SmålandsPosten > Nyheter

Saturday, 20 July, 10:29

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 06:33

Multinationellt företag utmanar kommunenSodexo har varit i Växjö och lagat skolmat tidigare. Den gången fick måltiderna betyget icke godkänt. Nu vill det multinationella företaget återvända..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Multinationellt, företag, utmanar, kommunen
DI - 14 sep 18 kl. 11:38

Frysspecialist tar order från multinationellt företag

Frysspecialisten Optifreeze har enligt ett pressmeddelande fått sin första order av bolagets produkt OptiCeptTM från ett ledande multinationellt företag inom blomsterindustrin. Ordern är ett resultat av en nyligen undertecknad avsiktsförklaring mellan bolaget och kunden. .

YLE - 06 jan 15 kl. 06:00

Rockmusikern som grundade multinationellt företag

Rune Westergård hade en dröm om att bli rockmusiker. Men företagande och intresset för teknologi tog över. Grundaren till Citec måste nypa sig i armen för att begripa sin framgångssaga.

Nerikes Allehanda - 25 sep 15 kl. 05:15

Bra med företag som tjänar pengar

Det är inte så dumt med företag som tjänar pengar. Det har bland annat lett till att Svenska kyrkan har fått in över 500 000 kronor bara i Örebro för sitt arbete bland syriska flyktingar.NA:s kampanj ”Vi bryr oss” har fått in pengar från flera olika håll.

GöteborgsPosten - 14 jan 18 kl. 12:00

Utmanar bildbanker med plattform för fotografer

Redan i tonåren hade Navid Razazi drömmen att driva ett multinationellt techföretag. I dag titulerar han sig CEO för bilddatabasen Youpic. Med över 1,8 miljoner användare står bolaget inför nästa stora steg: att bygga Youpic på blockkedjeteknik..

YLE - 03 feb 17 kl. 09:18

Cementugnen blev grogrunden för ett multinationellt gruvbolag

Då Pargas Kalkbergsaktiebolag inledde sin verksamhet i början av 1900-talet var bränd och släckt kalk först den enda produkten som man producerade. Kalkbruk var först det enda bindemedlet som fanns då man byggde större byggnadsverk av stenblock som stenhus och broar. Engelsmännen hade uppfunnit cementen i mitten av 1800-talet, men då Kalkbergsaktiebolaget grundades, fanns det ännu ingen fabrik i Finland.

Jönköpingsnytt - 19 mar 18 kl. 12:23

Jnytt avslöjar: Storföretag till Jönköping

Ett multinationellt företag kommer till Jönköping. Klockan 14.00 presenteras det vilket företag det rör sig om vid en presskonferens på Rådhuset i Jönköping.

Blekinge Läns tidning - 05 sep 14 kl. 18:30

Blekinge återerövras från multinationellt företag

DrivaEget - 23 feb 16 kl. 09:12

Småföretagare i varumärkestvist med multinationellt företag

 Allmänt  Entreprenören Ida Karlbom trodde allt var klart när hon fått sin registrering godkänd av PRV. Nu vill kamerajätten Nikon sätta stopp för hennes varumärke. Läs vidare, kommentera eller dela.

BT - 01 dec 14 kl. 14:42

Boråsföretag blir störst i Sverige

Drygt 1,2 miljarder i omsättning och 600 anställda. Nu går kontorsvarukedjan RKV i Borås samman med branschkollegan NioFem och blir störst i Sverige sett till antalet varuhus. RKV, där förkortningen utläses "rationella kontorsvaruinköp", har huvudkontor i Borås och grundades 1967.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Fortsatta störningar i tågtrafiken

Det är fortsatt stopp i tågtrafiken mellan Hör och Hässleholm enligt Trafikverket. Något som påverkar trafiken under lördagen och söndagen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Trollkarlen förtrollade Tingsryd

För femte sommaren i rad bjöd trollkarlen Fredrik Karlsson på en magisk föreställning på Tingsryd Resort..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Stöld: Maskerade män stal paket som kompis beställt i felaktigt namn

Maskerade män krossade rutorna på en Icabutik på Dalbo och stal tre paket som en annan man beställt i ett felaktigt namn. Nu döms männen för stöld och anstiftan av stöld. .

SmålandsPosten - 1 timme sedan

”Jag var fyra timmar från döden”

Likblek, medvetslös och med svåra andningsproblem låg Jennie Lange på …badrumsgolvet när hennes mamma hittade henne. När hon kom till sjukhuset sade läkarna att om hon inte …hade fått hjälp hade hon varit död inom fyra timmar..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tingsryd tappar i Solcellstoppen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ikea stänger USA-fabrik

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Öppet hus i blomsterparadiset

I Annika Olssons trädgård finns fyrahundra sorters rosor. Här, bland snirkliga grusgångar, gräsplättar och broar bjuder hon in allmänheten på söndag. Det blir sextonde året i rad som hon är med i kampanjen Öppen Trädgård som tidningen Land anordnar.

SmålandsPosten - 1 timme sedan

”Gå tillbaka till att vara medioker var inte lätt”

Simon Svensson levde sitt drömliv. Han var proffs i datorspelet Heroes of the storm och tjänade stora pengar. Helt plötsligt lades spelets proffsliga ned och nu är hans framtid oviss..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Vera Vitali om sin uppväxt

Vera Vitali, just nu aktuell som rollen Lisa i SVT:s ”Bonusfamiljen” ska prata om hur det är att växa upp i en värld med starka kontraster - och hur det påverkat henne. .

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Öster behöver vända trista hemmatrenden

På söndag väntar ny Östermatch på Myresjöhus Arena. Statistiken pekar på ytterligare en match utan tre poäng. Christian Järdler är fast besluten om att vända den trista hemmatrenden..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.