Jönköpingsnytt > Nyheter

Thursday, 18 July, 11:07

Jönköpingsnytt - 12 jul 19 kl. 07:27

Sex från Spartans till landslagetTidigare i veckan offentliggjorde förbundskapten Christian Forsman truppen som ska försvara de svenska färgerna under EM i England senare i sommar. Inte mindre än sex spelare från Jönköping Spartans finns med i truppen som möter värdlandet Storbritannien 12 augusti på South Leeds Stadium i Leeds.
.
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Spartans, Christian Forsman, EM, England, Jönköping Spartans, Storbritannien, South Leeds Stadium, Leeds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sexfrån , Spartanstill , landslaget
Jmini.se - 30 aug 16 kl. 17:29

Spartans-spelare till landslaget

Tidigare i somras stod det klart att Jönköping Spartans damlags headcoach Fredrik Bengtsson tog plats i det svenska damlandslagets ledarstab. Till höstens matcher kommer Spartans även representeras av en spelare i den blågula dressen. Klubbens .....

Jönköpingsnytt - 10 jul 17 kl. 17:48

Nio från Spartans till landslaget

Hela nio spelare från Jönköping Spartans har blivit uttagna i landslaget. En av dem, Mathilda Törnebladh, har dessutom blivit utsedd till årets defensive linjespelare..

Jmini.se - 15 jul 16 kl. 13:59

Ny Spartans-succé – coachen till landslaget

I förra veckan fick han ta emot pris som årets coach i damligan. Nu har Jönköping Spartans coach Fredrik Bengtsson fått ännu ett erkännande.  Bengtsson har utsetts till ny coach med fokus på defensiven för det svenska damlandslaget i amerikansk .....

Jönköpingsnytt - 30 sep 18 kl. 21:53

Hon debuterar i landslaget

Spartans 180 centimeter långa quarterback, Mallory Fraiche, är klar för spel med det svenska landslaget i amerikansk fotboll som den 6 oktober åker till Helsingfors för spel mot det finska landslaget i den årliga Finnkampen.
.

Jmini.se - 03 mar 16 kl. 06:00

Jönköping Spartans flyttar till Rosenlunds IP

Det är nu helt klart att Jönköping Spartans kommer att lämna Rocksjövallen som hemmaplan och istället flytta in på Rosenlunds IP. Anledningen är helt enkelt den ökade tillväxten i föreningen som gör att Spartans har vuxit ur Rocksjövallen och be.....

Jmini.se - 20 aug 16 kl. 21:59

Tuff premiär för Spartans – föll i Örebro

Den amerikanska fotbollssäsongen har sparkats i gång. Jönköping Spartans U19 spelade på lördagen säsongspremiär borta mot Örebro Black Knights. Och det började bra för Jönköpingslaget.

Jönköpingsnytt - 21 nov 16 kl. 14:48

Lämnar Spartans för högsta ligan

Marcus Jonsson som den gångna säsongen spelade running back i Spartans U19 är klar för Stockholm Mean Machines herrlag som spelar i Superserien, den högsta ligan i Sverige. Jonsson har varit med från början i Spartans sedan klubben grundades 2013..

Jönköpingsnytt - 29 apr 18 kl. 18:48

Första segern för Spartans

På lördagen spelade Spartans damer mot Göteborg Marvels på Rosenlunds IP. Det var Spartans tredje match i Superserien. Jönköpingslaget kom till spel med förluster i de två inledande matcherna mot Örebro Black Knights och Carlstad Crusaders.

YLE - 25 sep 13 kl. 21:00

Koivukangas: Let's talk about sex

Två matcher med nytt spelsystem har renderat fyra gjorda mål och sex kvalpoäng. Inledningen för Andreé Jeglertz "nya" landslag har varit så gott som perfekt. När Andreé Jeglertz sneglade på det inför säsongen 2013-2014 spikade VM-kvalprogrammet tänkte han säkerligen att nio poäng under hösten skulle vara den perfekta julklappen.

Jmini.se - 25 mar 16 kl. 08:50

Jönköping Spartans väljer damerna först

  Jönköping Spartans Amerikansk Fotboll är först i landet med att på seniorsidan starta ett damlag före man startar ett herrlag.-"Detta är något helt unikt i sin sak och självklart något som vi är stolta över, säger Fredrik Bengtsson, Head Coach.....

Fler nyheter från Jönköpingsnytt

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Brist slår hårt mot de äldre

Nästan hälften av Sveriges kommuner rapporterar brist på särskilt boende för äldre. I dag är det 78 kommuner som helt saknar seniorbostäder. Detta kan skapa flera problem i framåt.

Jönköpingsnytt - 1 timme sedan

Vägrade betala - slog sönder taxin

En taxichaufför fick under natten mot torsdagen sin bil sönderslagen efter att ha släppt av en passagerare i Barnarp.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Missade semi – med halvt poäng

JSS simhoppare Emma Gullstrand missade semifinal på tremeterssvikten under VM i Sydkorea – med minsta möjliga marginal.
.

Jönköpingsnytt - 2 timmar sedan

Vägarbete i city – risk för köer

Kommunen kommer att genomföra ett vägarbete i centrala Jönköping med start den 29 juli. De berörda gatorna kommer växelvis att stängas av för all trafik under två veckor, vilket medför risk för köer.
.

Jönköpingsnytt - 3 timmar sedan

SM-guld till Jönköpingskanotister

Kanot-SM:s mest intensiva dag med explosiva 200 meterlopp kantades av många bra lopp och nya medaljer till Vätterbygdens kanotister.
.

Jönköpingsnytt - 5 timmar sedan

Nöjesminuten - detta händer i helgen!

Fest på OPA eller VR-utställning i Vaggeryd? Eller varför inte både? Häng med i Nöjesminuten för se vad som händer i helgen!

Jönköpingsnytt - 4 timmar sedan

Förslaget: Förskolor kan få jourverksamhet

Politikerna håller just nu på att titta på hur man ska kunna effektivisera verksamheten i Jönköpings kommuns förskolor. En del som kan påverkas är öppettiderna. Föräldrar som har barn med omsorg tidiga morgnar, vid jul/nyår och på sommaren kan komma att påverkas.

Jönköpingsnytt - 13 timmar sedan

Bildspel från nya sommarsatsningen

Ikväll var det premiär för det som kallas för Sommaronsdagar. Under fyra onsdagar arrangeras det gratisaktiviteter i Jönköping. Först ut var en spelning på Kaffebönans bakgård.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

HFF på spelarjakt - ny målvakt på ingång

Husqvarna FF ser över truppen inför vad som kan komma att bli en spännande höstsäsong. Nu rapporterar Helsingborgs Dagblad att HFF gjort klart med en ny målvakt.
.

Jönköpingsnytt - 14 timmar sedan

Patient skadad vid operation

Region Jönköpings län anmäler nu en händelse enligt lex Maria efter att en patient skadades under en operation. Patienten fick inga bestående men av skadan, men har behov av livslång medicinering.
.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.