Expressen > Opinion

Wednesday, 24 July, 08:25

Expressen - 12 jul 19 kl. 06:45

Sluta stämpla unga som hjärntvättade, AftonbladetAftonbladets ledarsida anklagar unga för att vara indoktrinerade nyliberaler. I stället verket borde man lyssna på deras analyser av arbetsmarknaden. .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sluta, stämpla, ungasom , hjärntvättade, Aftonbladet
Barometern - 30 maj 14 kl. 07:11

Dags att skapa ett mer solidariskt samhälle

Vi ska leva i ett demokratiskt, jämlikt samhälle. Det har de flesta partier på sitt program. Tyvärr är sanningen för det mesta det motsatta.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Han lyckades fly från IS: "De är muslimernas största fiende"

Terrorsekten Islamiska Staten trycks på många håll tillbaka i Mellanöstern, efter att snabbt ha vunnit mycket land de senaste åren. Sen förra sommaren kontrollerar de Iraks näst största stad Mosul, som ligger i landets norra del nära gränsen till Turkiet och Syrien. Få rapporter om vad som försiggår inne i Mosul når ut till övriga världen, och endast människor som har flytt förtrycket vågar berätta.

Dagens PS - 27 sep 18 kl. 11:13

Fackets metoder chockar expert

”En sådan här smutskastning har jag faktiskt inte sett tidigare”, säger kommunikationsproffset Rebecca Weidmo Uvell till Dagens PS. Rebecca Weidmo Uvell reagerar med förvåning på fackförbundet Säljarnas Riksförbunds angrepp på den privata säljskolan Arndt`s Sales Academy, som funnits i sex år och erbjuder unga gratis säljutbildning med praktik. ”Givetvis är ett fackförbunds roll att bevaka sina medlemmars intressen, men det är skillnad på att använda sin mediaplattform att först göra ner ett bolag i en ‘granskning’ och sedan företräda motståndare till bolaget i en rättsprocess.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Låt inte EU:s plastskräck stoppa knattefotbollen

Förslaget till nya EU-regler för plast kan innebära att konstgräsplaner förbjuds 2022. Det vore illa för fotbollen och folkhälsan, och än värre för miljön.  .

Expressen - 14 timmar sedan

Sverige bör hjälpa Boris Johnson i Hormuzsundet

Det ligger i Sveriges intresse att ställa upp med en amfibietrupp för att hålla handelsflödena öppna..

Expressen - Igår: 07:30

Stå upp mot Kinas fula maffiametoder

Den kinesiska ledningen använder maffiametoder – bokstavligt talat – för att slå ned demonstrationerna i Hongkong. EU måste ge sitt oreserverade stöd till demokratirörelsen..

Expressen - Igår: 17:55

54 vårdare på ett halvår - det är ren misshandel

Fallet med den vanvårdade 90-åringen i Östergötland visar att ensamma demenssjuka inte ska vara inom hemtjänsten. .

Expressen - I förrgår: 08:00

Kom till skott med att skärpa knivlagen

I april i fjol sa justitieminister Morgan Johansson (S) att knivlagen ska skärpas. I torsdags sa han det igen. Dags för verkstad nu av regeringen Löfven..

Expressen - I förrgår: 19:30

Staten förfaller utan välbetalda akademiker

Det goda samhället behöver en effektiv stat. Då måste vi ha råd att bemanna den med bra folk..

Expressen - 21 jul 19 kl. 06:45

Svensken semestrar dyrare till liten nytta

Den svaga kronan drabbar svensken såväl i butik som på utlandssemester. Det och att inte heller de företag som säljer till utlandet hyllar valutaläget måste Löfven ta på allvar..

Expressen - 20 jul 19 kl. 19:00

I lata ledarskribenters outhärdliga ekokammare

Måste debatten fördummas bara för att det är sommar?.

Expressen - 20 jul 19 kl. 07:55

Norge är ett avskräckande exempel, Annie Lööf

Annie Lööf hämtar idéer för landsbygdspolitik i Norge. Men trots att norska staten strösslar skattemedel över småkommunerna fortsätter de krympa. .

Expressen - 19 jul 19 kl. 19:30

Svenska skräckscenarier med nya EU-ledaren

Högerpolitikern Ursula von der Leyen fick lova en hel del för att bli vald till EU-kommissionsordförande.Några av hennes löften lär göra livet surt för svenska politiker..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.