Barometern > Nyheter

Wednesday, 17 July, 22:32

Barometern - 12 jul 19 kl. 06:00

Sverige behöver mer samarbete och mindre polariseringAllt för ofta blir debatten numera fördummande. Istället för att bidra med en seriös politisk diskussion om hur vi bäst löser vårt lands stora bekymmer inom välfärden så verkar allt för många politiker upptagna med att medvetet misstolka och återkommande klistra etiketter på sina politiska motståndare..
Läs mer på Barometern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sverigebehöver , mer, samarbeteoch mindre , polarisering
DN - 06 dec 14 kl. 00:05

”Mer samarbete och mindre blockpolitik är nödvändigt”


Därför blir det nyval. Sverigedemokraterna är ett nyfascistiskt enfrågeparti som vare sig respekterar människors olikheter eller Sveriges demokratiska institutioner. I den situation som partiet försatt Sverige i krävs helt nya lösningar.

BT - 05 maj 19 kl. 12:33

Start i vår för mer samarbete mellan BT och UT

Mer samarbete än konkurrens! Borås Tidning och vår systertidning Ulricehamns Tidning kommer med start i vår att börja jobba mer tillsammans..

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:36

Hallsberg öppnar upp för mer samarbete med Kumla

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Hallsberg och Kumla skrivit under på..

Nerikes Allehanda - 02 apr 15 kl. 13:35

Kumla öppnar upp för mer samarbete med Hallsberg

Mer samarbete och på sikt även planer på en gemensam nämnd. En sån avsiktsförklaring har ks-ordförandena i Kumla och Hallsberg skrivit under på..

DN - 14 jan 16 kl. 01:40

Ewa Stenberg: Instabila läget bäddar för mer samarbete

Läget i den svenska politiken är trevande och instabilt. Partiledarna frågar sig om krisen verkligen är över så att de kan höja konfliktnivån. Årets första partiledardebatt pekar mot mer samarbete, skriver DN:s politiska kommentator Ewa Stenberg..

SvD - 15 jul 16 kl. 22:00

”Mer samarbete är vägen framåt för EU”

Europa och EU-samarbetet utsätts just nu för ­stora påfrestningar. Men vägen framåt är mer samarbete, enighet och tillit. Vi tar nu fram en agenda för konkret handling bland annat när det gäller migration och klimat, skriver EU-minister Ann Linde..

Expressen - 06 feb 17 kl. 10:55

S svar till Odenberg: "Tror på mer samarbete"

Exministern Mikael Odenberg vill att M stänger dörren till Sverigedemokraterna och regerar med S i stället. Nu svarar Socialdemokraterna på exministerns förslag. – Vi Socialdemokrater tror på mer samarbete i svensk politik, inte hämmande blockpolitik, säger partisekreterare Lena Rådström Baastad, S..

DI - 12 aug 18 kl. 14:32

Jan Björklund varnar för swexit – "Europa behöver mer samarbete"

Ett svenskt utträde ur EU skulle innebära 150 000 färre jobb och högre priser, enligt Liberalerna. "Europa behöver mer samarbete i framtiden, inte mindre", säger partiledaren Jan Björklund under sitt sommartal i Göteborg..

DI - 12 okt 11 kl. 07:44

Borg: Sverige mer utsatt än andra länder

Trots relativt sunda offentliga finanser är Sverige mer utsatt än många andra länder, anser finansminister Anders Borg enligt Dagens industri..

Nyteknik - 25 jun 18 kl. 10:16

Ingenjören som tar över Vinnova – vill göra Sverige mer innovativt

Regeringen utsåg den digitala strategen Darja Isaksson till generaldirektör för Vinnova. Så här vill hon göra Sverige mer innovativt..

HBL - 12 jan 14 kl. 15:13

Niinistö vill ha mer samarbete med Sverige

Sverige och Finland är redo att utöka sitt försvarssamarbete ytterligare. Sverige har ilsknat till över ett par projekt som gått i stöpet med Norge och riktar allt mer blickarna mot Finland.Det har kommit in grus i det nordiska försvarssamarbetet.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 15 minuter sedan

Ölands egen Allsång på Skansen lockade stor publik

Under onsdagen var det sommarpremiär för allsångskvällarna i Färjestaden. Gräsplanen och kullarna runt hotell Skansen var fulla av människor på filtar och i solstolar som klappade i takt och sjöng med i de olika låtarna. Och som skrattade högt åt den oväntade jämförelsen mellan Norra Öland och Nordkorea..

Barometern - 1 timme sedan

Veteraner lockade fordonsfantaster till Krukebo

Ett stort antal veteranfordon intog under onsdagskvällen golfbanan i Krukebo. Motorbeundrare i alla åldrar hade samlats för att titta på och samtala om sitt gemensamma intresse. .

Barometern - 2 timmar sedan

800 starter – tävlingsledaren hoppades på mer:”Vi hade gärna fått in lite fler”

Färre dressyrstarter i årets Superhelg. Trots det är schemat fullspäckat inför helgen. – Det blir långa dagar men roligt kommer det att bli, säger Marina Nilsson..

Barometern - 3 timmar sedan

Drömbubblan sprack, nu rivs huset

Drömmen infriades med en egen restaurang men det skulle bli kortvarigt. Nu rivs byggnaden och familjen försöker lämna traumat bakom sig..

Barometern - 3 timmar sedan

Biodling – en hobby med sting i

Drottningen lägger uppåt 2 000 ägg per dag. Drönarna saknar gadd och har som enda uppgift att befrukta drottningen. Allt annat arbete inom bisamhället sköts av arbetsbina.

Barometern - 3 timmar sedan

Åtal: Man klippte av flickvännens hår - åtalas för misshandel

Kvinnan blev chockad när hennes pojkvän helt plötsligt klippte av en bit av hennes hår. Enligt mannen var det hela ”på skoj”, men kvinnan blev ledsen och vägrade att gå ut på flera veckor..

Barometern - 4 timmar sedan

Öl har blivit något för finsmakare

Glöm gamla pilsnergubbar. Numera dricks öl inte bara för alkoholens skull utan har även blivit något för finsmakare. Det om något stod klart när Ölets dag firades runt om i landet på onsdagen..

Barometern - 4 timmar sedan

Märta Tikkanen: "Förstår inte hur jag orkade"

Åsa Moberg, Birgitta Stenberg och Märta Tikkanen – tre vänner som länge skrev brev till varandra. Nu har Märta Tikkanen samlat ett urval av sina brev till vännerna i brevbiografin "Måste försöka skri-". Oj vad jag har hävt ur mig till Åsa och Birgitta, säger hon..

Barometern - 5 timmar sedan

Brott: 21-åring ska ha förvarat en machete i bilen

En 21-årig man åtalas på fyra punkter. Under en husrannsakan i en bil mannen färdats i ska han bland annat ha förvarat en machete. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.