SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 18 July, 10:49

SmålandsPosten - 12 jul 19 kl. 06:00

Olika villkor för …olika färdsättVillkoren för den som väljer tåget jämfört med den som flyger skiljer sig väsentligt åt, vilket knappast ger incitament för mer tågresande. Det skriver Sverigedemokraterna Angelica Lundberg och Mikael Eskilandersson som anser att konsumentskyddet ska vara lika oavsett vilket av färdsätten man väljer..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Sverigedemokraterna Angelica Lundberg, Mikael Eskilandersson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Olika villkorför olika , färdsätt
Skånskan - 09 aug 16 kl. 19:22

Fabian Karlsson stannar i Rydsgårds AIF

FOTBOLL Rydsgårds AIF kommer även i höst att låna Fabian Karlsson från Trelleborgs FF. Av den planerade sommarövergången till Prespa Birlik blev det inget.– Han är med i startelvan mot Österlen, hälsar Tommy Johnsen, Raif-tränaren, inför onsdagskvällens YA-cupfinal på Borresvall i Borrby.

Skånskan - 23 maj 18 kl. 14:00

Tuffare villkor för slamhantering

ESLÖV Sydvatten bör tills vidare få fortsätta att deponera slam från vattenverket i Stehag på Rönneholms mosse, anser Eslövs kommuns miljö- och samhällsbyggnadsnämnd – som vill tidsbegränsa tillståndet och lägga till tuffare villkor.Sedan 1974 har vattenverksslam från Ringsjöverket förtjockats i dammar på Rönneholms mosse. Slamupplaget är förlagt på en utbruten torvtäkt.

DalaDemokraten - 01 mar 16 kl. 11:16

Villkor för bostadstillägg – "på begripligt dalmål"

Det skedde under Mockfjärds PRO-förenings årsmöte, som lockade ett 70-tal medlemmar till Församlingsgården..

Dalarnas tidningar - 01 mar 16 kl. 11:16

Villkor för bostadstillägg – "på begripligt dalmål"

Det skedde under Mockfjärds PRO-förenings årsmöte, som lockade ett 70-tal medlemmar till Församlingsgården..

Västerbottens Folkblad - 19 mar 17 kl. 15:03

Många olika färdsätt i Lialoppet

I 18 kilometer tävlade allt från hunddragna skidåkare till cykelåkare och skidåkare. -Alla åker på samma villkor, inga prestationskrav, säger Lisa Skoglund. I Lialoppet får du ta dig fram på vilket sätt du vill.

Helsingborgs Dagblad - 09 jul 19 kl. 21:00

Fanny Mendelssohn blommade trots usla villkor

Hanna Höglund läser Ellinor Skagegårds upprörande berättelse..

Sydsvenskan - 09 jul 19 kl. 21:00

Fanny Mendelssohn blommade trots usla villkor

Hanna Höglund läser Ellinor Skagegårds upprörande berättelse..

Skånskan - 17 jan 17 kl. 11:00

Överklagar bygglov till länsstyrelsen

Eslöv Mahults Herrgårds HVB-hem har fått godkänt bygglov av kommunen att starta verksamhet på Kristinebergs gård.
Flera boenden vill inte ha ett HVB-hem på gården och överklagar därför Miljö- och samhällsbyggnadsnämndens beslut till länsstyrelsen. ERWP.

Barometern - 02 maj 14 kl. 06:49

SD tar kamp för bönderna

”Problemet för våra svenska bönder är att djurskydd och kvalitet kostar pengar. EU tillåter andra länder att ha sämre djurskydd och lägre kvalitetskrav i produktionen av livsmedel än vad Sverige har.” Svenska bönder missgynnas i dag i konkurrensen med andra länder.

SmålandsPosten - 19 jun 13 kl. 07:31

En väl fungerande primärvård behöver fler distriktsläkare

Vi distriktsläkare är frustrerade över primärvårdens villkor, som sedan flera år innebär ständig underbemanning. Vi hinner inte ge patienterna den vård som vi ser att de behöver. Arbetsmiljön präglas alltmer av stress och allt färre läkare orkar nu arbeta heltid, skriver Distriktsläkarföreningen (DLF) i Kronoberg, genom Kai-Christian Reck, ordförande.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Pettersson vill vinna med Lakers

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Miljardsatsning: Nya regionaltåg ska rulla genom länet

Inom några år kommer nya regionaltåg rulla på sträckan mellan Göteborg och Kalmar. Det är en del av SJ:s miljardsatsning..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

”Skräckgenren är en spegel som avslöjar tidsandan”

Vad har Astrid Lindgren och Stephen King gemensamt? Det och mycket annat kommer författaren Mats Strandberg att ta upp i sitt sommarprat. .

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

IT-företag lägger ner i Växjö

För fem år sedan köpte amerikanska jättekoncernen Arrow Electronics Växjöföretaget Greentech. I slutet av september läggs verksamheten ner. Ett 20-tal medarbetare berörs..

SmålandsPosten - 3 timmar sedan

Vinstras för Nordea – ser över utdelning

Nordeas vinst rasar och avgående vd Casper von Koskull är inte nöjd. Bankledningen flaggar för att det kan bli ändrad utdelning till ägarna framöver..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Bibliotekslokalerna får ett nytt utseende

Stadsbiblioteket i Växjö renoveras under juli månad och gästerna kan vänta sig förändringar i lokalerna när det återigen öppnar 1 augusti..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Närproducerat direkt från bakluckan

I över ett år har REKO-ring Växjö samlat lokala producenter från hela Kronoberg, och lite över länsgränsen. På en parkeringsplats i Växjö har affärerna gjorts upp och kundkretsen har ständigt ökat. Stefan Ernst har varit med sen starten och gillar att han skapar ett möte med sin kund från bakluckan..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Är det verkligen 25 år sedan den dagen?

Ska vi åka till Stockholm i morgon och fira? Vi tittar på varann, syrran och jag. Det är klart vi åker sa vi båda samtidigt..

SmålandsPosten - 4 timmar sedan

Ställ er upp och skrik för att rädda liv

Den nya diabetesforskningens resultat finns med i behandlingsriktlinjerna, men det går för långsamt för riktlinjerna att slå igenom i vården. Diabetesorganisationen i Sverige anser att läkarföreningarna inom diabetes och kardiologi borde kunna driva på ännu mer och se till att all denna kunskap används i vården och behandlingen av patienter med typ 2-diabetes..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.