YLE > Finland

Wednesday, 17 July, 16:48

YLE - 12 jul 19 kl. 05:23

Glada simskolelever trots blåsigt väder och kallt vattenTypiskt simskoleväder, skämtar simläraren Alexandra Moliis. Barnen på simskolan i Norra Vallgrund upplevt vind, vågor och kallt vatten med gott humör..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
Alexandra Moliis, Norra Vallgrund

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Glada, simskolelevertrots , blåsigt, väderoch , kallt, vatten
SN - 31 maj 15 kl. 16:44

Bildspel: Glada miner under Yngaren runt

Lite blåsigt men rejält mycket bättre väder än på lördagen var det för deltagarna i årets upplaga av Yngaren runt..

Alingsås tidning - 25 dec 15 kl. 13:35

Glada miner på promenaden

Juldagen är en dag då många väljer sofflocket. AT träffade dock några hurtbullar, som skakade av sig köttbullar och skinka, då BK Sparks traditionsenliga tipspromenad anordnades. Blåsigt.

YLE - 09 maj 15 kl. 18:05

EIF tappade segern på stopptid

Oförlåtligt sjabbel innanför straffområdet på stopptid kostade hemmalaget segern i lördagens division 1-match mellan Ekenäs IF och FC Jazz från Björneborg. Publiken vid Centrumplanen i Ekenäs fick ändå se en intressant och spännande match i soligt men blåsigt väder. Slutresultatet skrevs 1-1 (0-0).

Skånskan - 07 mar 19 kl. 05:00

Bostadssatsning försenas kraftigt

höör En slarvigt genomarbetad detaljplan. Eller en myndighet som missförstått sin roll. Om detta tvistar Höörs kommun och Trafikverket.

YA - 28 nov 13 kl. 10:18

Lions laddar för julloppis

Foto: Anette Sjöstrand
Medlemmarna i Lions laddar just nu för fullt inför årets kanske mest hektiska månad. Först ut är skyltsöndagens julloppis med tillhörande leksaksinsamling.
– Allt det här ska fraktas ner till torget.

Vimmerby Tidning - 02 maj 13 kl. 06:06

Valborg enligt tradition

Blåsigt och något kyligare väder till trots, tog sig många ut för att vara med på firandet. I både Mariannelund, Ingatorp och Hjältevad var det muntra och glada folksamlingar som applåderade till talen och sjöng med i musiken..

Skånskan - 19 nov 16 kl. 01:00

Motstånd mot resistens

ERWP.fif(0)I do­ku­men­tären ”När an­ti­bio­ti­kan slutat verka” be­rättas om hur den danska gris­nä­ringens in­tres­sen värnats på be­kost­nad av folk­häl­san. Avels­gårdarna slapp in­spek­tion, vil­ket ledde till an­ti­bio­ti­ka­re­si­stens som nu drabbar folk på båda si­dor om Öresund.

YLE - 03 maj 17 kl. 14:54

Därför freakar korna under kosläppet

Under majmånad släpps korna ut på grönbete. Här får du veta varför de beter sig så som de gör (lite galet) och vad de kan hitta på när de väl är ute. Nu är det säsong för kosläpp!

Skånskan - 13 jul 19 kl. 01:30

Kol­lek­tiv­tra­fik för Skåne fram­åt

För oss i Cen­ter­par­ti­et är det vik­tigt och na­tur­ligt att hela Skåne ska kun­na ut­vecklas. En vik­tig pus­sel­bit i detta är en kol­lek­tiv­tra­fik som binder sam­man Skåne.
Man ska kun­na ta sig till jobbet, sko­lan och fri­tids­ak­ti­vi­teter, oav­sett var man bor i Skåne.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Irak förtydligar uppgifter om utvisade finska barn - finska utrikesministeriet misstänker att det handlar om ett fall av barnkidnappning

Utrikesministeriet förtydligar tisdagens uppgifter om att barn skulle ha utvisats till Finland från Irak. I ett pressmeddelande på tisdag uppgav det irakiska utrikesministeriet att man bland annat utvisat barn av finsk härkomst..

YLE - 2 timmar sedan

Ärkebiskop Tapio Luoma: Finländarna i lägret al-Hol borde föras hem

Ärkebiskop Tapio Luoma tycker att man borde agera utifrån vad som är barnens bästa. "Barnen har inte kunnat påverka sina föräldrars val"..

YLE - 2 timmar sedan

Toroidion vill öka produktionen och behöver mer pengar - elbilsföretaget i Pojo ger ut nya aktier

Företaget Toroidion i Pojo behöver mera kapital och ger därför ut nya aktier..

YLE - 5 timmar sedan

Ett ryskt flygplan misstänks ha kränkt Finlands luftrum - försvarsminister Kaikkonen: "Vi reagerar politiskt ifall det finns behov"

Ett ryskt flygplan misstänks ha kränkt Finlands luftrum vid finska viken utanför Borgå under morgonen..

YLE - 4 timmar sedan

"Det finns en tid före och efter Talvivaara" - miljön och vinsterna är i fokus när gruvlagen ska göras om

Malmletningen blir en allt hetare fråga när efterfrågan på råvaror till batterier och ackumulatorer ökar. Vem ska få ta del av vinsterna, och hur ska kommunernas röst höras, ifall malmbrytning blir aktuellt? Frågorna hopar sig inför en reform av gruvlagen, som finns med i regeringsprogrammet och ett färskt medborgarinitiativ med över 50 000 underskrifter..

YLE - 4 timmar sedan

Hemvården i Borgå står inför nya förändringar – staden ska samarbeta med närvårdarstuderande från Prakticum

Hemvården i Borgå står inför stora förändringar. Under hösten ska man ta i bruk ett nytt optimeringssystem och inleda ett samarbete med Prakticum så att närvårdarstuderande får komma ut i arbetslivet..

YLE - 4 timmar sedan

Ny ÅA-forskning pekar på stora skillnader när det gäller vilka som röstade i årets val - Sannfinländarna kan växa ytterligare

Åbo Akademi har samlat in data om finländarnas politiska åsikter och röstning vid riksdags- och EU-valet i våras. Statsvetare hoppas också på att införa vallokalsundersökningar i kommande val..

YLE - 5 timmar sedan

Ett ryskt flygplan misstänks ha kränkt Finlands luftrum

Det ryska flygplanet misstänks ha kränkt Finlands luftrum vid finska viken utanför Borgå under morgonen..

YLE - 5 timmar sedan

Sommarliv utan sommarstuga - är det ens möjligt?

Naturen och havet tilltalar inte alla. Så visst är det möjligt att ha en trevlig sommar utan att varken besöka eller själv äga en sommarstuga. Istället kan man till exempel resa..

YLE - 6 timmar sedan

Sojaresterna i Leksvall skall bli el, värme och biogas

Sojafabriken i Leksvall i Ekenäs vill bygga ett biogasverk för att producera sin egen el, värme och biogas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.