DI > Ekonomi

Thursday, 18 July, 04:42

DI - 12 jul 19 kl. 06:36

Japans industriproduktion i maj revideras nedJapans industriproduktion steg 2,0 procent i maj jämfört med månaden före och sjönk 2,1 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av definitiv statistik. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Japans, industriproduktioni , maj, revideras, ned
SvD - 14 jul 14 kl. 06:46

Japans industriproduktion steg i maj

Japans industriproduktion steg med 0,7 procent i maj jämfört med månaden före och ökade med 1,0 procent jämfört med samma månad året före..

DI - 13 jul 16 kl. 06:45

Japans industriproduktion sjönk i maj

Japans industriproduktion sjönk med 2,6 procent i maj jämfört med månaden före och sjönk med 0,4 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av definitiv statistik, skriver Bloomberg News..

DI - 29 jun 18 kl. 05:42

Japans industriproduktion sjönk under maj

Japans industriproduktion sjönk 0,2 procent i maj jämfört med månaden före och ökade med 4,2 procent jämfört med samma månad året före..

DI - 13 jul 18 kl. 06:33

Japans industriproduktion sjönk i maj

Japans industriproduktion sjönk 0,2 procent i maj jämfört med månaden före och steg 4,2 procent jämfört med samma månad året före. Det framgår av definitiv statistik, rapporterar Reuters. .

DI - 28 jun 19 kl. 06:55

Japans industriproduktion ökar mer än väntat

Japans industriproduktion steg 2,3 procent i maj jämfört med månaden före och sjönk 1,8 procent jämfört med samma månad året före..

DI - 28 feb 11 kl. 06:45

Japans industriproduktion ökar mindre än väntat

Japans industriproduktion steg med 2,4 procent i januari jämfört med månaden före och ökade med 4,7 procent jämfört med samma månad året före.Det framgår av preliminär statistik..

DI - 30 mar 11 kl. 06:35

Japans industriproduktion saktar in

Japans industriproduktion steg med 0,4 procent i februari jämfört med månaden före och ökade med 2,8 procent jämfört med samma månad året före.Det framgår av preliminär statistik..

DI - 30 sep 11 kl. 06:57

Japans industriproduktion lägre än väntat

Japans industriproduktion steg med 0,8 procent i augusti jämfört med månaden före och ökade med 0,6 procent jämfört med samma månad året före..

DI - 14 dec 11 kl. 06:49

Uppåt för Japans industriproduktion

Japans industriproduktion steg med 2,2 procent i oktober jämfört med månaden före och ökade med 0,1 procent jämfört med samma månad året före..

Affärsvärlden - 28 feb 13 kl. 07:24

Japans industriproduktion svagare än väntat

Japans industriproduktion steg i januari jämfört med månaden innan. Men siffrorna hamnar under analytikernas förväntningar..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Ebays resultat per aktie högre än väntat – höjer helårsprognosen

Auktionsbjässen Ebay redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var högre än väntat och bolaget skruvar upp helårsprognosen. .

DI - 6 timmar sedan

USA avbryter militärt samarbete med Turkiet

USA gör verklighet av hotet om att avbryta samarbetet med Turkiet kring det toppmoderna amerikanska smygarflygplanet F-35. En rad turkiska företag som tillverkar delar och komponenter till planen stoppas nu av USA. Turkiets planer att köpa omkring 100 F-35 stoppas också, meddelar försvarshögkvarteret Pentagon..

DI - 6 timmar sedan

Grisuppfödning och fastigheter – bredden stärker Broby Gård

Kyckling- och grisuppfödning, åkerbruk åt sig själva och andra, biffkor, jakt, entreprenadrörelse och fastigheter – verksamhetsgrenarna är många på Broby Gård utanför Nyköping. ”Man ska inte gräva ned sig i detaljer”, beskriver Kjell Ericson sin metod att hantera de många benen..

DI - 6 timmar sedan

Alcoa levererar bättre kvartalsresultat än väntat

Den amerikanska aluminiumproducenten Alcoa redovisar ett justerat resultat per aktie på -0,01 dollar för det andra kvartalet 2019..

DI - 6 timmar sedan

IBM ökar vinsten i andra kvartalet

It-jätten IBM redovisar en vinst på 3,17 dollar per aktie, högre än förväntade 3,07 dollar i andra kvartalet..

DI - 6 timmar sedan

Netflix redovisar högre vinst per aktie än väntat

Netflix gjorde en vinst på 60 cent per aktie i andra kvartalet, att jämföra med förväntnignarna på 56 cent, rapporterar CNBC..

DI - 6 timmar sedan

Quiapeg Pharmaceuticals genomför riktad emission på 15 Mkr

Quiapeg Pharmaceuticals har beslutat att genomföra en riktad nyemission av aktier om cirka 3 miljoner kronor, samt en riktad konvertibelemission om cirka 12 miljoner kronor..

DI - 6 timmar sedan

Handelsoro dämpar riskaptiten på Wall Street

De ledande börserna i New York gick mot en stängning på negativt territorium på onsdagskvällen. Fortsatt fokus på Donald Trumps tullskrammel mot Kina och bolagens kvartalsrapporter lyckades inte lyfta börshumöret..

DI - 7 timmar sedan

Fler och fler vill resa med SJ – dubblar resultatet

SJ redovisar ett rörelseresultat på 258 miljoner kronor i andra kvartalet, upp från 113 miljoner i samma kvartal året innan. Omsättningen ökade från 1.997 miljoner kronor till 2.

DI - 7 timmar sedan

Chockläge när Tesla rapporterar

En kursrusning på 40 procent för elbilstillverkaren Tesla har trissat upp förväntningarna på halvårsrapporten. Men det finns faktiskt ändå goda förutsättningar för rapporten att slå förväntningarna. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.