DI > Ekonomi

Friday, 19 July, 22:36

DI - 12 jul 19 kl. 06:29

Morgonkoll: Små rörelser uppåt i Asien – H&M-konkurrent lyfterAsiens ledande börser noterar mindre uppgångar på fredagsmorgonen. Kinas fastlandsbörser handlas upp inför ny statistik över landets utrikeshandel..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgonkoll, Små, rörelseruppåt i , Asien, H&M-konkurrent, lyfter
DI - 20 nov 18 kl. 06:32

Morgonkoll: Teknikfrossan sprider sig till Asien

De kinesiska börserna leder nedgången i Asien tillsammans med teknikaktierna på tisdagsmorgonen. Nissan faller i Tokyo efter anklagelserna mot bolagets styrelseordförande..

DI - 16 timmar sedan

Morgonkoll: Breda uppgångar i Asien på duvaktiga Fed-signaler

Asienbörserna handlas högre på bred front under veckans sista handelsdag. Förhoppningar om mer lättnader från Federal Reserve gasar på kurserna i regionen..

DI - 05 okt 18 kl. 06:28

Skaffa dig morgonkoll: Bred nedgång i Asien

De asiatiska börserna faller efter att New York-börsen stängt på minus. Kinesiska telknikbolag pressas i Hongkong..

DI - 12 nov 18 kl. 06:40

Morgonkoll: Viss återhämtning i Asien efter fredagens börsfall

Asienbörserna inledde måndagen på minus men har vänt upp och handlas överlag högre under veckans första handelsdag. Förra veckan avslutades i rött med breda nedgångar på regionens börser..

DI - 30 nov 18 kl. 06:32

Morgonkoll: Högre kurser i Asien inför G20-mötet

De ledande Asienbörserna handlas högre under veckans sista handelsdag, med ökande nervositet inför helgens G20-möte i Argentina. .

DI - 28 mar 19 kl. 06:40

Morgonkoll: Röda siffror i Asien – Softbank backar

Asiens börser tar rygg på Wall Street under torsdagen och handlas i negativt territorium efter att den amerikanska tioårsräntan fallit till lägsta nivån på 15 månader – en varning om recession..

DI - 02 apr 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Fortsatta uppgångar i Asien

Inköpschefsindex över förväntan i både USA och Kina lyfter indexleverantören MSCI:s bredaste Asienindex till högsta nivån på sju månader..

DI - 18 jun 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Svagt uppåt i Asien – Japan mot strömmen

Tisdagen bjöd inte på någon större dramatik på Asienbörserna som överlag bjöd på stigande kurser. Mot strömmen går Tokyobörsen där Softbank tappar 2,5 procent. .

DI - 03 jul 19 kl. 06:32

Morgonkoll: Lägre handel i Asien på nya tullhot

Asiens ledande aktiemarknader handlas lägre under onsdagens tidiga handel efter att den initiala optimismen på positiva handelssignaler från G20-mötet avtagit..

DI - 10 jul 19 kl. 06:28

Morgonkoll: Dämpad handel i Asien inför Fed-uttalande

Asiens börsmarknader präglas av en avvaktande handel på onsdagen i väntan på signaler om den amerikanska räntan från Fed-chefen Jerome Powell senare på dagen..

DI - Igår: 06:10

Morgonkoll: Lägre handel i Asien – dystra exportsiffror tynger Tokyobörsen

Asiens ledande aktiemarknader handlas lägre på torsdagen på nya uppgifter om att handelssamtalen mellan USA och Kina åter har avstannat. Tokyobörsen faller på dystra exportsiffror..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Brittiske utrikesministern om beslagtagna fartygen: ”Helt oacceptabelt”

Reaktioner på högsta politiska nivå lät inte vänta på sig efter nyheterna om de beslagtagna fartygen i Iran. ”Det här är helt oacceptabelt”, säger Storbritanniens utrikesminister Jeremy Hunt i ett uttalande..

DI - 30 minuter sedan

SSAB under hård press - ”ovanlig utveckling som överraskar”

SSAB pressades i andra kvartalet av att stålpriserna försvagades i Europa samtidigt som kostnaderna ökade på grund av rallyt i järnmalmspriset.  I det tredje kvartalet blir situationen ännu besvärligare. ”Det är en ovanlig utveckling som överraskar”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 30 minuter sedan

Lever vd upp till sina ord har SSAB goda chanser

Det svänger snabbt i stålindustrin och det senaste året har det svängt ovanligt snabbt..

DI - 45 minuter sedan

Wall Street: Börserna slutade veckan i rött

Efter att ha handlats uppåt tidigare under handelsdagen vände USA-börserna ner inför stängning. Sektorvis stärktes energibolagen på stigande oljepris, till följd av de ökade spänningarna i vattnen söder om Iran..

DI - 1 timme sedan

Ökad spänning i Hormuzsundet får oljepriset att stiga

Nyheten att Iran beslagtagit svenskägda tankern Stena Impero och möjligen även Liberiaflaggade fartyget Mesdar, fick oljepriserna att vända tvärt uppåt på kvällen, svensk tid..

DI - 1 timme sedan

Ett av de uslaste kvartalen sedan finanskrisen

Den dramatiska rapportveckan blev en kalldusch för aktieplacerare som varit höga på centralbankernas signaler om låga räntor länge och med två bra rapportperioder i ryggen. Nu fick vi i stället ett av decenniets sämsta utfall och många rejäla kursslakter..

DI - 2 timmar sedan

Stenafartyg misstänks ha tillfångatagits av Iran

Brittiskflaggade olje/kemtankern Stena Impero, tillhörande Stena Bulk, misstänks ha beslagtagits av iranska styrkor, rapporterar flera nyhetskällor. Stena kan vare sig bekräfta eller dementera vad som hänt i nuläget. ”Vi undersöker saken och skickar ut den information vi har så fort vi kan”, säger Charlie Ridgeway på Stenas krishanterare MTI i London..

DI - 3 timmar sedan

Amazon anställer Trump-supporter som molnlobbyist

Amazons molntjänstföretag AWS har nyligen anställt Jeff Miller som lobbyist, som samtidigt jobbar som insamlingsledare åt Donald Trump. Det rapporterar CNBC. .

DI - 3 timmar sedan

Larry Fink: Fler och fler pratar om att lämna Kina

Vd:n och medgrundaren till världens största kapitalförvaltare Blackrock, Larry Fink, säger i en intervju med CNBC att fler och fler företagsledare förbereder sig på att lämna Kina..

DI - 3 timmar sedan

Loomis vd: Borde inte ha tagit de här kunderna

Loomis arbete mot penningtvätt brast i den danska valutaväxlingsverksamheten enligt flera utredningar.  Enligt vd Patrik Andersson var det varningssignaler om högriskkunder som fick bolaget att lägga ned verksamheten förra året..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.