DI > Ekonomi

Saturday, 20 July, 20:35

DI - 12 jul 19 kl. 07:05

Pandox stärker resultatet i andra kvartaletHotellfastighetsbolaget Pandox redovisar ett rörelseresultat om 868 miljoner kronor i andra kvartalet, vilket kan jamföras med 794 Mkr i motsvarande kvartal i fjol..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pandox, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pandox, stärker, resultateti andra kvartalet
Helsingborgs Dagblad - 09 dec 16 kl. 08:21

Pandox stärker kassan

Hotellbolaget Pandox tar in en miljard kronor i en riktad nyemission, för att finansiera nya förvärv. Nyemissionen har tecknats av utvalda svenska och internationella investerare. "Skälet till avvikelsen från aktieägarnas företrädesrätt är att på ett ti.

SvD - 09 dec 16 kl. 08:29

Pandox stärker kassan

Hotellbolaget Pandox tar in en miljard kronor i en riktad nyemission, för att finansiera nya förvärv. Nyemissionen har tecknats av utvalda svenska och internationella investerare..

UNT - 09 dec 16 kl. 08:21

Pandox stärker kassan

Hotellbolaget Pandox tar in en miljard kronor i en riktad nyemission, för att finansiera nya förvärv..

TA - 09 dec 16 kl. 08:21

Pandox stärker kassan

Hotellbolaget Pandox tar in en miljard kronor i en riktad nyemission, för att finansiera nya förvärv. Nyemissionen har tecknats av utvalda svenska och internationella investerare.(TT).

Kristianstadsbladet - 09 dec 16 kl. 08:21

Pandox stärker kassan

Hotellbolaget Pandox tar in en miljard kronor i en riktad nyemission, för att finansiera nya förvärv. Nyemissionen har tecknats av utvalda svenska och internationella investerare.(TT).

GöteborgsPosten - 09 dec 16 kl. 08:21

Pandox stärker kassan

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Bra rapport från Pandox

Pandox förbättrar resultatet under första kvartalet och ökar sin operatörsverksamhet i Norden..

Realtid - 30 nov 99 kl. 00:00

Pandox viktigaste marknad tyngd av Brysseldåd

Pandox förbättrar resultatet under första kvartalet och ökar sin operatörsverksamhet i Norden. Men bolagets viktigaste marknad har blivit den svagaste efter terrordåden i Bryssel..

PrivataAffärer - 12 jul 19 kl. 15:52

Triss i fastigheter avslutade rapportflod

Fastighetsbolaget Corems intäkter uppgick till 270 miljoner kronor i det andra kvartalet 2019 (238). Driftöverskottet blev 208 miljoner kronor (188) och förvaltningsresultatet uppgick till 117 miljoner (101). De orealiserade värdeförändringarna på fastigheter summerade till 596 miljoner (61), medan värdeförändringarna på derivat var -41 miljoner kronor (-9).

PrivataAffärer - 18 jan 19 kl. 09:48

Dags för rapportperioden – här är alla datum

Nu på måndag vecka 4 är det dags för en tungviktare i form av Sandvik. Tisdagen är blank i rapportkalendern medan onsdagen bjuder på ett fastighetsbolag i form av Castellum. Investmentbolaget Investor rapporterar på onsdagen medan fredagen innebär rapporter från både Telia, Ericsson och Öresund för att nämna några.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

DI - 30 minuter sedan

Barnen ratar rymdjobb – vill hellre bli youtuber

I helgen är det 50 år sedan månlandningen. Men dagens barn drömmer inte om att bli astronauter i första hand. Fler vill hellre bli youtubers, enligt en undersökning som Lego gjort..

DI - 1 timme sedan

Han besvarade Neil Armstrongs anrop från månen 1969

Lördagen 20 juli är det 50 år sedan den första månlandningen. En prestation som har blivit en symbol för mänsklighetens styrka, framgång och nyskapande.  Men varför har ingen återvänt sedan 1972?

DI - 2 timmar sedan

Kafékedjan växer med vinstlöfte – utmanar jättarna

Gasellföretaget Mocca Deli i Eskilstuna siktar på att växa till 20–25 restauranger i Sverige. Det ska ske genom att två tre nya franchisetagare per år garanteras en nettovinstmarginal på 15 procent..

DI - 3 timmar sedan

Protester mot våld och för Kina i Hongkong

Tusentals demonstranter samlades på lördagen i Hongkong till stöd för polisen och den kommunistiska fastlandsregeringen. Det var övervägande äldre deltagare som, tillsammans med familjer, viftade med kinesiska flaggor och höll upp röda paraplyer och banderoller..

DI - 4 timmar sedan

Magplask för sommarland – en fjärdedel av besökarna borta

Den blöta inledningen på juli blev ett magplask för landets nöjesparker och vattenland. Värst går det för Skara sommarland som tappat en fjärdedel av sina besökare jämfört med i fjol..

DI - 4 timmar sedan

Volvo Cars återkallar en halv miljon bilar

Volvo återkallar drygt en halv miljon bilar globalt, varav 86.000 i Sverige. Orsaken är en felaktig motorkomponent som i värsta fall kan leda till att bilen börjar brinna..

DI - 4 timmar sedan

Oljefält i Libyen stängt efter incident

Produktionen vid Libyens största oljefält, al-Sharara, är sedan i fredags stoppad efter att en ventil av någon anledning oväntat stängts..

DI - 5 timmar sedan

Tågproblemen fortsätter hela helgen

Ersättningsbuss, eller en omväg med lokaltåget. Tågtrasslet till och från Skåne fortsätter hela helgen, och tusentals resenärer berörs varje dag..

DI - 8 timmar sedan

Trenden med “helivandring” delar fjällvärlden

ADOLFSTRÖM. Fjällvandring är en allt populärare semestertrend i Sverige och i dess spår har fenomenet ”helivandring” - att kombinera helikoptertur och vandring - vuxit.  Samtidigt delar helikopterturismen de svenska fjällen när affärsmöjligheter ställs mot tystnad och ostörd natur.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.