SR > Nyheter

Monday, 22 July, 09:49

SR - 12 jul 19 kl. 06:31

Vita huset backar om medborgarskapsfrågaI USA backar Vita Huset från sitt försök att få med en omtvistad fråga om medborgarskap i nästa års folkräkning. President Trump säger att federala myndigheter ska samla in uppgifterna på andra sätt..
Läs mer på SR
Läs mer om:
USA, Vita Huset, Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vita, huset, backarom , medborgarskapsfråga
Expressen - 20 nov 18 kl. 01:09

Vita huset backar om Jim Acosta

Efter en het ordväxling med Donald Trump drog Vita huset in CNN:s reporter Jim Acostas presspass.Kanalen svarade med en stämning – och nu backar Trumps stab, som dock utfärdar en rad nya regler som reportrar måste hålla sig till..

GöteborgsPosten - 19 nov 18 kl. 22:42

Vita huset backar – CNN-reporter får jobba

CNN:s reporter Jim Acosta får tillbaka sin permanenta pressackreditering till Vita huset. Men han måste följa de nya reglerna för presskonferenser, meddelar Vita huset..

UNT - 19 nov 18 kl. 22:41

Vita huset backar – CNN-reporter får jobba

CNN:s reporter Jim Acosta får tillbaka sin permanenta pressackreditering till Vita huset..

SR - 20 nov 18 kl. 07:36

Vita huset backar – journalist tillåts komma tillbaka

Det amerikanska tv-bolaget CNN:s politiske reporter Jim Acosta har nu fått tillbaka sin pressackreditering till Vita huset..

GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 20:09

Vita huset pudlar men inte Trump

Vita huset kommer inte upprepa påståenden om att brittiska agenter på den tidigare presidenten Barack Obamas uppdrag skulle ha spionerat på Donald Trump under fjolårets presidentvalskampanj. Vita huset backar nu och ber i princip britterna om ursäkt – men Trump backar inte om att han blivit avlyssnad..

DI - 17 mar 17 kl. 20:28

Vita huset pudlar men inte Trump

Vita huset kommer inte upprepa påståenden om att brittiska agenter på den tidigare presidenten Barack Obamas uppdrag skulle ha spionerat på Donald Trump under fjolårets presidentvalskampanj. Vita huset backar nu och ber i princip britterna om ursäkt — men Trump backar inte om att han blivit avlyssnad..

GöteborgsPosten - 17 mar 17 kl. 17:21

Vita huset pudlar om brittisk spioninblandning

Vita huset kommer inte att upprepa påståenden om att brittiska agenter på den tidigare presidenten Barack Obamas uppdrag skulle ha spionerat på Donald Trump under förra årets presidentvalskampanj. Vita huset backar nu och ber i princip britterna om ursäkt..

DI - 17 mar 17 kl. 17:44

Vita huset pudlar om brittisk spioninblandning

Vita huset kommer inte att upprepa påståenden om att brittiska agenter på den tidigare presidenten Barack Obamas uppdrag skulle ha spionerat på Donald Trump under förra årets presidentvalskampanj. Vita huset backar nu och ber i princip britterna om ursäkt..

Västerbottens Folkblad - 11 mar 16 kl. 19:23

Vita huset backar om Cameronkritik

USA:s president Barack Obama menade inte att kritisera den brittiske premiärministern David Cameron angående dennes Libyenpolitik. Det bedyrar Vita hus-talesmannen Josh Earnest apropå en intervju som tidskriften The Atlantic gjort med presidenten och som orsakat viss uppståndelse eftersom han där verkar kritisera sina allierade, bland andra Cameron. — Det finns utrymme för kritik, eftersom jag […].

Dagens PS - 1 timme sedan

Vita huset kallar till Huawei-möte

Vita huset ekonomiska rådgivare Larry Kudlow har ett möte med chefer för amerikanska halvledartillverkare och mjukvarubolag för att diskutera förbudet mot den kinesiska telekomjätten Huawei. Det rapporterar Reuters och hänvisar till källor. Flera stora bolag som Intel och Qualcomm skall vara inbjudna.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Inga flickor födda på tre månader

Myndigheterna i Indien oroas över att det i 132 byar i den norra delen av landet inte fötts en enda flicka under en tremånadersperiod..

SR - 30 minuter sedan

Zelenskijs parti störst

I parlamentsvalet i Ukraina igår blev den nye presidenten Volodymyr Zelenskijs parti, Folkets tjänare, största partiet med över 40 procent av rösterna..

SR - 45 minuter sedan

Iran: Vi har avslöjat nätverk av CIA-spioner

Från Iran rapporteras att underrättelsetjänsten har avslöjat ett nätverk av amerikanska CIA-spioner och att 17 personer har gripits.Några av dem ska ha dömts till döden..

SR - 1 timme sedan

Israel river palestinska bostäder

Israel har under måndagsmorgonen börjat riva palestinska bostäder i utkanten av Jerusalem, rapporterar flera nyhetsbyråer..

SR - 1 timme sedan

Migrantströmmen till USA minskar

Migrantströmmen från Centralamerika in i USA över den gemensamma gränsen minskar uppger Mexikos utrikesminister Marcelo Ebrard..

SR - 3 timmar sedan

Krismöte om brittisk tanker

I Storbritannien har premiärminister Theresa May kallat till ett möte med regeringens krisgrupp senare under måndagen..

SR - 3 timmar sedan

Tårgas mot demonstranter i Hongkong

Spänningarna och motsättningarna mellan olika grupper har ökat i Hongkong de senaste dagarna. Söndagens demonstration, med hundratusentals deltagare, slutade med att polisen använde tårgas och gummikulor för att skingra en grupp unga aktivister som blockerat delar av innerstan. Samtidigt attackerades människor av okända män – något får många i Hongkong att frukta att triaderna, Hongkongs ökända brottssyndikat, börjat lägga sig i den politiska utvecklingen..

SR - 3 timmar sedan

President Zelenskij stor vinnare i valet

Det blev den ukrainske presidentens parti Folkets tjänare som vann stort i parlamentsvalet där i går. Partiet fick enligt den första valundersökningen 44 procent och i natt tackade presidenten, den tidigare komikern Volodymyr Zelenskij för folket förtroendet.

SR - 4 timmar sedan

Svenska extremister tonar ned betydelsen av sociala medier

I en ny svensk studie säger extremister att sociala medier inte var avgörande när de valde att gå med i våldsbejakande grupperingar..

SR - 4 timmar sedan

Läkare: Mer kunskap om blodförgiftning kan rädda liv

Sjukdomen – som egentligen heter sepsis – kan likna flera andra akuta tillstånd. Om den upptäcktes snabbare skulle många liv kunna räddas, säger läkaren Ulrika Wallgren..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.