DI > Ekonomi

Sunday, 21 July, 13:03

DI - 12 jul 19 kl. 07:02

Bättre resultat och räntenetto än väntat från SEBStorbanken SEB rapporterar ett rörelseresultat på 6.103 miljoner kronor för årets andra kvartal, över analytikernas snittprognos på 5.640 Mkr men något under fjolårets 6.220 Mkr..
Läs mer på DI
Läs mer om:
SEB, Mkr

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättre resultatoch , räntenetto, än, väntatfrån , SEB
PrivataAffärer - 07 feb 18 kl. 07:16

Handelsbankens resultat sämre än väntat - men utdelningen överraskar

Handelsbanken redovisar ett resultat som var klart lägre än väntat. Men räntenetto och provisionsnetto låg över prognoserna och utdelningen överraskade klart på uppsidan....

DI - 16 jul 19 kl. 14:21

Bättre resultat men sämre räntenetto än väntat från Wells Fargo

Den amerikanska storbanken Wells Fargo rapporterar ett bättre resultat än väntat. Räntenettot minskade dock jämfört med fjolåret och kom in något under förväntan..

DI - 17 jul 19 kl. 06:47

Något lägre resultat och räntenetto än väntat från Handelsbanken

Handelsbanken redovisade ett rörelseresultat på 5.350 miljoner kronor under det andra kvartalet 2019. Analytikerna hade i snitt väntat sig ett rörelseresultat på 5.

Dagens PS - 25 jan 18 kl. 07:05

Nordeas vinst minskar oväntat mycket

Nordea Bank redovisar lägre resultat än väntat i fjärde kvartalet. Bolagets totala intäkter uppgick till 2 228 miljoner euro (2 610), att jämföra med Bloomberg analytikerkonsensus som låg på 2 387 miljoner euro. Räntenetto uppgick till 1 109 miljoner euro (1 209), väntat 1 154 miljoner euro.

Dagens PS - 18 jul 19 kl. 07:09

Nordea sämre än väntat: ”Inte tillfredsställande”

Nordea Banks vinst har inkommit sämre än väntat. Rörelseresultatet var 5,2 procent lägre än vad marknaden förväntat sig. Storbanken skall se över sina mål och Nordea-chefen uppger att det behövs ytterligare åtgärder för att stärka resultatet.

DI - 27 okt 16 kl. 07:44

DNB:s räntenetto – lägre än väntat

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 5.209 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet. Väntat var 5.

PrivataAffärer - 06 feb 18 kl. 07:05

Bättre än väntat för Swedbank - men utdelningen sänks

Swedbank levererar en rapport som var bättre än väntat både när det gäller resultat, provisionsnetto och räntenetto. Men utdelningen sänks....

Realtid - 16 jul 15 kl. 09:30

Swebank backar som förväntat

Krympande intäkter och resultat men stabilt räntenetto..

DI - 22 okt 15 kl. 07:50

DNB: Räntenetto högre än resultatet

Den norska banken DNB redovisar ett resultat före skatt på 8.514 miljoner norska kronor för det tredje kvartalet. Väntat var 8.

SvD - 26 okt 16 kl. 07:03

Nordea gör bättre resultat än väntat

Nordeas räntenetto 1 176 miljoner kronor, i linje med väntade 1 189 miljoner kronor. Rörelseresultatet för tredje kvartalet blev 1 148 miljoner kronor, mot väntade 1 071 miljoner kronor..

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Rekordfå inskrivna på Arbetsförmedlingen

Antalet inskrivna på Arbetsförmedlingens arbetsmarknadsutbildning och stöd och matchning har inte varit så låga sedan verksamheternas begynnelse. Samtidigt använder myndigheten inte upp de resurser som finns att tillgå från M/KD-budgeten. .

DI - 2 timmar sedan

Nya protester i Hongkong – stora avspärrningar

Polisen i Hongkong har spärrat av stora delar av staden då nya protester har tagit fart. Tusentals demonstranter har samlats för att tåga genom ett stort affärsområde i stadens centrala delar..

DI - 2 timmar sedan

Iran: Besättningsmännen på Stena Impero är vid god hälsa

Iran uppger att besättningsmännen på det beslagtagna fartyget Stena Impero är vid god vigör. Men än syns ingen lösning på konflikten, som trappat upp spänningarna i Persiska viken..

DI - 3 timmar sedan

50 år efter månfärden – svenska bolag ska hjälpa Nasa till Mars

I helgen är det 50 år sedan Neil Armstrong tog de första stegen på månen. När rymdvärlden nu planerar att sätta människan på nästa himlakropp – Mars – är flera svenska företag inblandade. ”Jag tror att vi kan vara på Mars på 2030-talet”, säger Mia Caderas på OHB Sweden som just nu samarbetar med Nasa och Esa..

DI - 4 timmar sedan

Storbritannien vänder sig till FN – anklagar Iran

Storbritannien säger i ett brev till FN:s säkerhetsråd att Iran bröt mot gällande lagar när ett brittiskflaggat fartyg beslagtogs..

DI - 4 timmar sedan

Karriärcoachen: Så lyckas du med karriärbytet

Har semestern fått dig att omvärdera ditt jobb? Om tanken på att gå tillbaka till samma arbetsplats efter ledigheten inte lockar gäller det att lägga upp en strategi. Karriärcoachen Viveka Andersson ger konkreta råd om hur du bäst kommer vidare i karriären, och använder semestern till att ta första steget..

DI - 15 timmar sedan

Succéskådisen om nya rollen i filmen Quick: ”Hittepå-figur”

Dramatenskådespelaren Jonas Karlsson spelar framlidne Hannes Råstam, vars grävande journalistik ledde till Thomas Quicks frikännande, i den nya långfilmen Quick.   Därefter står Godot, en musikalfilm och regidebut på tur..

DI - 15 timmar sedan

Elbolag kritiseras för dålig prisinformation

Konsumentverket har granskat 13 elbolags hemsidor. Samtliga kritiseras för otydlig prisinformation – och nu kräver myndigheten åtgärder, skriver Dagens Nyheter..

DI - 16 timmar sedan

Swedish Open-basen om fasan i Norge

Veckans resenär är Christer Hult, turneringschef för Swedish Open.  .

DI - 17 timmar sedan

Fed-chef går emot marknaden – vill inte sänka räntan

Den amerikanska centralbanken väntas sänka styrräntan i slutet av juli. Men beslutsfattarna är inte överens. Bostons Fed-chef Eric Rosengren vill avvakta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.