DI > Ekonomi

Wednesday, 17 July, 04:21

DI - 12 jul 19 kl. 07:35

Elisa upprepar prognoser för Ebitda och omsättning 2019Den finländska teleoperatören Elisa upprepar sin prognos om att intäkter och jämförbart ebitda-resultat under 2019 kommer att vara på samma nivå eller en något högre nivå jämfört med 2018..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ebitda, Elisa

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elisa, upprepar, prognoserför , Ebitdaoch , omsättning, 2019
DI - 26 apr 19 kl. 08:04

Astra Zeneca slår förväntningar – upprepar prognoser

Astra Zeneca slår analytikernas prognoser i årets första kvartal. Läkemedelsjätten upprepar också sina prognoser för helåret 2019..

VA - 11 apr 11 kl. 15:47

SAS upprepar prognoser för 2011

11 april SAS upprepar sina prognoser för innevarande år där bolaget spår ett positivt resultat för helåret 2011 och ett negativt resultat för det första kvartalet. Det sade SAS vd Richard Gustafson under sitt tal vid måndagens årsstämma. Direkt   Publicerad 15:47 av:  Länka hit Kommentera .

Affärsvärlden - 25 sep 13 kl. 10:17

Saab upprepar prognoser

Försvarskoncernen Saab upprepar sina prognoser från halvårsrapporten angående tillväxt och lönsamhet..

Affärsvärlden - 10 jun 15 kl. 12:47

Opec upprepar prognoser

Oljekartellen Opec upprepar sina prognoser för den globala efterfrågan och det globala utbudet på olja avseende 2014 och 2015..

DI - 02 aug 16 kl. 13:18

Pfizer upprepar prognoser

Det amerikanska läkemedelsbolaget Pfizer upprepar sina prognoser om intäkter på 51–53 miljarder dollar och en justerad vinst per aktie på 2:38 till 2:48 dollar för helåret 2016.Det framgår av bolagets rapport för det andra kvartalet..

DI - 24 jul 18 kl. 07:49

Sanoma upprepar prognoser för helåret

Det finländska mediebolaget Sanoma står fast vid sina prognoser för helåret 2018. Bolaget upprepar att nettoomsättningen 2018, justerat för strukturella förändringar, kommer att bli något lägre än 2017 års nivå. .

DI - 25 apr 19 kl. 05:50

Lundin mining upprepar prognoser

Gruvbolaget Lundin Mining upprepar sina prognoser för produktion, kassaflödespåverkande kostnader och investeringar (capex) för 2019..

Affärsvärlden - 06 nov 18 kl. 08:43

Zalando under förväntan - upprepar prognoser

Den Kinnevikdelägda nätmodehandlaren Zalando omsatte 1.200 miljoner euro under årets tredje kvartal, motsvarande en försäljningstillväxt på 11,7 procent. Det är lägre än analytikernas prognoser..

DI - 21 okt 11 kl. 07:46

Elisa ökar vinsten

Den finländska teleoperatören Elisa redovisar ett ebitda-resultat på 135 miljoner kronor för det tredje kvartalet 2011 (127). Väntat var enligt SME Direkts prognossammanställning ett ebitda-resultat om 130 miljoner..

Affärsvärlden - 16 jul 14 kl. 07:43

Elisa når inte riktigt förväntningarna

Den finska mobiloperatören Elisa redovisar ett ebitda-resultat på 127 miljoner euro (122) för det andra kvartalet 2014..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

50 år sedan första månsteget – så firas årsdagen i Stockholm

Det var den 20 juli 1969 som människan för första gången landade på månen. Den 20:e varje månad i år har Vänföreningen Christer Fuglesang Space Center anordnat publika aktiviteter kring observatoriet, som ett slags nedräkning till den stora dagen. ”När vi satte igång var det väl inte så stort, men vid tredje tillfället, i mars, kom det 1 500 personer..

DI - 5 timmar sedan

Hon uppges ta över von der Leyens post

Annegret Kramp-Karrenbauer, Angela Merkels efterträdare på partiledarposten i tyska CDU, kommer att ta över som försvarsminister efter Ursula von der Leyen, enligt källuppgifter till Reuters..

DI - 6 timmar sedan

Facebooks kryptovaluta hårt kritiserat i senaten

Facebooks planerade kryptovaluta Libra kritiserades hårt av senatens bankutskott i ett förhör under tisdagen..

DI - 6 timmar sedan

Husqvarnas vd optimistisk – trots kursraset

Husqvarnas aktie rasade efter sin halvårsrapport. Försäljningen av robotgräsklippare växte inte i andra kvartalet, vilket var en stor missräkning. ”Vi är fortsatt optimistiska till den långsiktiga tillväxten för robotgräsklippare”, säger vd:n Kai Wärn..

DI - 6 timmar sedan

Dämpad avslutning på amerikanska börserna

Efter att ha öppnat försiktigt dämpades entusiasmen än mer på de amerikanska börserna inför stängning. Blue Apron, som sysslar med hemleverans av mat, rusade efter att ha tecknat avtal med köttsubtitutbolaget Beyond Meat..

DI - 7 timmar sedan

Börsens gamar kretsar över skogen

Bergvikaffären har ännu inte fått skogsaktiernas gröna guld att glimra. Nedgångsspekulanterna har dock inte dragit åt skogen, utan Billerud Korsnäs aktie fortsätter att vara en av Stockholmsbörsens mest blankade - i sällskap med andra i sektorn..

DI - 7 timmar sedan

UBS: Inget börsrally att vänta även om Fed sänker

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve kommer mycket sannolikt att sänka räntan i slutet av juli, men något jätterally på börsen är inte att vänta, enligt UBS investeringschef Mark Haefele, skriver Marketwatch..

DI - 8 timmar sedan

Sällsynt maktkamp på högsta nivå

Motsättningarna i Sandviks styrelse, som Di kan avslöja inför bolagets halvårsrapport, är ur flera aspekter högintressant. .

DI - 8 timmar sedan

Tungviktarna laddar för strid – gräl om notering i Sandviks styrelse

Sandviks styrelse är splittrad i den viktiga frågan om den anrika stålverksamheten ska bli ett eget börsbolag.  Styrelsemedlemmar med nära koppling till huvudägaren Fredrik Lundberg är tveksamma, enligt källor, och i andra ringhörnan står ordförande Johan Molin och vd Björn Rosengren. ”Det kan bli en kabinettsfråga för Johan Molin”, säger en uppgiftslämnare..

DI - 8 timmar sedan

Feds Robert Kaplan: Motiverat med en ”blygsam, taktisk räntesänkning”

Fed-chefen i Dallas, Robert Kaplan, har sällat sig till skaran Fed-ledamöter som vill se en räntesänkning i juli..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.