Sydöstran > Nyheter

Friday, 19 July, 06:50

Sydöstran - 12 jul 19 kl. 06:00

Lång handläggningstid i trädärendeEn fastighetsägare som ville ta ned två ekar på sin tomt fick vänta nästan två månader på ett svar från länsstyrelsen. Svaret blev att de får sågas ned om ägaren vidtar vissa försiktighetsåtgärder..
Läs mer på Sydöstran

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lång, handläggningstidi , trädärende
BT - 11 jul 16 kl. 13:26

IVO kritiserar handläggningen av ensamkommande barn

Inspektionen för vård och omsorg kritiserar kommunen för bristande handläggningstid i ett ärende som gäller ett ensamkommande barn. Pojken hade fått ett beslut om utredning, men det tog fyra månader innan en särskild socialsekreterare utsågs..

SmålandsPosten - 16 jan 14 kl. 07:12

Markägare kritisk mot alltför lång handläggning

Kennet Karlsson i Fagraskruv är kritisk till kommunens långa handläggningstid när det gäller hans bygglov. I september sökte han förhandsbesked för att få bygga en ny bostad på sin mark men har ännu inte fått svar. Kommunens byggnadsinspektör säger att bland annat en del ändringar har gjort att det tagit lång tid.

Nerikes Allehanda - 26 mar 15 kl. 15:44

Kriminalvården medger brister i handläggning

En intagen på Hinseberg har JO-anmält anstalten med klagan om långa handläggningstider i ett personärende. Kriminalvården medger att det i detta fall var en för lång handläggningstid..

BT - 11 aug 14 kl. 07:47

Lång väntan på licens

För många jägare anses fredagen den 16 augusti vara en av årets bästa dagar. Då startar nämligen bockjakten och årets jaktsäsong inleds. Men trots avlagd jägarexamen och inköpt vapen, kan många jägare inte delta även om de skulle vilja.

BT - 11 aug 14 kl. 07:47

Lång väntan på vapenlicens upprör: "Det är en katastrof"

I veckan börjar bockjakten, men många jägare i Västra Götaland kan inte delta. De saknar vapenlicens. – Vi har kunder som lämnade in sin ansökan i maj och som inte fått sin vapenlicens än, säger Sören Wahlberg vid Skene Järn.

Uppsalanyheter.se - 19 sep 15 kl. 05:25

Uppsalabo anmäler Migrationsverket till Justitieombudsmannen

En person boende i Uppsala har anmält Migrationsverket till Justitieombudsmannen för att man agerat för långsamt i ett ärende gällande förlängt uppehållstillstånd.En person boende i Uppsala har anmält Migrationsverket till Justitieombudsmannen för att man agerat för långsamt i ett ärende gällande förlängt uppehållstillstånd.   Ärendet gäller en kvinna som är gift med en svensk man som hon har barn tillsammans med.

Helsingborgs Dagblad - 11 dec 12 kl. 14:04

Långsam försäkringskassa kritiseras

Åtta månaders handläggningstid i ett skadeståndsärende är på tok för mycket. Nu får Försäkringskassan kritik av JO i ett ängelholmsärende..

BT - 04 jun 14 kl. 17:00

Klartecken för Attefallhusen: "Kommer inte vara enkelt"

I dag klubbades de så kallade Attefallhusen i riksdagen. Beslutet innebär bland annat att man kan bygga ett fristående hus om max 25 kvadratmeter på sin tomt, utan bygglov. Och intresse finns.

Kristianstadsbladet - 30 jul 12 kl. 09:00

Brotten får vänta på semestern

Sommartid minskas polisens bemanning med en tredjedel. Det gör att vissa anmälda brott får skjutas fram till hösten. ?

Västerbottens Folkblad - 24 sep 12 kl. 09:17

Försäkringskassan erkänner brister

I ett yttrande till Justitieombudsmannen medger Försäkringskassan att ett ärende har haft för lång handläggningstid. Det hela handlar om en MS-sjuk man från Umeå som [...].

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 45 minuter sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Sydöstran - 45 minuter sedan

Läsarbilden: Det mörka hotet närmar sig

Sydöstran - 45 minuter sedan

Boende skräms av lösspringande hundar

Boende i Jämshög oroas över lösspringande hundar. – Det har varit problem i över ett år, det känns inte tryggt, säger en kommuninvånare i en skrivelse till kommunen. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Antonio D hemkommen för festivalen

Igår hoppade han av tåget för att förgylla ännu en festivalkväll. Antonio D anlände till Karlshamn och Sydöstran mötte upp honom på tågstationen för att ta pulsen inför Östersjöfestivalen..

Sydöstran - 45 minuter sedan

17-åriga ”Loffe” lever ett fartfyllt liv

Fart, fart och fart är det som gäller för Alexander ”Loffe” Edlund. Tonåringen från Blåningsmåla är en av få blekingar som tävlar i motorsporten dragracing..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Uppladdning inför Gyllene Tider

När Gyllene Tider intar scenen på Silverbergsplan på fredagskvällen blir inför det största publikhavet någonsin i Brunnsparken. – Vi är på väg mot ett nytt publikrekord, säger Robin Åkerman, Paraply Productions.

Sydöstran - 45 minuter sedan

De vill sätta Karlskrona på klimatkartan

Nätverket Klimattorget vill i positiv anda engagera allmänheten i klimatfrågan och lyfta fram möjligheter istället för hopplöshet. .

Sydöstran - 3 timmar sedan

Fullt utvecklad villabrand i Brömsebro

Vid 02:26 larmades SOS om att ett hus brann längs E22. .

Sydöstran - 7 timmar sedan

Kvinna skuren med tillhygge

Larmet kom in vid 22:33 på torsdagskvällen..

Sydöstran - 8 timmar sedan

BILDFEST: Årets festivalparad!

Folket börjar flocka sig redan en halvtimme innan paraden ska starta. Men det är inget konstigt, för vem vill egentligen missa Östersjöfestivalens signum?.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.