Skånskan > Opinion

Tuesday, 23 July, 15:56

Skånskan - 12 jul 19 kl. 05:00

Ska satsa på veteranernaSvaneholm ATP deltävlingen gick till Mallorca men det påverkar inte nästa sommars ATP Champions Tour.
– Den ska utvecklas. Min strävan är att Svaneholm ska bli finalplats, säger Mårten Hedlund.Skånskan berättade på sportsidorna i onsdags att deltävlingen i ATP-turneringen inte gick till Sverige och Svaneholm.
– Jag tänkte inte så mycket när beskedet kom.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
ATP, Mallorca, ATP Champions Tour, Svaneholm, Mårten Hedlund, Sverige, Svaneholm Open, 3RS Development AB, Stuttgart, Rafael Nadal, Hedlund, ATP Champion Tour, Champions, Champion Tour, Skurup, Lars Dareberg, Wimbledon, 3RS Development

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ska satsa på veteranerna
YLE - 25 apr 14 kl. 11:42

Forskare: "Finland måste satsa mer på veteranerna"

Finland borde satsa mer pengar på att hjälpa de veteraner som har tjänstgjort i krishanteringsuppdrag under senare år - till exempel i Afghanistan. I dagens läge tar Finland inte sitt ansvar när det gäller att hjälpa de här veteranerna. Det menar Charly Salonius-Pasternak som är forskare vid Utrikespolitiska institutet.

YLE - 29 nov 14 kl. 07:00

75 år sedan Vinterkriget - veteranerna blir allt färre

På söndag har det gått 75 år sedan Vinterkriget inleddes. Samtidigt inleds den årliga insamlingen till förmån för de krigsveteraner som finns kvar. Veteranerna blir allt färre, idag finns knappt 30 tusen kvar i livet.

YLE - 02 jun 16 kl. 17:34

Ge veteranerna en lunch via Tongåvan

Hela juni månad samlar vi våra krafter för att bjuda krigsveteranerna på lunch. Antingen i deras eget hem eller på såkallade veteranbrödraluncher. Våra krigsveteraner blir äldre och äldre och i takt med det blir det svårare för dem att tillreda maten hemma.

Nya Wermlands Tidningen - 15 jun 11 kl. 21:51

Veteranerna slog tillbaka

I helgen var det juniorerna som läxade upp de ärrade veteranerna vid sprint-DM i orientering. I går kväll slog veteranerna tillbaka..

HBL - 05 dec 12 kl. 06:37

Riksdagen hedrar veteranerna

Dagens plenum i riksdagen har tillägnats krigsveteranerna. Riksdagen vill på detta sätt hedra veteranerna då Finland firar sitt 95-årsjubileum i morgon. Under plenumet behandlas två lagförslag som berör veteranerna.

YLE - 29 nov 14 kl. 07:00

Veteranerna blir allt färre

På söndag har det gått 75 år sedan Vinterkriget inleddes. Samtidigt inleds den årliga insamlingen till förmån för de krigsveteraner som finns kvar. Veteranerna blir allt färre, idag finns knappt 30 tusen kvar i livet.

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 11 kl. 10:28

Förbundet hoppas på veteranerna

Efter fyra svenska medaljer kan skidförbundet blicka framåt mot VM i Schladming om två år. Och hoppas på att veteranerna Anja Pärson och Patrik Järbyn fortsätter minst en säsong till. ?

Eurosport - 29 okt 11 kl. 21:32

Ishockey - Elitserien - Veteranerna vände mot Modo

Veteranerna Jimmie Ölvestad och Marcus Nilsson ordnade två poäng åt Djurgården borta mot Modo. Ölvestad kvitterade till 1-1 och Nilsson skickade in segerpucken med bara sekunder kvar av förlängningen..

NSD - 08 nov 11 kl. 06:00

SPF Veteranerna i träningstagen

SPF Veteranerna i Gällivare har i höst startat en ny aktivitet i Laponia fysiocenters gym på Sjöparksbadet i Gällivare..

NT - 23 jan 12 kl. 23:05

Guldbaggar till veteranerna Taube och Petrén

Veteranerna Ann Petrén och Sven-Bertil Taube kammade hem de tyngsta skådespelarpriserna på årets Guldbaggegala. Och båda överraskades av Guldbaggarna..

