SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 17 July, 19:25

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 06:32

Advokat Thomas Magnusson missade att överklaga dom – får ingen ny chansFörsvarsadvokat Thomas Magnusson missade att överklaga tingsrättens fyraåriga fängelsestraff för huvudmannen i tandvårdshärvan i Växjö – det blir ingen ny chans. Advokatens vädjan om återställande av försutten tid har avslagits av Göta hovrätt..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Thomas Magnusson, Växjö, Göta

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Advokat, Thomas, Magnusson, missadeatt , överklaga, domfår ingen , ny chans
SmålandsPosten - 13 jun 19 kl. 19:32

Advokat Thomas Magnusson missade överklaga domen

Advokat Thomas Magnussons uppdrag var att överklaga huvudmannens fyraåriga fängelsedom i tandvårdsmålet. Men något överklagande kom aldrig till Växjö tingsrätt. – Det är en katastrof, säger den 42-årige huvudmannen..

Barometern - 13 jun 19 kl. 19:38

Advokat Thomas Magnusson missade överklaga domen

Advokat Thomas Magnussons uppdrag var att överklaga huvudmannens fyraåriga fängelsedom i tandvårdsmålet. Men något överklagande kom aldrig till Växjö tingsrätt. – Det är en katastrof, säger den 42-årige huvudmannen..

SmålandsPosten - 14 maj 19 kl. 18:34

Advokat Thomas Magnusson sänker kravet med över 50 000

Nu sänker advokat Thomas Magnusson sitt krav på ersättning. ”Jag har slarvat i samband med upprättandet av min räkning och uppmärksammats på detta”, skriver han till Växjö tingsrätt. Men Thomas Magnusson dubbeldebiterar fortfarande..

Barometern - 07 aug 17 kl. 05:50

Ett misstag gjorde Thomas Magnusson till advokat

Han sökte ekonomutbildning men skrev i fel kod. Numera är Thomas Magnusson en av landets mest kända brottmåladvokater, men hans bakgrund skiljer sig från de flesta av hans kolleger..

Barometern - 30 maj 17 kl. 17:55

LIVE–TV: Thomas Magnusson om att Linna släpps fri

Kalmaradvokaten Thomas Magnusson har under flera års tid jobbat ideellt för att få till en resning. Och i dag släpptes Kaj Linna, som dömdes till livstids fängelse för rånmordet i Kalamark, fri i väntan på domen i hovrätten. Thomas Magnusson väntas anlända till Kalmar Öland Airport klockan 19.

SmålandsPosten - 03 dec 15 kl. 14:20

Thomas Magnusson ordförande för Cogeca

I våras hamnade han med knapp majoritet utanför LRF:s förbundsstyrelse efter en valstrid. Nu blir Thomas Magnusson ordförande för Cogeca, den europeiska organisationen för lantbrukskooperativa företag..

Expressen - 27 dec 11 kl. 08:48

Advokat Thomas Olsson: Jag är besviken

Martin Schibbye och Johan Persson dömdes i dag till elva års fängelse i Etiopien. Fängeslestraffet var kortare än många befarat - men advokat Thomas Olsson är besviken. .

SmålandsPosten - 14 jun 19 kl. 06:40

Advokat Magnusson faxade – men tingsrätten har ingen fax

Advokat Thomas Magnusson hävdar att han faxat huvudmannens överklagande till Växjö tingsrätt. Nu undrar advokaten om domstolens fax varit ur funktion. – Vi har ingen fax längre.

Barometern - 14 jun 19 kl. 10:45

Advokat Magnusson faxade – men tingsrätten saknar fax

Advokat Thomas Magnusson hävdar att han faxat huvudmannens överklagande till Växjö tingsrätt. Nu undrar advokaten om domstolens fax varit ur funktion. – Vi har ingen fax längre.

NSD - 15 maj 17 kl. 16:01

Linnas advokat sågar ny bevisning

Kaj Linnas advokat Thomas Magnusson sågar åklagarens nya bevisning..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 10 minuter sedan

Johan Östberg: trädexperten från Linneryd

Linnerydbördige Johan Östberg har alltid varit intresserad av det gröna utanför klassrummet. I dag är han trädkonsult och docent vid Sveriges lantbruksuniversitet i Alnarp. – Jag är otålig, vilket är ganska konstigt att jobba med träd då, säger Johan Östberg..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Trafikolycka på riksväg 25 - flera fordon inblandade

Enligt ett larm som inkom vid 18.49 ska det ha inträffat en trafikolycka mellan två personbilar på riksväg 25 vid Strömbergshyttan i Lessebo kommun..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Andreas Ljunggren fortsätter i Tingsryd

Målvakten Andreas Ljunggren förlänger sitt avtal med Tingsryds AIF. 23-åringen har haft Nelson Garden Arena som hemmaborg under de två senaste säsongerna. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fängelse: Tidigare skolanställd döms för barnvåldtäkter

En man i 30-årsåldern döms till tolv års fängelse för tre fall av grov våldtäkt mot barn och en lång rad andra sexualbrott. Mannen arbetade på en skola i Västerbotten där han tog kontakt med de barn som han utsatte för övergrepp..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Trädskogens bryggeri lägger ned

Trädskogens bryggeri avvecklar sin verksamhet. Skälet är bristande lönsamhet..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

James Keene ska få …Östers IF att börja vinna

James Keene har ett nytt tydligt uppdrag. Nyförvärvet ska få Östers IF att vinna fotbollsmatcher. – Jag jobbar alltid hårt för laget, säger 33-åringen..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Uppgifter: Öster fortsätter värva

Öster presenterade anfallaren James Keene under onsdagen. Enligt Kvällsposten är det ytterligare ett nyförvärv på gång. .

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Trafik: Ökat sug efter tåg får SJ att satsa miljarder

Ökat resande lyfter SJ:s resultat. Men den befintliga tågflottan räcker inte till för att möta den ökade efterfrågan. Just nu kan vi inte i alla lägen motsvara den efterfrågan som finns på marknaden..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Sverige: Tonåring döms för mord på skolkamrat

En tonåring har dömts till sju års fängelse efter att ha strypt en skolkamrat till döds. Efter mordet flyttade tonåringen kroppen och tog flera foton av den med sin mobiltelefon..

SmålandsPosten - 5 timmar sedan

Växjöbo får japansk utmärkelse: ”Kul att bli uppmärksammad”

Mitsuru Suzuki, före detta universitetsadjunkt vid Linnéuniversitetet, får japansk utmärkelse för sitt arbete. ”Det är kul att bli uppmärksammad för det jag gjort”, säger han. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.