Expressen > Nöje

Wednesday, 24 July, 04:17

Expressen - 12 jul 19 kl. 06:00

Kändisdotterns livs- val – gör stor succéEfter ett framträdande på Gröna Lund hyllas hon nu på Instagram.Agneta Sjödin och Niklas Strömstedts dotter Maja Strömstedts artistkarriär tar nu fart och ingen är stoltare än föräldrarna.”Hon är så bra och jag är så stolt”, skriver Agneta Sjödin i ett inlägg på Instagram..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Gröna Lund, Instagram, Sjödin, Niklas Strömstedts, Maja Strömstedts, Agneta Sjödin

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kändisdotterns, livs, val, gör, stor, succé
YLE - 25 mar 16 kl. 09:40

Frida fick inte läsa livsåskådning

Frida Grönhage har aldrig kallat sig själv troende, ändå kunde hon inte välja livsåskådning framför religion i skolan. Orsaken till det är att alla finländare som hör till kyrkan per automatik läser religion. Jeppisbon Frida Grönhage hörde av sig till Myteriet.

Skånskan - 11 jan 17 kl. 01:00

Kärn­kraftens livs­längd kortare än många trott

ERWP.fif(1)Den fak­tiska livs­längden för de svenska kärn­kraften har på kort tid minskat från an­tagna 60 år till kortare än 45. Det skriver pro­fes­sor Len­nart Söder, KTH i Stock­holm, i tid­skriften Ny tek­nik.

Dagen - 30 mar 11 kl. 03:00

Dopet - ett val för livet

Gästkrönika Olof DjurfeldtI maj 1940 fyllde jag nio år. Någon månad senare gjorde jag mitt livs viktigaste val. Jag var i själavånda och måste få förlåtelse för sådant som gav mig dåligt samvete.

Expressen - 27 dec 13 kl. 13:27

Stefan Löfven: "Hon är mitt livs kärlek"

Han är omgiven av några av landets skarpaste politiska hjärnor, men sitt viktigaste bollplank har Stefan Löfven på hemmaplan. Utan Ulla - ingen valseger. - Hon är mitt livs kärlek.

DN - 10 sep 14 kl. 09:34

Northug berättar sitt livs historia

Petter Northug gör som Zlatan Ibrahimovic och berättar sitt livs historia i en bok. Men till skillnad från den svenska fotbollsstjärnan kommer den norske skidkungen att låta familjen vara med och berätta om bland annat vilka val de gjort på Petter Northugs väg mot skidtoppen..

Expressen - 13 jan 16 kl. 21:39

Blockaden mot fiket hävd: "Har inget val"

Baka Stenugnsbageri i Sannegården och fackförbundet Livs har under onsdagskvällen kommit överens och blockaden mot bageriet har hävts. – Det känns skönt att det är över. Men det är dubbelt.

Expressen - 06 jan 13 kl. 09:37

Northugs val - skrev själv sina bonusavtal

VAL DI FIEMME. Så vad ska få Petter Northug att motivera sig till sin livs klättring i eftermiddag? Kanske detta.

YLE - 31 maj 13 kl. 08:37

Allt fler elever väljer livsåskådningskunskap

Allt fler elever i grundskolan väljer undervisning i livsåskådningskunskap istället för den evangelisk-lutherska läran. Över 20 000 elever lär sig nu livsåskådningskunskap, vilket är en ökning med hela en femtedel sedan 2010. Det rapporterar webbsidan ET-opetus som informerar om livsåskådning.

Skånskan - 10 dec 16 kl. 01:00

Livs­me­del sär­skilt vik­tigt just i Skåne

ERWP.fif(1)I av­vak­tan på att lands­bygds­mi­nis­ter Sven-Erik Bucht (S) ska bli klar med statens utlovade livs­me­dels­stra­te­gi, som nu är snart ett år för­senad, har allt fler re­gi­oner tagit fram egna. Nu är ock­så Skånes klar och god­kändes av re­gi­on­sty­rel­sen i tors­dags.