NSD - 21 feb 12 kl. 06:00

Årsmöte hos SPF Veteranerna

SPF Veteranerna i Gällivare har haft ett välbesökt årsmöte..

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 2 minuter sedan

Sommarkväll på Bergrenska

Höör Det är än en gång sommarkväll på Berggrenska gården med Åke Hjerpe. På torsdag klockan 19 kommer nämligen Lotte Riisholt, Skånska visor och DC-bells uppträda i det spådda soliga, varma vädret. Med kapellmästaren Robban Sjöstrand som vanligt.

Skånskan - 30 minuter sedan

Ställer krav efter flera kränkningar

Kävlinge Barn- och elevombudsmannen, BO, kräver redovisning gällande en elevs skolsituation. Eleven har blivit slagen och sparkad och har enligt BO inte skyddats tillräckligt av skolan.Det hela gäller en elev som till och från mobbats under mellanstadiet.

Skånskan - 30 minuter sedan

Många åsikter om nya bostäder vid ån

STAFFANSTORP I den nya översiktsplanen Livsoas 2039 för Staffanstorp är det den fördjupade planen för Flackarp-Höjebromölla som väckt mest känslor hittills.– Min förhoppning är att kommunerna samarbetar och lämnar rekreationsområdet i fred annars mister vi en grön lunga som en stad som Lund måste ha. Det är bra det blir protester, säger Tommy Lundtofte som joggar här ofta.

Skånskan - 30 minuter sedan

Stockas område ska leva upp igen

STOCKAMÖLLAN Han växte upp i byn och hade sitt första sommarjobb nere vid ån. Nu är Viktor Rempling i full gång med att ge Stockamöllan nytt liv.
Tillsammans med en kompanjon har han nyligen köpt den gamla fabriken för att rusta upp husen och satsa på uthyrning.

Skånskan - 30 minuter sedan

Klagar på uteblivet bistånd

Kävlinge
Kävlinge nekade en 28-årig Kävlingebo en veckas ekonomiskt bistånd med motiveringen att hon inte själv bidragit till självförsörjning. Kvinnan överklagade till förvaltningsrätten och menade att det bara rörde sig om en vecka och att hon varje gång hört av sig till sin kontaktperson och förklarat att hon inte kunnat gå på ett möte.
Det hade även varit svårt för henne att skicka in hemuppgifter i tid.

Skånskan - 30 minuter sedan

Kritik mot ”grabbig” socialdemokrati

Före detta statsrådet Helene Hellmark Knutsson menar att Socialdemokraterna har problem med patriarkala strukturer och ”grabbighet” som gör det svårt att som kvinna bli uppskattad och även om man jobbar hårt. Hon håller med om kritik som riktas mot SSU av Alva Dahn, före detta ordförande i SSU:s Stockholmsdistrikt, som säger att hon slutar på grund av en sexistisk internkultur.
Det kan såklart vara uttryck för en personlig besvikelse i båda fallen: båda gick miste om poster de gärna hade velat behålla eller få, som förbundsstyrelsen i Dahns fall.

Skånskan - 30 minuter sedan

Friad ville dra polis till högsta domstolen

Kävlinge/Landskrona Inom ett tidsspann av två veckor avgjordes en Kävlingebos tumultartade upplevelse på en karneval i Landskrona. Mannen försökte dra två poliser inför Högsta domstolen. Parallellt med detta friades han för försök till misshandel av en av poliserna.

Skånskan - 30 minuter sedan

Välkommen satsning av polisen

Tipsen om övergrepp mot barn har ökat. Polisen gissar att man kommer upp i 20 000 tips i år, vilket så fall är en fördubbling från 2018.
Som vanligt är det frågan om det är brotten eller anmälningsbenägenheten som ökat.

Skånskan - 45 minuter sedan

Nyanlända placerades i utdömt källarboende

STAFFANSTORP För två år sedan dömdes boendet ut efter miljöförvaltningens inspektion. Malmö stad valde då att bryta kontraktet med hyresvärden. I källarboendet saknades brandskydd och bygglov vilket enligt utvärderingen innebar en risk för människors hälsa.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fick bilen stulen

Kävlinge En Löddebo fick sin Toyota stulen natten till tisdagen. Bilen hade stått parkerad utanför bostaden under natten..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.