla 90 procent under räkenskapsårets första kvartal är i stort sett riktiga (broadly accurate). .

DI - 15 minuter sedan

Vitrolifes ordförande tankar aktier för närmare 1 miljon

Vitrolifes ordförande Jón Sigurdsson köpte den 19 juli 5.400 aktier i medicinteknikbolaget för drygt 0,9 miljoner kronor..

DI - 15 minuter sedan

Stena Bulks vd: ”Kaptenen ringde oss”

Rederiet Stena Bulk har fått kontakt med besättningen på det svenskägda Stena Impero som går under brittisk flagg. ”Det var kaptenen ombord som ringde oss. Han berättade att de är vid god fysisk hälsa, men självklart är de under press”, säger Stena Bulks vd Erik Hånell till TT..

DI - 15 minuter sedan

UBS sänker Nordea till neutral efter kursnedgång

UBS sänker rekommendationen för storbanken Nordea från köp till neutral och skruvar ner riktkursen till 65 kronor, från tidigare 79 kronor..

DI - 30 minuter sedan

Räntor och valutor: Dystra inköpschefsindex inför ECB-besked

Dollarn handlas något starkare mot euro och svagare mot yen under onsdagsförmiddagen. Räntor handlas ned över Europa efter dystert PMI utfall och inför morgondagens räntebesked från Europeiska centralbanken.   .

DI - 30 minuter sedan

Dagens stjärnsmäll riskerar att bara vara början

Det kändes nästan som att läsa vinstvarning. Andra kvartalet blev blodigt för Kindred och aktiens ras på onsdagsförmiddagen är det näst värsta i bolagets historia..

DI - 45 minuter sedan

Analytiker: Gruvförvärv i fokus inför Lundin Minings kvartalsrapport

Gruvbolaget Lundin Mining antas ha haft ett framgångsrikt andra kvartal, sett till hur produktionen har löpt. .

DI - 1 timme sedan

Nedåt på börsen – tobaksjätte och nischbank i botten

Stockholmsbörsen inledde onsdagens handel med en mindre nedgång, tyngd av bland annat Swedish Match och storbankerna. Svaga tyska makrodata stärkte inte börshumöret. Skanska steg efter sin halvårsrapport, medan Kindred rasade brant efter sin.

DI - 1 timme sedan

Lannebo Fonder flaggar upp i Midsona

Lannebo Fonder har utökat sitt innehav i Midsona till 6,2 procent av kapitalet och 5,6 procent av rösterna i hälsovårdsföretaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Ett steg i rätt riktning efter smällarna

Skanska presenterade en godkänd halvårsrapport på morgonen. Visserligen bidrar engångsposter positivt men det var ändå ett steg framåt att återupprätta förtroendet för byggjätten efter fjolårets alla nedskrivningar och utdelningssänkning..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.