Trelleborgs Allehanda - 02 maj 13 kl. 21:51

Livsöden ur hemliga brev

Foto: Lars Thulin
Ett undanstoppat brev. Ett gulnat fotografi. En kvarlämnad dagbok.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Det tog halva sommaren – men ”Allsång” vaknade till

En kortärmad sommarkväll och låtar av Abba, Gessle, Orup och Sven-Ingvars.Det tog halva sommaren, men till sist piggnade ”Allsång på Skansen” till..

Expressen - 6 timmar sedan

Sonens fina hyllning till Sven-Erik Magnusson

Oscar Magnusson har tagit över rollen som frontfigur i Sven-Ingvars.Bandets nya sångare valde också att hylla sin avlidna pappa Sven-Erik Magnusson när man var med i ”Allsång på Skansen” under tisdagskvällen.– Det fattas ju en person – men vi jobbar på ändå, berättade han i programmet..

Expressen - 7 timmar sedan

Playboy-modellens förvandling i hemlighet

Jessica Landon ”levde drömmen” och hängde med Playboyikonen Hugh Hefner.Men med åren blev modellen alkoholist och tappade greppet om tillvaron.Vid en tidpunkt låg hon i sin egen urin och avföring i en månad.

Expressen - 7 timmar sedan

Sanna Nielsens svar – efter fallande tittarsiffrorna: ”Inte på mina axlar”

Siffrorna har dalat sedan premiäravsnittet.”Allsång på Skansen” har nu svårt att behålla tittarna under den pågående säsongen, något som programledaren Sanna Nielsen berättar att hon inte väljer att lägga fokus på.– Tittarsiffrorna tänker jag inte på.

Expressen - 7 timmar sedan

Gyllene Tider avslutar på hemmaplan – draget efter Gessles svåra bakslag

Gyllene Tider tvingades ställa in förra veckans konserter i Ronneby och Kalmar, på grund av att frontmannen Per Gessle hade blivit sjuk.Men nu är sångaren tillbaka på banan, och under tisdagen meddelade bandet att man tänker hålla sin sista konsert på hemmaplan – i Halmstad.– Det är ju ett beslut som vi tagit sista veckan egentligen.

Expressen - 10 timmar sedan

Amerikanska showens råa skämt om ASAP Rocky – och Trump

Trevor Noah är inte rädd för att säga vad han tycker.I den amerikanska showen ”The Daily Show” drar komikern nu råa skämt om ASAP Rocky, Sverige och Donald Trump. – Om ASAP är borta så kan ni sätta Donald Trump i svenskt fängelse och så vinner vi alla på det, säger Trevor Noah i programmet..

Expressen - 11 timmar sedan

Paows livsförändring – efter infekterade bråket med Bianca

Paulina ”Paow” Danielsson och Bianca Ingrosso hamnade i luven på varandra efter meningsskiljaktigheter om en förre detta ”Paradise Hotel”-deltagare.Och nu berättar ”Paow” om att hon bestämt sig för att lägga om sitt liv – för att må bättre.”Det är dags att komma igång och jag har lovat min kompis att jag ska vara mer fit än henne om en månad”, skriver hon på Instagram Story..

Expressen - 11 timmar sedan

Nikki Aminis stora bebislycka – blivit mamma för första gången

Nikki Amini har blivit mamma, för första gången.Det meddelar ”Idol”-domaren på sina sociala medier.”Nilo kunde inte ha fått en bättre start i livet”, skriver hon på Instagram..

Expressen - 11 timmar sedan

ASAP Rockys mamma: "Låt våra pojkar gå fria"

Hör Expressen TV:s intervju med Renee Black.

Expressen - 15 timmar sedan

Beskedet till fansen: Gyllene Tider avslutar på hemmaplan

Efter inställda konserter och sjukdomsbesked meddelar nu Gyllene Tider att det blir ytterligare en spelning innan avskedsturnén tar slut.”Vi växte upp i Halmstad med omnejd och nu när vår sista utflykt börjar närma sig sitt slut så har vi insett att vi borde avrunda där vi startade”, skriver de i ett pressmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.