DN > Inrikes

Tuesday, 16 July, 06:21

DN - 12 jul 19 kl. 07:01

Fransk minister anklagas för lägenhetsmygel och lyxmiddagarPARIS. Frankrikes miljöminister François de Rugy är hårt ansatt, sedan mediesajten Mediapart avslöjat att han hyr en subventionerad lägenhet trots att hans inkomst ligger långt över den tillåtna maxgränsen. Han uppges också ha anordnat lyxmiddagar på skattebetalarnas bekostnad..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Paris, François, Rugy, Mediapart

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fransk, minister, anklagasför , lägenhetsmygeloch , lyxmiddagar
UNT - 22 mar 14 kl. 07:00

Kommunchef anklagas för lägenhetsmygel

Uppsala kommun har polisanmält en tidigare chef för otillåtna lägenhetsaffärer.- Jag har inte gjort något fel, säger den före detta kommunchefen..

Fler nyheter från DN

DN - 45 minuter sedan

FN-rapport: Hungern ökar i världen

Över 820 miljoner människor i världen går hungriga. Det visar en ny rapport från FN:s livsmedels- och jordbruksorganisation FAO. Under tio år gick världshungern ned, men den positiva trenden har vänt.

DN - 8 timmar sedan

Hundratals hedrade offren: ”Olyckan delar tiden i ett före och efter”

Under måndagskvällen samlades umeborna i den fullsatta kyrkan för att hedra minnet av de två kvinnor och sju män som dog i flygkraschen i söndags. .

DN - 9 timmar sedan

Jamåhonleva, avsnitt 24 av 57

De drack ur det som fanns i glasen. Och det var fortfarande skönt i bröstet. Men Grens fyllde inte på igen.

DN - 9 timmar sedan

Pastor förde ebolasmittan till miljonstaden Goma

Ebolautbrottet i östra Kongo har nu nått mångmiljonstaden Goma på gränsen till Rwanda, efter att en pastor tagit med sig smittan på en bussfärd söderut. Enligt kongolesiska myndigheter har samtliga resenärer på bussen vaccinerats, men fallet visar ett akut behov av att trappa upp ansträngningarna mot vad som beskrivits som ”det svåraste ebolautbrottet” någonsin att hantera. .

DN - 11 timmar sedan

Hundratals mänskliga robotar samlas på museum i Stockholm – ”Luftar det existentiella”

Varför skapar vi robotar som liknar oss? Och kan tekniken bli så avancerad att gränsen helt suddas ut? Tekniska museet har bjudit in den internationella utställningen ”Robots” för att utforska de existentiella frågorna.

DN - 12 timmar sedan

Piloten Mats Johansson följde olycksplanet: ”De fick klartecken, sen blev allt tyst”

Mats Johansson hade lyft från Umeå flygplats bra minuter efter olycksplanet. En stund senare hörde han hur hopparna fick tillstånd att hoppa. – Sedan blev allt tyst och jag fick besked från tornet att börja söka efter ett plan som havererat.

DN - 15 timmar sedan

De finns där för att stötta: ”Ovisshet är det värsta”

Nio människors bortgång lämnar många sörjande. Bara de närmast anhöriga uppgick till 50–75 personer när det första stödcentrumet öppnades upp på Umeå flygplats två timmar efter olyckan..

DN - 15 timmar sedan

WHO: Vart tionde barn går miste om livräddande vaccin

Konflikter och fattigdom men också vaccinmotstånd leder till att uppskattningsvis 20 miljoner barn världen över inte vaccineras mot smittsamma sjukdomar som mässling och kikhosta, enligt nya siffror från WHO och Unicef..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.