Dagens Medicin > Nyheter

Sunday, 21 July, 20:57

Dagens Medicin - 12 jul 19 kl. 07:00

”Nu rustar vi vården för kommande värmeböljor”Region Stockholm är beredd att ta ledartröjan och visa vägen och bygga en vårdinfrastruktur som är bättre rustad för de klimatförändringar som vi vet kommer, skriver två miljöpartister..
Läs mer på Dagens Medicin
Läs mer om:
Stockholm

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu rustarvi , vårdenför , kommande, värmeböljor

Fler nyheter från Dagens Medicin

Dagens Medicin - I förrgår: 14:00

Linköping vill ”lägga in” patienter på akuten

Det ansträngda läget vid Universitetssjukhuset i Linköping gör att ledningen nu ser över möjligheten att ”lägga in” patienter på akuten. De ska sedan rondas av sjukhusets bakjourer. .

Dagens Medicin - I förrgår: 10:58

Sverige drivande i ebolafrågan

Sverige har drivit på för att få omvärlden att agera kraftfullare i Kongo-Kinshasa. Sida följer det pågående ebolautbrottet noga och är redo att öka insatsen vid behov..

Dagens Medicin - I förrgår: 07:52

Cancerpatient fick vänta sex år på operation

En patient i Västerbotten fick vänta i över sex år på operation på grund av dubbla vårdmissar, rapporterar SVT Nyheter Västerbotten..

Dagens Medicin - I förrgår: 07:00

”Jag kan inte stå tyst när svensk cancervård kallas ovärdig”

Det är svårt att förstå varför cancervården nu används av Moderaterna som slagträ i sjukvårdsdebatten, skriver socialminister Lena Hallengren (S) i en replik..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 12:44

Arbetsterapeut spar pengar i vårdplanering

I Eslöv har kommunen sparat mycket pengar sedan arbetsterapeut och biståndshandläggare började att arbeta tätt ihop. Bara i år rör det sig om närmare 700 000 kronor när invånare fått träning i att klara sig själv i stället för hemtjänst..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 10:51

Kvinna förfalskade yrkeslegitimation

En kvinna i 30-årsåldern anmäls till polisen för att hon använt en förfalskad yrkeslegitimation på Hallands sjukhus Halmstad, rapporterar Hallandsposten..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 08:10

WHO: Ebolautbrott ett internationellt nödläge

Världshälsoorganisationen, WHO, klassar ebolautbrottet i Kongo-Kinshasa som ett internationellt nödläge. ”Det är dags för världen att uppmärksamma och fördubbla våra ansträngningar”, säger WHO-chefen Tedros Adhanom Ghebreyesus i ett uttalande..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 07:50

Tarmbakterie spreds på Danderyds sjukhus

Resistenta tarmbakterier har spritt sig till flera patienter vid Danderyds sjukhus. Orsaken är dålig hygien på sjukhuset..

Dagens Medicin - 18 jul 19 kl. 07:00

”Allt kan inte diagnostiseras med AI”

Allmänläkare som inte lärt sig möta det outtalade i patienters berättelser kanske ser roboten som en lättnad, skriver Olle Hellström, pensionerad allmänläkare..

Dagens Medicin - 17 jul 19 kl. 11:21

JO: Psykakuten på Östra sjukhuset är för liten

Lokalerna är ljusa och fräscha men verksamheten underdimensionerad i förhållande till uppdraget. Nu vill JO uppmärksamma SKL på problemen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.